Aston_ Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 кой според вас ще спечели едно от най-хубавите и трудни първенства (според мен) Крайно класиране : 1 Juventus 86 2 Milan 79 3 Inter Milan 72 4 Udinese 62 ------------------------------------------------ 5 Sampdoria 61 6 Palermo 53 ------------------------------------------------ 7 Messina 48 8 Roma 45 9 Livorno 45 10 Lazio 44 11 Lecce 44 12 Cagliari 44 13 Reggina 44 14 Siena 43 15 Chievo 43 16 Bologna 42 17 Fiorentina 42 ------------------------------------------------ 18 Parma 42 19 Brescia 41 20 Atalanta 35 Голмайстори : 1 Cristiano Lucarelli (ITA) Livorno 24 2 Alberto Gilardino (ITA) Parma 23 3 Vincenzo Montella (ITA) Roma 21 4 Luca Toni (ITA) Palermo 20 5 Mirko Vucinic (ITA) Lecce 19 6 Andriy Shevchenko (UKR) Milan 17 7 Leite Ribeiro Adriano (BRA) Inter Milan 16 8 Mauro Esposito (ITA) Cagliari 16 9 Zlatan Ibrahimovic (SWE) Juventus 16 10 David Di Michele (ITA) Udinese 15 11 Alessandro Del Piero (ITA) Juventus 14 12 Francesco Flachi (ITA) Sampdoria 14 13 Valeri Bojinov (BUL) Fiorentina 13 14 Vincenzo Iaquinta (ITA) Udinese 13 15 Tommaso Rocchi (ITA) Lazio 13 16 Andrea Caracciolo (ITA) Brescia 12 17 Fabrizio Miccoli (ITA) Fiorentina 12 18 Francesco Totti (ITA) Roma 12 19 Christian Vieri (ITA) Inter Milan 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Az sam za Juve i mislia che te sa sigurni shampioni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexus Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Моя фаворит е Милан. Макар да съм от Юве смятам, че Милан имат по - добър и балансиран състав в момента. Отделно, че никога ама никога не съм харесвал Капело. Така като гледам първия кръг ето този мач ми прави впечатление: Roma - Fiorentina. Много ми се иска Фиорентина да бие, но едва ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Аз съм фен на Лацио но дори класиране в УЕФА ще е голям успех при състоянието не отбора. Надявам се Ди Канио да направи ударно завръщане и да помогне на новите които са почти целия отбор. За титлата пак ще се обичайните заподозрени като най ще съм доволен на Интер ама няма да ги бъде. Те с по-добър отбор не успяха та сега ли... Може би Ювентус с новите качествени попълнения...може би Милан с баланса в състава...все едно - това са ми двата най-омразни отбора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 След първия кръг ще мога да кажа много по-добре какво очаквам. Иначе аз очаквам Милан да опитат да задържат титлата, но без качествени попълнения това лято .. няма да е много лесно. Особено с оглед на новите имена на Интер и Ибрахимович за Ювентус. Според мен Интер и тая година ще са от 3 място надолу, на което се и надявам де Между другото прогнозите ми за кръга: Atalanta - Lecce X2 Brescia - Juventus 2 Cagliari - Bologna 1 Chievo - Inter X Milan - Livorno 1 Palermo - Siena 1 Parma - Messina 1 Reggina - Udinese X Roma - Fiorentina X2 Sampdoria - Lazio 1X2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Айде да си дам и аз моите: Atalanta - Lecce 2 Brescia - Juventus 2 Cagliari - Bologna Х Chievo - Inter Х2 Milan - Livorno 1 Palermo - Siena Х Parma - Messina 1 Reggina - Udinese X2 Roma - Fiorentina 1X2 Sampdoria - Lazio 2(пристрастно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Internatzionale Rulez- tova e moq favorit. Ot koga e chakam taq titla sega e momenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Аз съм фен на Лацио но дори класиране в УЕФА ще е голям успех при състоянието не отбора. .... това са ми двата най-омразни отбора... ако не тази, то другата сте в "Б" , а след това вече може да правите дербита с Lodigiani Atalanta - Lecce X Brescia - Juventus 2 Cagliari - Bologna 1 Chievo - Inter 2 Milan - Livorno 1 Palermo - Siena Х Parma - Messina 2 Reggina - Udinese 1 Roma - Fiorentina X Sampdoria - Lazio 1 FORZA MIA ROMA!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 Internatzionale Rulez- tova e moq favorit.Ot koga e chakam taq titla sega e momenta. <{POST_SNAPBACK}> незнам дали и тази година Интер ще спечелят скудетото моят фаворит за титлата е Ювентус макар че Милан също притежава много силен отбор миналата година Рома ми направи добро впечатление но едва и и тази ще е така защото едни от най-добрите им футболисти напуснаха отбора (Walter Samuel (R. Madrid) , Emerson (Juventus)) а да не забравяме че и трениора им Капело (който е смятан за един от най-добрите) напусна клуба. ако не тази, то другата сте в "Б" , а след това вече може да правите дербита с Lodigiani аз незнам да ли в "Б" но има вероятност другата година да изпаднат в серия C2 заради финансова несъстоятелност както стана с Фиорентина ако не влезнат в някой европейски турнир това ми се струва неизбежно Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Моят фаворит е отбора,които е фаворит всяка една година.