huhu Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Ще ми трябва лан кабел поне ftp или utp cat5е меден с UV защита за външен монтаж и дължина около 80-100 метра. Ако някой има излишен нека предложи оферта тук или на лс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Вероятно ще получиш оферти от сорта на 1лв/м и то за помеднени. Защото ако е меден целия цената ще е много друга. Но моя съвет е да си намериш за 90 100 лв цял топ FTP cat5e помеднен. Да си свършиш работата и после ако нямаш къде да го продадеш остатъка може да ме потърсиш да се разберем . Една ролка е 305 метра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) Виж дали тоеа ще ти свърши работа: https://www.tmt-elkom.com/search?q=Ftp Имам предвид втория. 5е, меден, екраниран. Edited January 8, 2022 by alchemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
huhu Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 Замислям се за една кутия ескомски ftp cat5e сив с uv и уж меден от продавалника за 100лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Всичко се качва. Тъкмо поръчах доста метри меден екскомски FTP от тпетров,ком за 90ст. метъра. Преди година същия там беше 65ст. Алтернативата беше някой китаец за около 80 ст , предпочетох този. И преди оттам съм взимал и е Ок кабела. UTP цца е 35ст., а медния гледам е 85ст, което не си струва на фона на FTP-то. Тоя в tmt е китайски, и като гледам снимката, ми се струва, че двойките не са с различна стъпка навити . Link to comment Share on other sites More sharing options...
huhu Posted March 24, 2022 Author Share Posted March 24, 2022 За архива! Благодаря на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts