Jump to content
BulForum.com

Seria A - Season 04/05

Aston_

Recommended Posts

Е кво им става на тея Ливорно уе.И тук и там на всякъде на бият!Или по точно кво им става на Милан!? :cry  :confused  :cry

ми то ако си гледал мача би трябвало да си чул коментатора....и по точно статистиките..! на стадиона на Ливорно е положителна за домакините :)

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply
Е кво им става на тея Ливорно уе.И тук и там на всякъде на бият!Или по точно кво им става на Милан!? :cry  :confused  :cry

:( :( Това беше най- слабия мач на Милан от началото на първенството... :cry мнооого зле беше днес :cry Аз лично не го очаквах,ноо ....има и такива мачове. Пет точки разлика не е много ,но ако Милан продължат така да се дънят винаги след като Юве се издъни :cry

Има доста мачове още и титлата не е решена,предстоят мачовете с Ман Ю...ще става интересно,

Atalanta - Juventus 2

Brescia - Lecce 1

Cagliari - Fiorentina X

Chievo - Livorno 1

Milan - Bologna 1

Palermo - Inter 1

Parma - Udinese X

Reggina - Lazio 1

Roma - Messina 1

Sampdoria - Siena 1

Мисля че е крайно време Интер да допусне първата си загуба а гостуването на Палермо е един прекрасен начин за това :)

Kolkoto i da mi e ma4no i az mislq 4e e tvarde vazmojno Inter pak da se izdanqt utre v Palermo.Naposledak otborat ne igrae ni6to i tova e mnogo po-pla6e6to za men kato istinski fen,otkolkoto rezultatite.Qvno Inter ne e otbor,v koito edin 41 godi6en trenior da se u4i na zanaqt,porednata gre6ka na Moratti,pone za sega :angry:

Atalanta - JUVENTUS 2

Brescia - Lecce X

Cagliari - Fiorentina X

Chievo - Livorno X

Milan - Bologna 1

Palermo - Inter X

Parma - Udinese 2

Reggina - Lazio 2

Roma - Messina 1

Sampdoria - Siena 1

Дано не продължи "традицията" на лидерите да правят грешки през кръг

Според мен Inter ще се доберат до поредния Х

Пуууу ,две поредни загуби :( :( :( Какво става ,мамка му :confused Татко Карло ще трябва да се поскара сериозно май :angry1 Титлата вече могат да си я приберат в Торино.Дано поне за мачовете с Ман Ю да влезнат във форма,хич няма да ми е приятно да играят слабо и да отпаднат точно от Юнайтед.На всичкото отгоре и Шева го смениха заради контузия :(

Добре поне че Юве,Рома(с гол в 82мин.) и Реджина(с гол в 90мин.) биха ,та понапълних малко портфейла :) .

Наистина какво става с Милан ??? Не ,че ги обичам ,даже никак ,но да оказват поне малко "натиск" на Юве ,колкото за стимул.Видя се че сигурни в успеха започнаха да правят грешки - 89-та минута куриозен авто гол . :angry: Втози момент Буфон наистина леко оправда името си(Клоун). :unsure:

Все пак Честита победа за всички фенове на JUVENTUS :punk

Az mislq 4e tova moje i da e na4aloto na kraq za Ancelotti v Milan,vse pak 4 godinki sa dosta mnogo i to za Seria A,no moje i da ne e taka i Milan pak da si varnat starata forma i to skoro,pone ediniqt Milanski grand da e v forma i da vsqva strah!A tozi sezon opr. nqma da e Inter :(

milan dnes mnogo me razo4arova. to biva li takova nesto? napulno sum suglasen s tvurdeniqta 4e juventus ve4e po4ti na 100% sa 6ampioni. karlo ve4e izglejda se iz4erpa. vqrno e 4e e normalno edin otbor da ima momentni spadove , no tva sa dve poredni zagubi i to ot livorno(novak) i bologna(na san siro). vse pak sum optimist za shampionskata liga

Вече може да отпишем Милан от борбата за шампионската титла... Е то вече не остана борба, то Ювентус са 99,9% шампиони и то не благодарение на "силната" си игра, а благодарение на Милан... Аз искрено се надявам че Милан ще играят толкова слабо и срещу Манчестър Юнайтед за Шампионската лига. Иначе също съм доста изненадан от загубата на Лацио, но този отбор вече не е като преди... И накрая остава въпроса, дали отново ще видим един слаб Интер довечера, който ще се задоволи само с равенство...

Приятно гледане на мача и дано не пак скучен (нещо което ме съмнява) :) Приятна вечер

Фен съм на Ювентус. Не бъдете толкова сигурни че ще вземем титлата. Титлата се взима след последния мач а дотогава има много време, както Милан пада така и Юве може да го направи и преди се е случвало. Затова не отписвайте шампионата.

Тъпи Милан.Много ме е яд.Айде да падат и от Манчестър като са трънали така....

пепел ти на устата, ако паднем от Манчестър направо...

