vikktor Posted January 10, 2022 Author Share Posted January 10, 2022 Гледам, че пак ще има Roborock S5 max за 700 лв емаг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Е нали си купи вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 10, 2022 Author Share Posted January 10, 2022 1 hour ago, kotora said: Е нали си купи вече Купих си. Споменавам го за други, които имат желание да си купят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 2 hours ago, vikktorpenchev said: Гледам, че пак ще има Roborock S5 max за 700 лв емаг Аз си го взех за 600 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Всъщност ще е 670 лева. Ама си имам, иначе е добра цената, бих купил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 12, 2022 Author Share Posted April 12, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted May 27, 2022 Author Share Posted May 27, 2022 Ох как се изкушавам KingSmith WalkingPad X21 Treadmill Double Folding Walking Running (geekbuying.com) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 За тия пари ще си плащам 3 години карта на фитнеса. А там кеф ти пътека, кеф ти крос тренажори, кеф ти велоаргометри и една камара уреди. И няма да се чудя къде да го държа това и къде да го разгъвам да го ползвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 (edited) Докато чакам Виден да ми полаже неговите мултикукъри, взех, че боцнах един Instant pot pro crisp от амазона за 230 евра. Вместо обичайните 300. Което не пречи, да ми полаже някоя фарка и рецепта докато чакам да дойде от Германия. Ама къвто е "бърз".... Edited September 1, 2022 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Аз също ще взимам вероятно, но ще изчакам черния петък. И не е ясно дали ще взема този големия или стандартния. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 (edited) Този големия сега е на най-ниската си цена от как го има в амазон, според един сайт където следи за цени. То май сега има някакви амазонски прайм дни или от сорта. Edited September 1, 2022 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 (edited) 22 hours ago, mIRCata said: Докато чакам Виден да ми полаже неговите мултикукъри, взех, че боцнах един Instant pot pro crisp от амазона за 230 евра. Вместо обичайните 300. Което не пречи, да ми полаже някоя фарка и рецепта докато чакам да дойде от Германия. Ама къвто е "бърз".... Заклали са те като прасе на задушница... Edited September 2, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 50 minutes ago, RaptoR said: Заклали са те като прасе на задушница... Дали? https://de.camelcamelcamel.com/product/B08XC72JT5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 Абсолютно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 (edited) @mIRCata Че той и в България в момента е намален на 520лв с безплатна доставка. Заслужава ли си поръчка от амазон при това положение? Габиели от Германия карат на 3лв на килограм, а тоя китук е 12 кила. Като сложиш доставката и разкарването до склада им накрая спестяваш 20лв... Edited September 3, 2022 by deus_pld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 Предпочитам правено за Германия пред правено за 3я свят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted September 3, 2022 Author Share Posted September 3, 2022 И аз бих поръчал от Amazon.de вместо от България. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 17 hours ago, mIRCata said: Предпочитам правено за Германия пред правено за 3я свят. Няма такъв филм в този филм. Тва не ти е топ шоп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted September 4, 2022 Author Share Posted September 4, 2022 Обяснявам на жена ми как всички тука имате такива pots обаче на нас ни подариха преди години air fryer на Делимано. И не го ползваме. С какво тези са толкова популярни? Виждам, че от миналата година ги коментирате и следите да поръчате. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 (edited) Ами Instant Pot води се най-доброто на пазара сред този тип уреди. Въпросният модел Pro Crisp има старшно много функции- готвене под налягане, печене, задушаване, сотиране, еър фрайър функции, готвене на пара и какво ли не още. В общи линии в едно нормално домакинство ако го имаш- забравяш за всичко останало като уреди и посуда. Между другото и мен ме сърбят пръстите да го поръчам още сега. Жената се кандърдиса точно за 5 минути п.с.: към поръчващите от амазон.де- как стои въпроса с гаранцията и евентуални гаранционни ремонти? Щото българският представител на фирмата изрично е написал в общите условия, че не извършва гаранционни ремонти на уреди, закупени от други представителства. Edited September 4, 2022 by deus_pld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 (edited) Простичко - най-доброто, доказано и изпитано. Аз имам и пот, и фрайър. Тествахме фрайъра срещу другото най-добро - ТЕФАЛ - и го победи. ЕДИТ: Първият ми пот имаше някакъв неразгадаемот нас проблем и го върнах доректно в Англия и ми пратиха нов. Без въпроси и коментари. Мисля ми струваше къмто 20-30 лева, вече съм забравил, а и Петко организира цялата схема... Те си платиха за всичко по веригата. Edited September 4, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Ще има картофи в Кауфланд на 69 стотинки от утре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 1 hour ago, deus_pld said: Ами Instant Pot води се най-доброто на пазара сред този тип уреди. Въпросният модел Pro Crisp има старшно много функции- готвене под налягане, печене, задушаване, сотиране, еър фрайър функции, готвене на пара и какво ли не още. В общи линии в едно нормално домакинство ако го имаш- забравяш за всичко останало като уреди и посуда. Между другото и мен ме сърбят пръстите да го поръчам още сега. Жената се кандърдиса точно за 5 минути п.с.: към поръчващите от амазон.де- как стои въпроса с гаранцията и евентуални гаранционни ремонти? Щото българският представител на фирмата изрично е написал в общите условия, че не извършва гаранционни ремонти на уреди, закупени от други представителства. Зависи. Имах един проблемен рутер. Пратиха ми предплатен лейбъл за куриер, да го върна за тяхна сметка. С други продукти обаче може да имаш проблем, ако не са поръчани до български адрес или ако доставката не се изпълнява от тях директно, а от трета фирма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 11 hours ago, w00x said: Зависи. Имах един проблемен рутер. Пратиха ми предплатен лейбъл за куриер, да го върна за тяхна сметка. С други продукти обаче може да имаш проблем, ако не са поръчани до български адрес или ако доставката не се изпълнява от тях директно, а от трета фирма. Плащаш на Габиели за доставката от БГ до съответния им офис, а после те слагат предплатения лейбъл. Не е безплатно, но понякога е единственият начин за гаранционно връщане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Другарчета, ОЗОН правят сериозна промо схема... https://www.ozone.bg/landing/halloween/?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_campaign=halloween1022 В тоя ред на мисли нека обсъдим някои неща, че напоследък съм толкова натоварен, че нямам време и сили за ровене и проверки... Интересувам се от вашето мнение за следните неща като цени и качество/функционалност - накратко: дали си струва да ги купуваме https://www.ozone.bg/product/geyming-mishka-razer-basilisk-x-hyperspeed/ https://www.ozone.bg/product/geyming-monitor-alienware-aw2521hfa/ https://www.ozone.bg/product/nastolen-kompyutar-acer-predator-po3-630-intel-core-i5-11400f-up-to-4-4ghz-12mb-8gb-ddr4-max-64gb-2666mhz-512gb-ssd-pci-e-m-2-slot-free-no-dvd-nvidia-geforce-rtx-3070-8gb-gddr6-2-usb-2-0-6-usb-3-2-glan-wifi-6-and-bt5-1-500w-tempered-glass-sid/ (едва ли ще бие на цена събрана машина, но поне да сверим часовника) https://www.ozone.bg/product/asus-31-5-tuf-gaming-vg32vq1br/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts