Fibaman Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 За Another Gay Movie (2006) има ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
vakoshka Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 znachi tursq subtitri za THE GRAVEDANCERS tursih sigyrno v 15 tursachki i sayta za subtitlees ama bez rezultat ako nqkoi moje da pomogne shte sum blagodaren... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Хора аре някой да изнамери субтитри за Accepted de Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Субтитри за Deja Vu ? Благодаря предварително : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggy_bogy Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Здравейте! Трябват ми субтитри за Animal farm от warez-a! Няма значение за коя двете версии! Много моля!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Субтитри за The Dead Girl (2006), някой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 Само да кажа, че адреса titles.to от първия пост, вече е на нов адрес http://titles.box.sk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 някой знае ли каде има субтитри за The Prestige може и на англ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerveau Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Търся субтитри за филма "May",за версията,която е на нашия сървър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 някой знае ли каде има субтитри за The Prestige може и на англ. Щом може и на англ. ез. - тук. И аз искам да го гледам, но с бг. събс. и ще почакам Търся субтитри за филма "May",за версията,която е на нашия сървър Всички търсят най-напред в subs.unacs.bg. А ако ти се разминават със звука, винаги можеш да ги синхронизираш с Subtitles workshop (има я там) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Е,вече започнаха да излизат новите филми от 2007-ма :} Малко вероятно е да има тези субтитри,които търся,но...... Търсих и в unacs-a ама няма ;\ So.... Walking Tall 2 88 Minutes Alpha Dog Farce of the Penguins The Invincible Iron Man И особено търся за Code Name The Cleaner Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Търся субтитри за Money Talks, свалил съм го от локалния. Свалих 2 броя но не стават. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 За този филм май няма хубави субтитри,защото и аз свалях 2-3 вида ама не пасваха.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 а бе, чудно ми е като се качват филми, обръща ли се внимание дали титрите са с точен тайминг (имам в предвид не разминаване с няколко ms, ами от по няколко сек., на различни участъци. дори и split-ването не им е точно)?! то може да пише, че са за еди коя си версия, ама де факто да не отговарят на нея. преди няколко дена тръгнах да гледам Blade Runner от локалния и се принудих да ги нагласям, а самите титри бяха с името на видео файловете, което най-малко би трябвало да значи, че са погледнати как са. освен това, за сериалите .... не знам кой за къде бърза да ги пусне в каталога, след като се появят първите титри в subs.unacs.bg. в повечето случаи, появяващ се буквално броени часове след release-a, преводът е нещо "уникално" (няколко пъти ми прави впечатление точно за prison break). трябва да мине поне цял ден, ако не и на другия за да се появят добри субтитри. защо се бърза? btw т'ва май трябваше да бъде в темата Movies.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Субтитри за catwoman? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 war at home se02x10 se02x12 se02x13 se02x14 se02x15 - тази е нова и може да няма още но предишните ги има от няколко седмици а субс няма.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:CaMoTHa:. Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Аз пък търся субтитри за филма "The Notebook", проверих във всички сайтове за субтитри и има,но не са български...така че ще съм ви много благодарна ако ми кажете къде другаде може да намеря,много мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enigmа_ Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 а бе, чудно ми е като се качват филми, обръща ли се внимание дали титрите са с точен тайминг (имам в предвид не разминаване с няколко ms, ами от по няколко сек., на различни участъци. дори и split-ването не им е точно)?! то може да пише, че са за еди коя си версия, ама де факто да не отговарят на нея. преди няколко дена тръгнах да гледам Blade Runner от локалния и се принудих да ги нагласям, а самите титри бяха с името на видео файловете, което най-малко би трябвало да значи, че са погледнати как са.освен това, за сериалите .... не знам кой за къде бърза да ги пусне в каталога, след като се появят първите титри в subs.unacs.bg. в повечето случаи, появяващ се буквално броени часове след release-a, преводът е нещо "уникално" (няколко пъти ми прави впечатление точно за prison break). трябва да мине поне цял ден, ако не и на другия за да се появят добри субтитри. защо се бърза? btw т'ва май трябваше да бъде в темата Movies.... Програмата се казва - Subtitle workshop, дърпаш, инсталираш, нагласяш субтитрите и нямаш ядове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Програмата се казва - Subtitle workshop, дърпаш, инсталираш, нагласяш субтитрите и нямаш ядове... а ся де? btw то ся като се замисля малко, едва ли някой ще ми отговори де .... вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enigmа_ Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 а ся де? btw то ся като се замисля малко, едва ли някой ще ми отговори де .... вече Епа, пущай тема кат мен, да ти я окошарат без обяснение, то и аз кат теб са маех тъй в началото, че ми бегаха субовете, кат негър, ама с тъз програмка за 2 мин са наглася... пп. то щото са изтрепваха да ти отговорят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leya Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Не знам дали въпросът ми е точно за тук, но все пак..Някой знае ли поради каква причина subs.unacs.bg не се отваря повече от ден? Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolve Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 RQ : ATL (2006) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Някой ще може ли да изнамери субтитри за Walking Tall 2 и A guide to recognizing your saints Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 http://www.wrzru.com/invision/index.php?sh...mp;#entry150075 Линка към топика за рипване на субтитри е към стария домейн и за това давам работещият ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolve Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 ако може някои да даде субс за 4те сезона на CSI Miami , говора за 1, 2 , 3 и 4 сезон ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.