ами Интер, момчетата взеха попеда, направо да не повярваш :P да им е честита

Чакай малко де !!! Влезнаха в кофти серия и айде да падат сега наред :confused И как са тръгнали :confused ,не може да загубят два мача подред ли ??Ами май могат явно,ама тва не означава ще и занапред ще играят така и ще падат.Допреди това ,ако не се лъжа имаха 15-16 мача без загуба.Вярно че почти загубиха шансове за скудетото,но мачовете за ШЛ предстоят. По важното е Шева да може да играе срещу Ман Ю,контузията му е сериозна,доколкото успях да разбера.Хич няма да ми е приятно да гледам Томасон титуляр на Олд Трафорд.

И изобщо не са тъпи,играха доста добре досега без да се броят последните два мача,но това го има и в другите първенства(Арсенал например,Реал М също правят слаби серии).Плюс това сезонът е в разгара си и нищо не е изгубено,даже напротив сезонът може да свърши много добре за Милан,ако май месец играят финал за един турнир в Истанбул,нооо ... това трябва да започне още на Олд Трафорд(и да се надяваме без Томасон :angry1 ).

Фиорентина купи Валери Божинов?
Ръководството на Фиорентина е закупило преди броени минути българския национал Валери Божинов, твърди сайтът "Goal.com".

Изненадващо, докато шефовете на Челси и Палермо се надцакваха кой ще извади по-сериозна оферта за българина, "виолетовите" тихо и скромно са се договорили с Лече и са купила национала.

От Фиорентина ще броят за играча сумата от 13 милиона евро.

Според информация на радио "Гонг" от този следобед Палермо са смъкнали офертата за Божинов отново на 10 милиона евро. Този ход е убедил окончателно шефовете на Лече да се преориентират към преговори с Фиорентина.

В крайна сметка, трансферът е бил уговорен преди броени минути и нападателят ще защитава цветовете на тима от Флоренция през пролетния полусезон в италианската серия "А".

Мдаа,току що на сайта на Агенция Фокус-Спорт са пуснали малка статийка ,излязла е в 20:05 и в нея самия Валери казва че е щастлив от трансфера си във Фиорентина.Така че той вече със сигурност е играч на Виола.Ние можем само да му пожелаем успех и да продължава да вкарва голове,както за Фиорентина ,така и за БГ.

Sheva ,достоверно е виж този линк -Агенция Фокус

peja, това за божинов достоверно ли е, защото ми се струва че това няма да е тласък на горе в кариерата му

EDIT: да изглежда е вярна не видях какво е написал Pepe Lopez

peja, това за божинов достоверно ли е, защото  ми се струва че това няма да е тласък на горе в кариерата му

EDIT: да изглежда е вярна не видях какво е написал Pepe Lopez

forzamilan_sheva

Аз показах информация от топспорт, които се позовават на гоал.цом. Според мен всичко е наред.

'Валери Божинов: Щастлив съм от трансфера си във Фиорентина'

emi qvno e verno :((

ne 4e fiorentita sa lo6 otbor oba4e 6to to4no tam be... moje da otide v nai-dobrite otboroi....

a i ot le4e za tapaci 6tot ako go bqha zapazili do lqtoto nema6e da zemat 13mln a nad 20 !!!

Достовено е Gazzetta dello Sport написа:

Удар на фиорентина, Взима Божинов

Сумата наистина е 13 милиона евро, но в Лече отива и чилиеца Валдес. Едва ли гадзета ще даде грешна информация.

Незнам но според мен това е грешка в развитието му !! Дано да греша.

Достовено е Gazzetta dello Sport написа:

Удар на фиорентина, Взима Божинов

Сумата наистина е 13 милиона евро, но в Лече отива и чилиеца Валдес. Едва ли гадзета ще даде грешна информация.

Незнам но според мен това е грешка в развитието му !!  Дано да греша.

а бе не е грешка ... що да е грешка ?

аз му давам година-максимум година и половина в фиорентина... повече нема да стои там... а и според мен фиорентина го купиха щото после 6а земат поне +10милиона отгоре...

истинския губещ е Лече :) щото можеха да везмат над 20млн през лятото ;)

а бе не е грешка ... що да е грешка ?

аз му давам година максимум година и половина в фиорентина... повече нема да стои там... а и според мен фиорентина го купиха щото после 6а земат поне +10милиона отгоре...

истинския губещ е Лече :) щото можеха да везмат над 20млн през лятото ;)

Има логика в това което си написал.И аз смятам че ако продължи да играе така добре в калчото и в националния отбор няма да се застои дълго във Фиорентина.Мисля че е рано да се говори ,че това е стъпка назад ,вярно че виолетовите не са отбора от преди години с Батистута и Руи Коща,но все пак не и малкък отбор.В момента също имат добри футболисти(Миколи,Йоргенсен),аз лично очаквах че ще играят доста по-добре през този сезон.В момента са доста зле откъм точки и са малко над изпадащите отбори.

Все пак всичко зависи от Божинов - ако играе все така добре нищо чудно след година-две да облече екипа на някой от италианските грандове.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...