Jump to content
BulForum.com

ICQ проблем

PSYCHOSIS

Recommended Posts

Изчезна ми контакт листата!!! :(

Ей така, прибирам се, пускам си ицкото и какво да видя - няма никой?!?1 :confused

Някой има ли идея защо са ми се затрили нещата и дали случайно могат да се възстановят?

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Това за офлайн статуса е нормално. Ако онзи е инвизибъл и ти се включи, без да те е сложил във визибъл листата си, ще ти излезе с червено цветенце.

Това за офлайн статуса е нормално. Ако онзи е инвизибъл и ти се включи, без да те е сложил във визибъл листата си, ще ти излезе с червено цветенце.

не, не е. този "трик" го знам

и рестартиране не помогна.

освен това онзи също не ме вижда :confused

Не е само при вас проблема, днес се включих след неколко месечно отсъствие от ЕК, и мислех , че ЕК е виновен да нямам ICQ, но май не е само при мен.

След много мъка ми дава че съм онлайн, но никаква контакт листа не се зарежда и след малко се дискънектва.

Дано е временно.

Нещо ICQ сървърите доколкото разбрах са били подложени на хакерски атаки ама не вярвам.А от другаде пък подучух че некъф троянец триел листовете...не знам дали ще помогне ама реинсталлнах ICQ-то и за ден два ще се лиша от него в името на листа ми.Пък дано помогне.

Интересно, цял следобед на работата не ще да се върже, а като го стартирах току-що, само blowcow от всичките ми контакти е онлайн. Чудна работа. В момента съм пуснал г-н Касперски да обходи компа, после и онлайн Пандата ще пробвам. Може да е вирус.

П.П. Трилиан-а докладва, че не е затрита листата.

П.П.П. Касперски нищо не откри (ъпдейт 19.45 ч)

Контактната листа, профила и други настройки се пазят на сървъра на Кюто, а не на локалния комп. Така че каквото и да изчезне, няма шанс да си го върнете ровичкайки в компа. Иначе виждам, че в момента нещата с кюто са нормални.

И на мен ми се случи , днеска както си беше наред излязох по работа и оставих stand by режим на компа прибирам се , пускам го всички в листа ми офлайн викам чай да рестартирам и нали знаите ония събощения за опресняване на листа НЕ ГИ ПУСКАЙТЕ точно след като ми каза че не може да го опресни ми затри контактите , изхода е с нова регистарция и нов номер иначе не се надявайте , пък ако е вирус , егати късмета :cry :blink:

• 1 month later...

Имам проблем със ICQ...След uninstall-a не мога да го инсталирам...Ето какво ми пише, когато искам да почна setup-a.

click

Help!

Имам проблем със ICQ...След uninstall-a не мога да го инсталирам...Ето какво ми пише, когато искам да почна setup-a.

click

Help!

a taja temp direktoria predpolagam si ja pochistil?

viz sashto taka windows\temp i njakva druga takava dali ne sa ti neshto zadrysteni. installshield-a imashe chat-pat problemi ako njakva predna instalacia se e precakala i posle davashe typi greshki. viz pochisti de shto namerish temp direktorii i opitaj pak

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...