Jump to content
BulForum.com

Free Sites => Закриване

chistacha

Recommended Posts

exxxx... кога ще се научите да четете темата в която пишете преди да пишете. Още някой да цитира същия цитат?! Давайте. Бройка да става.

Уж чета ама май това нещо не съм го видял, сигорно е от възраста :online2long:

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply
  • 4 weeks later...

Прослушах го..ами тая е супер проста която говори, аз ако съм и шеф и я чуя как се излага и как се хили направо ще я изгоня.

Иначе нищо ново не казват, 2007, ала бала, затваряне, нсбоп...все фантазии.

Този пич каза накрая нещо мъдро - че за да си плащаме трябва да съобразят цените с възможностите ни.

Прослушах го..ами тая е супер проста която говори, аз ако съм и шеф и я чуя как се излага и как се хили направо ще я изгоня.

Иначе нищо ново не казват, 2007, ала бала, затваряне, нсбоп...все фантазии.

Този пич каза накрая нещо мъдро - че за да си плащаме трябва да съобразят цените с възможностите ни.

и аз бих плащал на безценица

но те неискат да печелят от оборот

• 4 months later...

Tова за Арена.бг не го разбрах.Ще си остане варез сайт,но ще е платен.Ей това вече е наглост.А иначе относно това,че ги затварят мога да кажа само едно нещо.

!!!Fight the Power!!! :starwars:

Tова за Арена.бг не го разбрах.Ще си остане варез сайт,но ще е платен.Ей това вече е наглост.А иначе относно това,че ги затварят мога да кажа само едно нещо.

!!!Fight the Power!!! :starwars:

Той и в момента (май) е платен. Само че се плаща от всяко ISP, което има мераци да сваля от него. Все пак требат парици за поддръжка на сървъри и темподобни

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...