hop Posted December 13, 2021 Share Posted December 13, 2021 (edited) Разглобих си лаптопа (Dell) за почистване и така добре "прибрах" винтчетата, че не мога да го сглобя. (Имам някакви съмнения, че някой е "разчиствал" бюрото ми, но не си признава, та най вероятно са безвъзвратно изгубени.) Някои от тях ги възстанових от други проекти, но други ги нямам. Та търся винтчета М2,5х8мм (резба М2,5мм, дължина 8мм.) 10-15 броя. Кеш, бири... или други валути. В движение съм из Пловдив, та в рамките на града мога да мина да ги взема. Или пък от къде мога да си купя в по-обозрима перспектива ,че от Китай покрай празниците, кой знае кога ще дойдат. Изглеждат така (тези на снимките са М2,5 х 5мм а на мен са ми нужни със същия диаметър, но дълги 8мм): Edited December 14, 2021 by hop Link to comment Share on other sites More sharing options...
hop Posted December 14, 2021 Author Share Posted December 14, 2021 Благодарности на @FENA Лаптопът ми отново е сглобен. Темата е за архива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts