CTAH4O Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Get Rich or Die Tryin' -nqkoi da ima subs? http://movies.co.jp/info.php?id=5474 Аз също търся субс за филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Harry Potter and the Goblet of Fire subs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 The Jack Bull давали са го по бТВ под името "Упорство" великолепен филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Harry Potter and the Goblet of Fire цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWinterDay Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Някой знае ли от къде да сваля субтитри за "Lone Wolf McQuade" и "Mephisto"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Търся субове за The Amityville Horror от 1979 година както и за другите серии Amityville II: The Possession, Amityville 3-D, Amityville: The Evil Escapes, The Amityville Curse, Amityville 1992: It's About Time, Amityville: A New Generation, Amityville: Dollhouse.Като задължително са на английски на друг език не ми трябват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Незнам дали някой е искал дубтитри за Фотбал Фактори ТУК го има намерих само английски които са точно по време ако някой му се превежда ТУК са английските субтитри стават за версията в Варез EDIT: в дата има субтитри Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Субтитрите на LORD of WAR са изключително орязани.Липсва превода в началото и края на дисковете...някой да знае от къде да намеря правилни субс за този release(DVDSCR.XviD-FiCO.CD1)?Или от къде да си изтегля друг release с добро качество и субтитри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 плс може ли да ми намерите субтитри за Aetbaar.Търсих в саитовете дадени от вас но не намерих нищо.Свалях филма от movies.co.jp.ето и линк http://movies.co.jp:8081/Movies1/Aetbaar.(2004)/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Subs?? BLACK DOWN И аз търся субтитри за този филм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Субтитрите на LORD of WAR са изключително орязани.Липсва превода в началото и края на дисковете...някой да знае от къде да намеря правилни субс за този release(DVDSCR.XviD-FiCO.CD1)?Или от къде да си изтегля друг release с добро качество и субтитри? за тоя рилииз са само тея субс май. прерових навсякъде където се сетих и няма други липсват последните 12 минути на 1-вия диск, за 2-рия не знам, защото изобщо не стигнах до него. ако на някой му се занимава моля нека го преведе Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 търся субс за pulp fiction щото тея от subs.unacs.bg не са синхронизирани Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Tърся субтитри за A better tomorrow 1,2 i 3 НЙаи вече търся за 3 без предпочетрание дали е на бг или на английскли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 За Ali G, Aii ми трябват, ама на български Link to comment Share on other sites More sharing options...
benita_ Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 за тоя рилииз са само тея субс май. прерових навсякъде където се сетих и няма други липсват последните 12 минути на 1-вия диск, за 2-рия не знам, защото изобщо не стигнах до него. ако на някой му се занимава моля нека го преведе Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Аве някой може ли да ми намери субтитри за Naboer щото в вареза има някъв файл дето е 9 мегабайта и нещо и уж е .sub ама нещо не става и неще да ми го отвори с никва програма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Аве някой може ли да ми намери субтитри за Naboer щото в вареза има някъв файл дето е 9 мегабайта и нещо и уж е .sub ама нещо не става и неще да ми го отвори с никва програма... За субтитри от такъв вид, аз използвам това. Другият вариант е да пробваш дали субтитрите от www.titles.to пасват с този рилийз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Субс за 1 и евентуално 2 сезон на First Wave (по-известен от нашите канали като Първата вълна). В subs.unacs.bg има за 1 и 2 епизод на 1 сезон, но никъде другаде не намирам дори и английски такива. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 За Ali G, Aii ми трябват, ама на български Виж дали това няма да помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 За субтитри от такъв вид, аз използвам това. Другият вариант е да пробваш дали субтитрите от www.titles.to пасват с този рилийз. Няма на български, а с тая програма нещо не схващам как се бачка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Виж дали това няма да помогне. \ Тука има само за Али Джи ин дъ хаус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Ivanov Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Няма на български, а с тая програма нещо не схващам как се бачка... Виж ТУК! За съжаление линковете за картинките са към стария warez.ru, затова не се виждат. Можеш да ги отвориш, като изкопираш адреса, а после заместиш в него warez.ru със сегашния адрес на сайта за филми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Black Dawn 2005 Субтри нещо неможе да се качи линка има ги в http://subs.unacs.bg/ сори Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavi Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 LE TATOUE tova e frenski film sys Louis de Funes skoro mi kazaha 4e e nai dobriq {v smisyl sme6niq} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005) subs?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.