DoN-NuTco Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Imam takav net 4e moi gledam filmi online. Sq se ma4a da napraq razdelqne na vrazkata si s Proxy oba4e kat go napraq taka i ne moga da gledam filmi na kompa koito se qvqva kato vtori. Izob6to ne6te da zacepi filma. Ot kakvo moje da e. NE e ot kodeci 6toto kato se pusna s drugo IP varvi qvno trqa da e ot Proxy na Mediq pleiara, ako ima takoa de . Ako nqkoi moje da pomogne da pi6e.!!! Shte sam mnoo blagodaren!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Аз по въпроса не мога да ти помогна защото познанията ми не стигат чак до там. Тъй като не исках да отварям друга тема мислих да питам тук, тъкмо и ти ще можеш да ми помогнеш. Значи аз съм с нет на евроком искам на един френд (който е на визио) да му отвора http порт-а за да мога да виждам warez.tv. С някаква програма ли се прави това или си го има от windows-a (xp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Imam takav net 4e moi gledam filmi online.Sq se ma4a da napraq razdelqne na vrazkata si s Proxy oba4e kat go napraq taka i ne moga da gledam filmi na kompa koito se qvqva kato vtori. Izob6to ne6te da zacepi filma. Ot kakvo moje da e. NE e ot kodeci 6toto kato se pusna s drugo IP varvi qvno trqa da e ot Proxy na Mediq pleiara, ako ima takoa de . Ako nqkoi moje da pomogne da pi6e.!!! Shte sam mnoo blagodaren!!! <{POST_SNAPBACK}> Ами ако ти настроиш браузера да работи с дадено прокси, то плейърът, който ползваш явно не работи с него, или обратното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoN-NuTco Posted September 10, 2004 Author Share Posted September 10, 2004 Eto kak stava da ti pusni proxy ot vizio: 1) Namira6 si 4ovek koito ima vizio net 2)Svaliate si programkata naprimer Spoon Proxy 3)Instalirate ia na kompa na vizio abonata 4)Nastroiva6 si port na proxyto , user i parola, i koe IP (tvoeto) da ima dostap do proxy sarvara (incoming). 5)Ako e zad firewall/router otvaria6 porta, i pravi6 port forward kam port-a na proxyto tva pak za vizio abonata 6)Ot tvoia komp nastoiva6 browser-a da se connect-va kam IP na vizio abonata i port - porta na prosy sarvara 7)ako i ti si zad firewall/router otvaria6 si porta na tvoia firewall Tva e za Windows Ako iska6 za Linux - polzva6 squid. Tva e... Samo neznam koi 6ti dade da se vrazva6 prez proxy za da mu drapne6 celia kanal.... Uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Eto kak stava da ti pusni proxy ot vizio: 1) Namira6 si 4ovek koito ima vizio net 2)Svaliate si programkata naprimer Spoon Proxy 3)Instalirate ia na kompa na vizio abonata 4)Nastroiva6 si port na proxyto , user i parola, i koe IP (tvoeto) da ima dostap do proxy sarvara (incoming). 5)Ako e zad firewall/router otvaria6 porta, i pravi6 port forward kam port-a na proxyto tva pak za vizio abonata 6)Ot tvoia komp nastoiva6 browser-a da se connect-va kam IP na vizio abonata i port - porta na prosy sarvara 7)ako i ti si zad firewall/router otvaria6 si porta na tvoia firewall Tva e za Windows Ako iska6 za Linux - polzva6 squid. Tva e... Samo neznam koi 6ti dade da se vrazva6 prez proxy za da mu drapne6 celia kanal.... Uspeh <{POST_SNAPBACK}> ......Ti mai mnogo gi razbira6 tezi raboti ...A? Dobre si me citiral.....hahahahaha Aide sega obiasni kakvo ti napisah za gledaneto na filmite online na 2-a komp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.