charmock Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Трябва ми някакъв двд плеър който задължително да има дистанционно, HDMI както и отделно аудио изходи. Също така хубаво е да чете mp3 от флашка и диск без да е задължително вързан към телевизор. Моля не м ипредлагайте марки от рода на Sang, NEO, crown. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 Имам bluray philips ако мислиш че ще свърши работа само трябва да му погледна модела 60лв е твой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 3, 2022 Author Share Posted April 3, 2022 On 2/6/2022 at 1:30 PM, charmock said: задължително да има дистанционно, HDMI както и отделно аудио изходи. Също така хубаво е да чете mp3 от флашка и диск без да е задължително вързан към телевизор. Моля не ми предлагайте марки от рода на Sang, NEO, crown. Благодаря. 1 hour ago, DonRamon said: Имам bluray philips ако мислиш че ще свърши работа само трябва да му погледна модела 60лв е твой Ако отговаря на тези условия ще е чудисно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 Ще го видя и ще ти кажа иначе да са изгледани 5 блурей диска и е прибран в кашона си и стои Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 2 hours ago, charmock said: Ако отговаря на тези условия ще е чудисно. https://www.google.com/search?q=philips+bdp3000+specifications&oq=philips+bdp+3000+spe&aqs=chrome.1.69i57j0i13i30.29687j0j7&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Това е хвърли му едно око ако ти върши работа пиши Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts