Botev1912 Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Сигурен ли си че Милан са вече 1-ви!!! <{POST_SNAPBACK}> абсолютно Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Сигурен ли си че Милан са вече 1-ви!!! <{POST_SNAPBACK}> Естествено че са първи ,по голова разлика ,но са първи.Ето това долу е от Gazzetta dello sport..: Classifica 2004/2005 54 Milan 54 Juventus 43 Inter 41 Udinese 41 Sampdoria Aма сега без Шева и то в най-важните мачове : срещу Ман Ю и Интер в неделя,а вероятно и в реванша няма да играе Ще трябва да се справят без него.Дано Кака да направи силни мачове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 MILAN CHAMPION МОЛЯ НЯКОЙ КОЙТО ЗНАЕ КОЙ Е ВКАРАЛ ЗА МИЛАН ДА КАЖЕ ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МИЛАНИСТИ <{POST_SNAPBACK}> Serginho вкара в 94 минута и си мисля че все някога късмета на Милан ще им обърне гръб защото пак така срешу Лацио биха с гол в 94 минута и още е мнго рано според мен за прогнази за шампион на Италия 54 Milan54 Juventus 43 Inter 41 Udinese 41 Sampdoria В Италия ако първия и втория завършат с равни точки се играе мач м/у двата тима така че няма значение кой е първи и кой е втори като са с равни точки Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 В Милан имат огромно количество качествени футболисти и никой не е незаменим. Не се претеснявайте дори без Шевкенко Милан пак са изключително силни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 и си мисля че все някога късмета на Милан ще им обърне гръб защото пак така срешу Лацио биха с гол в 94 минута Мдаа ,ако знаеш и мен как ме притеснява това...Срещу Лацио в 93мин ,срещу Реждина с автогол,сега пак с триста зора в 94мин.Май доста късмет им се посъбра последните мачове,а пък предстоят двуботе с Ман Ю и Интер,като интеристите нямат победа в дербито от доста време вече ,а пък и те тоя сезон не могат да се оплачат от липса на шанс.Много ще ми е неприятно ,ако в един от двата мача които предстоят се случи нещо като гол срещу Милан в последната минута или пък добра игра и липса на шанс(както срещу Юве на Делле Алпи),или пък поредната контузия на някой важен играч.Ноо ,ще видим... В Италия ако първия и втория завършат с равни точки се играе мач м/у двата тима така че няма значение кой е първи и кой е втори като са с равни точки Да ,знам за това правило,но сега след като Юве водиха през цялото време и след като имаше 8 точки разлика ,на миланистите им е приятно да видят отбора преди Юве в моментното класиране,дори и по голова разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Божинов се отпуши Време беше. Някой разбра ли каква е контузията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Някой да има линк за гола на Валери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Божинов се отпуши Време беше. Някой разбра ли каква е контузията? <{POST_SNAPBACK}> 'Първоначалната диагноза на лекарите на Фиорентина за травмата е разтежение, което води до силна болка в адукторите . В неделя Божинов ще бъде подложен на по-обстоен медицински преглед, след което ще бъде обявено официално каква точно е контузията на българина и колко време ще отсъства той от терена.' оффффффф,сори за 2ния пост Доста ми се спи.Извинявайте отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Много ще ми е неприятно ,ако в един от двата мача които предстоят се случи нещо като гол срещу Милан в последната минута или пък добра игра и липса на шанс(както срещу Юве на Делле Алпи),или пък поредната контузия на някой важен играч.Ноо ,ще видим... <{POST_SNAPBACK}> ааа пепел ти на устааа ... дано любимите ти отбори 5 мача победа да не вземат хахахахахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 1.Дано Валери да се оправи по-бързо,защото само неговата контузия му липсва и на 26 март ще стане страшно за нас....... 2.Сега за моят любим отбор-Милан.Не трябва да смятаме,че отбора играе страхотен и качествен футбол,напротив-в момента сме в мини криза и последните няколко мача го показват.Победата срещу Манчестър не беше плод на невероятните отигравания на отбора,а на глупавите и непростими пропуски и неумелата игра на вратаря на Юнайтед.притеснен съм за мача с Интер.За първи път от 10 години не съм уверен,че ще спечелим,защото късмета е на страната на Интер,играят добър футбол,а и напрежението и умората може да си окаже влиянието.....въпреки всичко си пожелавам един страхотен мач,от който победител да излезне Милан........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adriano Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 INTER sa nai dobriqt otbor v Italiq v momenta a moje bi i v sveta,Adriano i Martins e nai dobroto napadenie.ne slu4aino nqmat zaguba tozi sezon nqma i da imat Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 milan dnes trqbva da prekusne seriata bez zagubi na inter. ste bude dosta interesen ma4 i dano po-dobria(milan) da pobedi. vse pak i inter imat 6ansove taka 4e na milan nqma da im e mnogo lesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Мен по принцип италианското първенство не ме интересува много, но за довечера смятам, че Милан ще спечели. Учудващо е че Интер няма загуба до момента , това говори обаче за ниско средно ниво на шампионата Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Някой знае ли защо в момента никъде не предават пряко среща от кръга ??? По РингТВ изписаха само, че от 18:00 ще дават запис на Палермо - Рома Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaZe^ Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Аз пък се надявам преди всичко да стане хубав мач,защото двата отбора редуват скучни с много интересни сблъсъци,а последният мач не бе на нива така че може искрено да се надяваме.На мен лично ми се иска мойте хора от Интер да запишат най-после победа срещу Милан! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adriano Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Za6to pak na parvenstvoto kato INTER nqma zaguba i v 6ampionskata liga ob6to ma4ovete sa 40 bez zaguba dnes 6te stanat 41 ili Inter 6te biqt ili raven Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 освен така да стане милан ще разцепи днеска ИНТЕР 3:0 МИЛАН ШАМПИОН Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Айде аз съм за резултат 3-3 така всички са доволни Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Milan-Inter 2:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 пич и за двете си напълно прав БЕЗ БОТЕВ НЯМА БЪЛГАРИЯ БЕЗ МИЛАН НЯМА ИТАЛИЯ тва е истината на 15 ще смайем буферите а днеска ИНТЕР за кво само 2;1 5;0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaZe^ Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 пич и за двете си напълно прав БЕЗ БОТЕВ НЯМА БЪЛГАРИЯ БЕЗ МИЛАН НЯМА ИТАЛИЯ тва е истината на 15 ще смайем буферите а днеска ИНТЕР за кво само 2;1 5;0 <{POST_SNAPBACK}> Е айде успокойте се с тези космически резултати,да рече човек че Милан е онзи отбор,който мачка всичко наред и е най-добрият в Европа,все пак това е едно от най-големите дербита в Италия и е нужно поне малко уважение към противника,пак и Интер доказа че не е случаен отбор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Очаквам Милан да спечели,но като гледам с какъв състав излизат ще им е много трудно...... EDIT:Само на мен ли ме дразнят коментаторите..."това е една небразилска грешка"...е каква е "бразилската грешка П.С.Е,тея Милан как не могат 3 паса да си дадат като хората..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Замислете се и ще видите че Милан не губил дерби от много време насам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC_1936 Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 o4akvam da stane edno mnogo zreli6tno derbi kakto obiknovenno.ne sam fen na nito edin ot dvata otbora no se nadqvam da ima mnogo golove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 0:1 Kakaaaaaa Супер седмица за Милан ,първо Ман Ю ,сега и Интер(първа загуба за сезона и то точно от Милан Късмета отново е с росонерите ,дано да е така и занапред Честито на всички миланисти EDIT:Само на мен ли ме дразнят коментаторите..."това е една небразилска грешка"...е каква е "бразилската грешка Не дразнят само теб,на мен ми изпилиха нервите.Единствено желанието ми да слушам и публиката не ме накара да изключа звука...А да ,още нещо - Милан няма 8 титли на европейските шампиони(както каза единия от двамата"симпатяги") ,титлите са 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.