LaN Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 kajete si mnenieto za slednata mahsina : Fujitsu Siemens - Amilo L6825 Celeron na 2.8 GHz, 15" XGA , 256 ram ,30 GB hard , Intel 82845GV up to 64 video memory audio : VT 1612 A, 2 bilt in speaker ,mikrofon - vgraden I/Oports : 5 USB 2.0 ; 1xPC2 ; 1xFireWire '; S-video ; Mic - in , Headphone -out modem lan karta PCMCIA : 1x Typ I/II (32 bit CardBus support ) DVD+RW+R EDIT : sajeliavam ,dopysnah greshka v barzinata,molia niakoi moderator da premesti temata mi v "Hardware " pls . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Бива, ама защо celeron ? Centrino е много по-добре.Е, и по-скъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 10, 2004 Author Share Posted September 10, 2004 ами за толкова пари имах само питах защото много-много не отбирам от тия машинки пробвах го даже с игри : Need for Speed - Underground -върви ,макар и малко да насича от време на време на някой участъци . Може още да се желае,но сам разбираш интересува ме тази видео памет дето я има : сама ли се пуска до 64 МБ когато е необходимо ,или трябва по някакъв начин да се указва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 imah go 3 sedmici sashtia i go prodadoh na edin arheolog.Ako iskash da igraesh igri moje da mu slojish vanshna VGA.I imai predvid 4e sled edin 4as igra po4va da grei otdolu i diga visoka temperatura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djivan Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 kupil si go veche ili iskash da go kupuvash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 10, 2004 Author Share Posted September 10, 2004 ok,s dryg model imal li si problem sas zahriavaneto ? az go darja vklu4n ve4e kam 7 4asa ,verno e ponagriat otdoly i otgore - pokrai senzornata mishka i oblasta nad dvd-to ,no predpolagam 4e e normalno. predi imah compaq - toi sashto si zagriavashe,e verno ,nego ne sam go polzval za igri 4e beshe dosta slabi4ak,no ne sam sreshtal laptop deto da ne se nagree ,ili se laja edit :@djivan : kypih go . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djivan Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 spored men si napravil dobar izbor. imam edin kolega deto ima sashtia ama na 2.6ghz i si zagriava v ramkite na normalnoto. vse pak e sas cpu za nastolen komputer. estesteno che shte zagriava poveche ot mobilnite noutbuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Е и това не е никак лошо.Да ти е честит и да си го ползваш със здраве. Мисля,че е шаред тая памет, би трябвало да може да се задава от някъде размера(само мисля, не съм напълно сигурен) Иначе ако се притесняваш нещо че загрява погледни на този сайт какво има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Misq che izbora ti e super, bi li mi kazal za kolko pari si go vze i kolko vreme ti kara bateriqta? Az skoro si zeh tova i zam mnogo dovolen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 12, 2004 Author Share Posted September 12, 2004 ami zeh go za 1900 lv . bateriata mi kara okolo 2.5 chasa zasega. ima neshto oba4e deto me trevoji : zna4i igraiat se dovolno igri na nego : CS-a varvi na pyshka primerno,kakto i NFS-Underground ( e ,tia malko nasi4a na niakoi mesta i se 4yvstva edno leko zabviane v sravnenie s nastolnata mi mashina ) .Oba4e kato si pysna igra ,inezavisimo dali e strategia ili niakav shooter ,pyska mi ia na ymalen ekran,ne na cial.Tova pri vsi4ki li e taka ? Ili ima niakakva opcia s koiato se korigirat tea neshta ? Kajete 4e sam pritesnen pls . Ina4e si4ko drygo : programi ,filmi i t.n.,s izklu4enie na igrite ,si mi e kakto tiriabva - na celia ekran .Otkade se opravia tova,ako vaobshte moje da se opravi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 ami zeh go za 1900 lv .bateriata mi kara okolo 2.5 chasa zasega. ima neshto oba4e deto me trevoji : zna4i igraiat se dovolno igri na nego : CS-a varvi na pyshka primerno,kakto i NFS-Underground ( e ,tia malko nasi4a na niakoi mesta i se 4yvstva edno leko zabviane v sravnenie s nastolnata mi mashina ) .Oba4e kato si pysna igra ,inezavisimo dali e strategia ili niakav shooter ,pyska mi ia na ymalen ekran,ne na cial.Tova pri vsi4ki li e taka ? Ili ima niakakva opcia s koiato se korigirat tea neshta ? Kajete 4e sam pritesnen pls . Ina4e si4ko drygo : programi ,filmi i t.n.,s izklu4enie na igrite ,si mi e kakto tiriabva - na celia ekran .Otkade se opravia tova,ako vaobshte moje da se opravi ? <{POST_SNAPBACK}> Chesno da ti kaja do sega nesam instaliral igri, ama tova mai mi se beshe sluchvalo na starata mashina, no ne pomna kak se opravqsh, sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Аз си купих същата машина в петък, за парите си е оптималното решение. За игрите - пускай ги в резолюция 1024* и ще върви на цял екран, иначе ще ползва само част от дисплея,мисля че няма как да се разпъва. Centrino на 2.8 има ли? Ако има ще си е ебало майката откъм пари, 1 приятел си взе преди няколко месеца Sony Vaio с Centrino 1.6 за 4 бона, ако въобще съществува такова чудо на 2.8 не знам какво ще струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 15, 2004 Author Share Posted September 15, 2004 Mersi VooDooMaN I az stignah do sashtia izvod za igrite Oba4e Heroes III naprimer niama kak da i zadavam rezolucia ,no na ostanalite deistva Centrino na 2.8 ne sam vijdal,no ne sam si i postavial za cel da tarsia,znam 4e e bezymno skapo prosto ,se pak tova e mashina za rabota , a az ne sam milioner Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Аз си купих същата машина в петък, за парите си е оптималното решение. За игрите - пускай ги в резолюция 1024* и ще върви на цял екран, иначе ще ползва само част от дисплея,мисля че няма как да се разпъва. Centrino на 2.8 има ли? Ако има ще си е ебало майката откъм пари, 1 приятел си взе преди няколко месеца Sony Vaio с Centrino 1.6 за 4 бона, ако въобще съществува такова чудо на 2.8 не знам какво ще струва... <{POST_SNAPBACK}> Няма такова центрино, до колкото знам най-бързото е на 2 гигахерца. Скъпи са, обаче е бързо колкото 20 целерона на 2.8... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.