Jump to content
BulForum.com

Продава 2бр Видео карти RX 6600XT и двете с БГ гаранция!!!

Recommended Posts

Здравейте , 

Продавам въпросните 2бр видео карти RX 6600XT - Картите са използвани сравнително малко(няколко месеца) съответно са в перфекно състиояние с оставаща БГ гаранция! Желанието ми е да ги продам заедно!

1. Sapphire rx 6600 xt nitro+ 8gb - В гаранция до 15.09.23  - Цена 1200лв - Нова цена 1100лв

2.ASROCK RADEON RX 6600 XT CHALLENGER PRO 8GB - В гаранция до 01.09.23 - цена  1200лв - Нова цена 1100лв

Цена за двете карти: 2400лв 2200лв - 2000лв - Като не подлежи на коментари!!!  Хора взимащи двете карти са с предимство!

Информация за картите  и питания по телефона  само за сериозни хора! 

Не се занимавам с куриери а само с лично предаване! Мога да доставя картите  за моя сметка на място за региони: Пловдив, Стара Загора , Хасково , Асеновград , Пазарджик след предварителна уговорка и доставка от моя страна.

Не се интересувам от бартери и моля да не ми се предлагат такива за каквото и да било!  Снимки с голяма резолюция пращам по Вайбър или на ЛС

Аз съм от Кърджали 
За връзка с мен: 0895479727

Edited by kiselina777

Предварително се извинявам на тезо който са ми звънели с питания , но съм с ковид и съм под карантина.  Нова цена за бр. 1100лв и нов обща цена 2200лв , като остава уговорка че човека ще ги получи след края на карантината ми . Поздрави  

• 3 weeks later...
On 2/28/2022 at 7:18 AM, zanyo said:

За какво са ползвани картите?

Здравей Колега , извинявай за късния отговор ... Картите са ползвани за майнинг от деня на купуването им 4 месеца след което са заманени с по сериозни карти - след което съм ги прибрал по кутите им и не се ползват! Както написах горе долу едим месец ме мъчи тоя смотан корона вирус и не бях в състояние да се занимавам с каквито и да било неща или доставки. Картите съм написал че имат оставаща гаранция от по 18 месеца грубо към български фирми. Моля ако имаш повече интерес звъни ми по телефона да се разберем . Поздрави 

• 5 weeks later...
7 hours ago, divanov said:

Ок 1900 да са

Добре Колега за Петък мога да ги докарам до адрес , писал съм ти в вайбър да ми дадеш адрес и в Петък в 10 съм при теб . Поздрави 

• Veno locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...