Jump to content
BulForum.com

Subtitle Links and Requests

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Трябват ми хубави субтитри за Петък 13 1част защото отвсякъде където ги свалям нищо не разбирам.

мда, понякога има проблем с този сайт :\

--------------

pos4983.gif

The.Interpreter.(V.O).[DvDRip].[WwW.LiMiTeDiVx.CoM]

torrent link

Преводачката

The Interpreter

Държава: Великобритания, С/АЩ

Година: 2005

Официален сайт

Времетраене: 128 минути

Режисьор: Сидни Полак

В ролите: Никол Кидман, Шон Пен, Катрин Кийнър

Носителката на Оскар Никол Кидман е в главната роля на най-новия филм на режисьора-носител на Оскар Сидни Полак, "Преводачката" - напрегнат трилър за международен заговор зад политическите кулиси на Съединените щати.

Никол Кидман е в ролята на Силвия Брум, преводачка от южно-африкански езици в ООН, която съвсем случайно чува таен разговор.

Правителството е под заплаха да бъде свалено. Само тя може да предотврати това, ако...оцелее достатъчно дълго.

http://kino.dir.bg/

И аз пускам рекуест за The Believer.Търсих немойах да намеря суб.Ако някой знае де са да ми каже.ПОлудял съм да търся

Хора кажете от каде да си изтегля суптитри за филма Son of the Mask???!!!Ама субтитри които не са по барзи от филма.Това ще рече да не почват субтитрите преди акиора да е почнал да си казва репликата.Ало е вапрос на настройки моля Ви кажете какво трябва да направя.

П.П.С BSplayer съм ;) :rolleyes:

Намерих субтитри на The Believer на английски.Ако някой има желание да ги преведе да ми прати ПМ за да му ги пратя.Синхронизирани са за версията,която е на вареза

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...