gadniqt Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Здравейте,къде в Пловдив могат да ми направят прагче по размер, за входна врата? Говорим за най-обикновенно прагче,нищо екзотично(касата на врата няма собствено прагче и трябва да се направи нещо). Гледам из нет-а има някакви варианти,но все пак ако някой е поръчвал наскоро,ще се радвам да препоръча фирма/майстор....нещо в порядъка до 120-130лв :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Питай тия които правят паметници на централни гробища.Миналата година ми направиха от гранит за 40 лева праг на входната врата.Залепих го с полиуретанов силикон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlration Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Преди 3 месеца ми се наложи да търся, направиха ми по поръчка в Монолит 2001 на Голямоконарско шосе. Черен гранит, беше 100 кинта. https://www.monolit2001.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Аз даже си направих перваза на спалнята отвън от най-евтиния китайски мрамор. Дразниха ме гълъбите и дъждът. Спи градът. А и нещото е вечно. Иначе по етажите като тръгна, виждам всякакви решения, като най-интелигентното е цимент с гранитогрес отгоре. Определено търсиш покрай гробищните паркове хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.