BlackWinterDay Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Колегата ми каза,че след написването на командния ред : -CLONE,mode={[P]COPY:[P]{LOAD:RESTORE}:[P]{DUMP:CREATE}},src={drive:file:drive:pa rtition[\file]:@MCsession:@MTx},,dst={drive:file:drive:partition[\file]:@MCsession:@MTx},sze{E:F:L:n={nnnnM:nnP:F:V}} в някакъв файл(той спомена "някакъв .bat файл") действието на програма след самото и стартиране(изведен shortcut) не изисква намесата на оператор(т.е. не трябва да вися като ненормален и да давам ОК,NEXT и т.н.) и съответно ненамесата на такъв при последната фаза(Restart PC се задейства автоматично,а не трябва да си там за да натиснеш бутона) Програмата я ползваме за възстановяване на partition-и на С: (обикновено след сбъгване на Windows) Можете ли да ми кажете къде точно(в кой файл) трябва да бъде зададен командният ред,трябва ли да бъдат въвеждани допълнителни стойности на параметрите или не? Да дам ли допълнителна информация относно програмата?И подменютата,които излизат в "Help"-а? Или просто никой не може да намери решение на проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 ghost -clone,mode=load,src=D:\Install\ghost\Img3.gho,dst=<0:1> -sure -fx Стигнах до тук.Но ми отказва достъп незнайно защо..... Хардът ми е разделен на 2- C: , D: Въпросът е,сега каква дестинация да задам,т.е. как да укажа С: ? Щото всеки път ми отказва достъп или изкарва невалидна дестинация Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 ....Хардът ми е разделен на 2- C: , D:Въпросът е,сега каква дестинация да задам,т.е. как да укажа С: ? Щото всеки път ми отказва достъп или изкарва невалидна дестинация <{POST_SNAPBACK}> Dano da sam te razbral pravilno. Ne moje diska/diala koito pravi6 na image tam da se sahraniava i samia image fail.Zatova spored mene ti dava gre6na destinacia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Нда разбрал си правилно,но имейджа не ми е в същия дял.Това е задължително условие Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 и съответно ненамесата на такъв при последната фаза(Restart PC се задейства автоматично,а не трябва да си там за да натиснеш бутона) Дерта ти е решен още в самото меню с опциите на ghost-a. Не е проблем че след като стартираш ghost.exe ще стоиш още 10 секунди за да цъкнеш 2-3 менюта. За да не чакаш за рестарт-а след това, просто намери в Настройките опцията за автоматичен рестарт след приключване на работата на ghost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilko_Rock Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 Защо не ползвате Acronis True Image, откакто видях тази програмка и забравих за Ghost-а. Много по бърза, с по голяма компресия работи, освен това си прави и стартиращ диск с който се работи изключително лесно и удобно. На всичкото отгоре вероятността да се обърка нещо и да си прецакаш харда е никва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Imam mnogo vajen vapros.Zna4i izpolzvah Norton Ghost i si napraih image na C: kato go zapisah na boot-vashti cd-ta do tyk vsi4ko OK.reshavam da probvam kakvo se e poly4elo samo4e si zakaram samo vtoriq hard za da ne si otzapam istinskoto XP vsi4ko zapo4va kakto trqbva razarhivirva 3-te cd-ta restartirvam zapo4va da zarejda novoto XP izliza siniq edkan kadeto pishe WELCOME na windolsa to4no predi da izleze desktopa i tova e krai do tyk.Kakav moje da e problema 4e ne go probvam na sashtiq hard ili zashtoto vsi4ko si e nared i to4no na samiq krai spira.Ako nqkoi moje da kaje ili pomogne she my blagodarq mnogo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Някой ще обясни ли как точно да си възтановя Уиндоуса с Norton Ghost!? Да ми кажете всички стъпки подробно как и какво се прави за да си преинсталирам бозата!?Имам си направен Image файл на С-то.Един приятел ми обясни как да си го оправя когато ми се прецака Уиндоуса ама беше отдавна и съм забравил.Така че ако някой знае да пише подробно(стъпка по стъпка) какво да направя(че Уиндоус-а издава багажа ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Някой ще обясни ли как точно да си възтановя Уиндоуса с Norton Ghost!? След цели 10 секунди търсене с Google: http://ghost.radified.com/norton_ghost_3.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 А искам да попитам тази Backup програма работи ли на всички уиндоуси(да прави image файлове да възстановява).Или по точно за Windows Xp sp2 дали работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.