Jump to content
BulForum.com

Windows 11 Discussion

vikktor

Recommended Posts

Имал си легален Уиндоус 7 и са те прехвърлили на Уиндоус 10?

Не са те излъгали. По принцип така става.

Ако да, то трябва да се логнеш на стария лаптоп с майкрософт акаунта, за да ти прехвърли лиценза. Ще изпише, че е активиран с дигитален лиценз към акаунта. После се логваш на Уиндоус 11 със същия акаунт и трябва да го активира.

Може да имаш проблем ако реши, че промяната в хардуера е прекалено голяма за типа лиценз, с който разполагаш. Тогава няма да ти активира новата машина и ще трябва да си купиш бов ключ или да го хакнеш.

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 5 months later...

Вкъщи всички Уин PC–та са на 11, аз минах на 11-ката когато я пуснаха  и честно казано не съм имал проблеми. Моята гледна точка е на дев и гейминг, жената си е ОК от гледна точка на счети, децата са с гейминг. 

Сега за първи път се върнах на 10 с новият служебен лаптоп и за 2-3 месеца WSL ми се счупи 3 пъти, в момента не могат да го оправят дори :laughing1: И чакам тези дни да мина отново на 11, сред първите служебни 11-ка. 

Но аз като цяло и рядко имам проблеми, бях си доволен с 10ката и ако не забравям нещо май почти всички машини са просто ъпгрейди от 10 към 11. С 1 или 2 изключения на чисти инсталации. 

• 3 months later...

Отдавна го чакам.

За инсталации ползвам предимно Windows 10 IoT Enterprise LTSC и съм много доволен.

Изобщо не ми липсва купищата bloatware в стандартните инсталации :lol:

Edited by plameni

• 2 weeks later...