vamfan Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Здравейте, интересува ме има ли от къде да си сваля златните български филми. Разбирайте с Тодор Колев, Слабаков, Гр. Вачков и др. Като идея давам, Господин за един ден, Баш майстора, Любимец 13 и подобни. Смятам ме разбрахте. Ако има сайт или торенти. Не само за онлайн, но и за сеаляне, ше съм благодарен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 40 minutes ago, vamfan said: Здравейте, интересува ме има ли от къде да си сваля златните български филми. Разбирайте с Тодор Колев, Слабаков, Гр. Вачков и др. Като идея давам, Господин за един ден, Баш майстора, Любимец 13 и подобни. Смятам ме разбрахте. Ако има сайт или торенти. Не само за онлайн, но и за сеаляне, ше съм благодарен! Преди много време в една далечна галактика в Замунда имаше пакет къмто 60 гб с българските класики. Но това беше преди над 10 години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Виж в zelka-та, секция Филми/БГ @RaptoR, може би имаш предвид тази колекция: "24 ЧАСА" - Златни български филми (1952-1989) - 72GB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 11 minutes ago, plameni said: Виж в zelka-та, секция Филми/БГ @RaptoR, може би имаш предвид тази колекция: "24 ЧАСА" - Златни български филми (1952-1989) - 72GB Далеч не беше толкова официална... Ако нещо не съм променял това е съдържанието Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 Ясно, ще ги потърся. По едно време бяха ги спряли завади авторски права. Даже замундата я бяха спрели за 1-2дни а арена за доста повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dock Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 (edited) Това ми е канала в YouTube. Качил съм доста стари български филми, сериали и театрални постановки. Който иска може да погледне: YouTube - link Edited April 9, 2023 by dock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Ще изкара месец, не повече, като те праснат за нарушени права. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Тук могат да се гледат, не знам за сваляне. gledam.bg | Гледай и ти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts