Jump to content
BulForum.com

Seria A - Season 04/05

Aston_

Recommended Posts

Достовено е Gazzetta dello Sport написа:

Удар на фиорентина, Взима Божинов

Сумата наистина е 13 милиона евро, но в Лече отива и чилиеца Валдес. Едва ли гадзета ще даде грешна информация.

Незнам но според мен това е грешка в развитието му !!  Дано да греша.

Няма грешка ето вижте: http://sport.netinfo.bg/?tid=40&oid=688298

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Не мисля.чр това е крачка назад,напротив щом един отбор има да даде 13 милиона евро за един играч,то значи той си възлага големи надежди за бъдещето му.Пък и до колкото казаха по БТВ,че според италианските медии Божинов ще остане във Фиорентина до лятото,защото после ще бъде арзменен за Миколи и още един играч и ще отиде във Ювентус.А само си представете какво нападение Божинов-Ибрахимович.....

Незнам за вас ама аз много се радвам, че Божинов отиде във Фиорентина. Не съм много сигурен дали е добре за него или не, обаче Фиорентина са ми любимия отбор и просто си се радвам... :bgrin:

...... според италианските медии Божинов ще остане във Фиорентина до лятото,защото после ще бъде арзменен за Миколи и още един играч и ще отиде във Ювентус.А само си представете какво нападение Божинов-Ибрахимович.....

Струва ми се толкова готино, че не мога да повярвам. Но според мен е малко веорятно. То нали Юве имаха точно проблеми с Муту, а още един чужденец. Малко множко. Някъде бях чел договора м/у Юве и Фиорентина, но не мога да го намеря, за да видя точно клаузите.

Днес на специална пресконференция във Флоренция бе представен официално Валери Божинов като ново попълнение на Фиорентина. Българският национал ще играе с номер 99, а дебютът му за "виолетовите" се очаква да е утре срещу Палермо, в мач от 22 кръг на Серия А. Освен Божинов, бяха представени още двама нови футболисти. Това са Джампиеро Пацини от Аталанта, който ще играе с номер 20 и привлеченият от Милан Марко Донадел с номер 16. 
"Напускам Лече, отборът който ме направи футболист. Бих искал да благодаря на ръководството, треньорите и съотборниците ми, както и на невероятните фенове на Лече. Трансферът ми във Фиорентина ще ми даде възможността да играя в престижен клуб, с голямо бъдеще, но никога няма да забравя Лече", заяви Божинов пред медиите. 

Валери Божинов ще прибира по 800 000 евро за всеки от 4,5 сезона, които са предвидени в договора му с "виолетовите". В тази сума не са включени премиите, които талантът ще взема.

Maй няма да ходи лятото в Ювентус... Еми остава да му стискаме палци :)

Това за Ювентус и Божинов го пише във всеки вестник....Труд,7 дни спорт,МАрица и др.

Дано успее бързо да се сработи и наложи като титуляр във Фиорентина както беше в Лече. За титулярно място ще трябва да се бори с Мареска и Миколи ,които вече са се сработили с останалите играчи от отбора. Не трябва да очакваме още от първия мач с новия отбор да продължи в познатото темпо, все пак нов треньор ,нови съотборници ,нова схема на игра, ново....

Това за Ювентус и Божинов го пише във всеки вестник....Труд,7 дни спорт,МАрица и др.

И ти вярваш на Български вестници ... :confused на тях само датата е вярна(и то не винаги). Според мен ако от Ювентус го искаха щяха да го купят веднага ,а не да чакат да му се вдигне цената.

И ти вярваш на Български вестници ...  на тях само датата е вярна(и то не винаги). Според мен ако от Ювентус го искаха щяха да го купят веднага ,а не да чакат да му се вдигне цената

A откъде мислиш БГ вестниците черпят инфо за тази новина - ами от италианската преса разбира се и от интернет сайтовете.И няма да има нищо изненадващо ,ако Божинов наистина отиде в Юве.А от Ювентус много добре са си направили сметката,ако действително имат интерес към Валери.Според инфо от италианските вестници президента на Фиорентина и Лучано Моджи са в много близки отношения,също така Моджи е в близки отношения и с личния мениджър на Божинов.От Фиорентина разбира се са отрекли за врзъка с Юве ,но ...ще се види по-нататък.

