kindersind Posted December 13, 2021 Share Posted December 13, 2021 (edited) Здравейте! Търся учебник по Английски език "A world of english 2" до 30ти урок за профилирана подготовка 8ми клас, издателство Летера. За да съм още по конкретен, трябва ми стихотворението от последната страница, ако имате учебника или сте учили по него ще ме разберете какво имам впредвид. Учебника в сиела онлайн струва 10тина лева, аз Ви предлагам 20 лева само за стихотворението (трябва ми дигитално копие на същото), останалата част от учебника може да си я запазите. Понеже не съм в България, ако ми изпратите дигиталното копие, мога да ви преведа парите през PayPal или да пуснете 1 лист до адрес по еконт с наложен платеж. (Адреса ще е на роднини, те ще ви платят) Ако някой случайно го намери до днес на обяд (13 Дек 2021 14:00), ще съм благодарен. Благодаря за отделеното време, надявам се обявата не ви струва странна за да не я изтриете веднага:). Приятен и успешен ден на всички, които все пак я прочетат. Edited December 13, 2021 by kindersind Link to comment Share on other sites More sharing options...
kindersind Posted December 16, 2021 Author Share Posted December 16, 2021 Намерено! Може да заключите темата. За всички, които се интересуват стихотворението се казва " Secret Talk". Благодаря на потребител Sapient Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts