Clades Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Според мен Милан ще станат шампиони и в италия и в Шампионската лига (след като ги няма Барса . Много добре играят напоследък, а защитата им е може би най-добрата в света Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 тази вечер ще дават ли Ювентус - Интер ? И по коя програма ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Нем... от Италия ще дават само Фиорентина - Месина по Диема + може и да дават някаде мача..но поне днес като гледах никаде не пише че ще го дават Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 тази вечер ще дават ли Ювентус - Интер ? И по коя програма ? <{POST_SNAPBACK}> Или по Евроком или по Ринг ТВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Отново равенство в точките, всичко ще се реши в прекия сблъсък. Дано Милан победи Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaniak Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Отново равенство в точките, всичко ще се реши в прекия сблъсък. Дано Милан победи <{POST_SNAPBACK}> A toi koga e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 10-на минути преди края : Лече - Лацио 5:3 Парма - Ливорно 6:4 И това са мачове от Seria А ,не от EPL Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 аааааааааа Фиорентина НЯМА да изпадат,не не не НЕДАВАМ !!! Само ФИОРЕНТИНА и РОМА останалите...не ми тряят Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Аз искам Юве да станат шампиони щото ме кефят много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted May 1, 2005 Author Share Posted May 1, 2005 Аз искам Юве да станат шампиони щото ме кефят много <{POST_SNAPBACK}> мда мда......и аз искам така много неща ще се решат на мача другата седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Nesta,treperi.Trezege se zavra6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Milan - JUVENTUS 0:1 28` - Trezeguet 0:1 Лека -полека титлата се приближава. Честито на всички "Ювентинци" EDIT: наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 ЗАГУБИХМЕ Дано да спрчелим шампионската лига! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Само Парма!!!! Много важна победа днеска. Дано останем в групата - определено го заслужаваме, заради красивия футбол. Джилардино е невероятен. Който отбор го вземе лятото, ще удари джакпота Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Само Парма!!!! Много важна победа днеска. Дано останем в групата - определено го заслужаваме, заради красивия футбол. Джилардино е невероятен. Който отбор го вземе лятото, ще удари джакпота <{POST_SNAPBACK}> Доколкото знам Джилярдино подписа договор до 2010 с Милан Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Доколкото знам Джилярдино подписа договор до 2010 с Милан <{POST_SNAPBACK}> Май е само слух още това, но ми се струва доста вероятно да стане факт за съжаление Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Ювентус определено беше по-добрият отбор, а Дел Пиеро игра отлично. Отдавна не бях гледал такъв негов мач. Съжелявам, че Милан няма да станат шампиони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Е така е не може и финал за ШЛ и да станат шампиони Тва да не е мандра Честито на всички от Ювентус Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 То титлата май май ще се измъкне,но ако не земем Шампионската...да го махат тоя Анчелоти и да земат Хидинк Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Еми това е последният шанс на Ювентус да спечелят нещо този сезон. След отпадането от Шампионската , на тях не им остава нищо друго освен да спечелят калчото. След тази загуба, Милан ще хвърлят доста повече усилия в ШЛ , макар че там остава само 1 мач , тъй като в Италия може да се каже, че всичко е решено ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Koi според вас ще изпаднат? Дано не са Парма само В неделя сме гости на Юве и ще отнесем бая парцали май Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Koi според вас ще изпаднат? Дано не са Парма само В неделя сме гости на Юве и ще отнесем бая парцали май <{POST_SNAPBACK}> парма и фиорентина са ми много симпатични отбори, но единия със сигурност ще си замине Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Парма никога не съм ги обичал, обаче ме накефиха, как изпадащ отбор стига до полуфинал в УЕФА с резервите...наглоооо. Фиорентина винаги много съм ги обичал покрай Флоренция (където някой ден трябва да ида) и заради Батистута и изобщо готиния им отбор от преди 7-8 години... Дано да се спасят...да се махат Сиена и там още някой... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Парма никога не съм ги обичал, обаче ме накефиха, как изпадащ отбор стига до полуфинал в УЕФА с резервите...наглоооо. Фиорентина винаги много съм ги обичал покрай Флоренция (където някой ден трябва да ида) и заради Батистута и изобщо готиния им отбор от преди 7-8 години... Дано да се спасят...да се махат Сиена и там още някой... <{POST_SNAPBACK}> Еми, те Сиена само купуват мачове, братче. Другата седмица има мач Парма-Сиена,ако не се лъжа. Там ще се решат много неща Явно не е случайно, че на Сиена им викат "търговците" Link to comment Share on other sites More sharing options...
buhal4e Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Forca PARMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.