Това ,което са написали в 7дни спорт относно трансфера не е нелогично ,а именно Юве си запазва Божинов от ръцете на Челси и другите големи клубове и после ще размени Миколи за Божинов плюс някакви пари вероятно

...черпят инфо за тази новина - ами от италианската преса разбира се и от интернет сайтовете....

Съгласен , но да не забравяме субективния фактор "нащо момче"

Иначе , дано , талантлив е , нека се развива в някой голям клуб .

С нетърпение чакам мача на Фиорентина с Палермо-утре в 21.30 по Диема +.

ste e interesno da se vidi kak ste se vpi6e bojinov v otbora na fiorentina. vse pak kato za purvi ma4 utre ne o4akvam da napravi 4udesa. interesnoto e 4e supernika v purvia ma4 e palermo a te susto se interesuvaha ot bojinov

И аз чакам мача на Фиорентина утре, дано Божинов да е титуляр. Ама то бивали резерва за 13 000 000. А видяхте ли му номера - 99? :( Не е 10, нито 9 това е живота ;) дано следващия сезон да вземе по-добър. :)

Ето откъс от интервю на Валери Божинов за вестник "7 дни спорт":

"- В пресата се говори, че зад трансфера ви във Фиорентина стои Ювентус и през лятото ще заиграете в Торино.

- Щом така пишат, значи сигурно е вярно. Тук медиите не си измислят разни неща. Ако наистина стане така, ще бъда много щастлив.

- Значи искате да играете за Ювентус?

- Че кой няма да иска? Ако ми посочите някой, който е отказал да премине в Ювентус, няма да ви повярвам."

Значи все пак интригите и спекулациите относно преминаването му в Юве може и да излязат истина.Ще поживеем,ще видим ...

То Божинов, за който и отбор да го питат това казва

Мдаа :D съгласен съм.Аз си спомням че в няколко интервюта беше казал ,че Интер му е любимия отбор и ще се радва един ден да играе там.Това беше след като им вкара 2 гола.А и в други негови интервюта съм чел подобни неща, но за други отбори... :P Божинката е пич,иска да играе навсякъде :P :D :D

Ето откъс от интервю на Валери Божинов за вестник "7 дни спорт":

"- В пресата се говори, че зад трансфера ви във Фиорентина стои Ювентус и през лятото ще заиграете в Торино.

- Щом така пишат, значи сигурно е вярно. Тук медиите не си измислят разни неща. Ако наистина стане така, ще бъда много щастлив.

- Значи искате да играете за Ювентус?

- Че кой няма да иска? Ако ми посочите някой, който е отказал да премине в Ювентус, няма да ви повярвам."

Значи все пак интригите и спекулациите относно преминаването му в Юве може и да излязат истина.Ще поживеем,ще видим ...

То Божинов, за който и отбор да го питат това казва. Барса, Милан, Челси - кой не би искал да играе в такива отбори? Според мен няма никакъв шанс Ювентус или някой да го купи след края на този сезон, най-малкото защото според новите правила на ФИФА един футболист може да извършва само по един трансфер на година. Така Божинов може само да бъде даден под наем. Освен това Фиорентина няма да иска да се разделя с него. Е, ако отбора изпадне или отново фалира ще са навити да го прододът, но това едва ли ще стане.

Второ полувреме на Фиорентина Палермо. Мога да кажа добра игра на Божинов. Но иначе засега типичен мач от калчото.

Юве пада от Сампдория на полувремето. :confused Поздрав за всички, които ги направиха шампиони миналия кръг. Милан води 2:1 при гостуването на Месина, а Интер и те водят. Да видим как ще завършат мачовете. Особено Юве - Сампдория.

Едит: 1-2 Фиорентина Палермо е стана малко интересно поне. Жалкото е че вкара Миколи. Юве натиската ама още не са отбелязали.

По мое скромно мнение Фиорентина са по-слаби от лече и започнах да се притеснявам за бъдещето на Валери.Само погледнете как действа защитата им.......На пръв поглед сгреши с този трансфер.

Spored men ne Bojinov e vzel re6enieto za transfera,a 6efovete mu,vse pak stava6e vapros za mnogo pari.No neka ne otpisvame Fiorentina taka barzo,vse pak imat dosta seriozen otbor i s tezi satbornici na6eto mom4e savsem spokoino moje da se razvie o6te.Edinstveno mu e nujno vreme i nai-ve4e spokoistvie!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...