Тва е Juventus Torino отбора с най-много титли в Италия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 мене от италия ме кефат милан така че милан шампион тоя кака напраоо ...а бе немам думи за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 ако не тази, то другата сте в "Б" , а след това вече може да правите дербита с Lodigiani FORZA MIA ROMA!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Това на какво основание го казваш. Искам да се обосновеш що мислиш, че точно Лацио ще отпаднат. Аз лично се раздирам между Лацио и Юве като пристрастие колкото и да е странно. Но повече, като чи ли предпочитам Лацио. Макар и да останаха без някой много-добри футболисти. да питам някой знае ли по коя телевизия ще дават мачовете ? Кой ден и в колко часа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 да питам някой знае ли по коя телевизия ще дават мачовете ? Кой ден и в колко часа ? <{POST_SNAPBACK}> ами по Ринг ТВ мисля че ще дават мачовете пък 12 септември се пада неделя предполагам ще е както миналата година два мача във събота от 17 и 21 часа и останалите във неделя от 16 часа а последния мач от кръга ще започва в 21.30 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 ами по Ринг ТВ мисля че ще дават мачовете пък 12 септември се пада неделя предполагам ще е както миналата година два мача във събота от 17 и 21 часа и останалите във неделя от 16 часа а последния мач от кръга ще започва в 21.30 часа <{POST_SNAPBACK}> В събота беше в 19:00 А това чул ли си го официално или се надяваш на Ринг? Че от тия неразбории откак ББТ се набутаха нещо половината първенства духат супата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 vinagi sym bil lud fen na Milan za men tova e nai-stoinostniq otbor v Italy taka 4e Milan 6ampion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Forza Milan, те ще са шампионите Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 В Италия съм фен на Интер, но само заради Рекоба. Много ме кефи тоя човек! Жалко, че така и не успя да "блесне". И аз като veseo предричам пореден провален сезон за Интер. А кой ще стане шампион много мнго не ме интересува, но предполагам, че ще са Милан. Ювентус ми е много противен отбор. Стискам палци да не се класират за европейски турнир Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Ринг ТВ ще дават италианското. Това е сигурно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Verno che Milan sa favotiti ama Juve i te napraviha lud otbor .Sega kato zemaha Emerson, Ibrahimovich, Fabio Canavaro imat dosta po-golqm shans ot minalata godina.A inache az sum za Roma makar che si prodadahme povecheto zvezdi ama pone otbora e mlad ima golqmo badeshte dokato i Inter i Milan i vsichki ostanali durjat samo pensioneri s malko izkliucheniq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 10, 2004 Author Share Posted September 10, 2004 В събота беше в 19:00 А това чул ли си го официално или се надяваш на Ринг? Че от тия неразбории откак ББТ се набутаха нещо половината първенства духат супата <{POST_SNAPBACK}> ами не сам много сигурен защото още не сам видял да рекламират мачове но което ме навежда на мисалта че ще ги дават е това че почнаха да дават мачове на запис от сезон 03/04 аз вчера гледах Парма - Ювентус 2:1 а миналия ден Лече - Удинезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammer Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 До скоро бях сигурен, че Милан пак ще станат шампиони, но след последните трансфери на Ювентус мисля, че възможностите се изравниха. Освен това и Интер се точат да направят нещо голямо, така че ни чака интересно първенство. Другото, което ме радва тази година е завръщането на Фиорентина. Палермо и Сампдория също имат своето важно място в серия А и може би за да се върне стария блясък на калчото липсва само Наполи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 10, 2004 Author Share Posted September 10, 2004 Наполи в миналото имаха наистина много добър отбор и аз много ще се радвам да влезнат във серия А Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 kefqt me vsi4ki bez milan ina4e nai sa mi simpati4ni juve roma i inter no naj-ve4e inter makar4e sq roma s fioler mi dopadat ina4e roma uve i milan se borat za titlata ! interesno mi e fiorentina kakvo 6te napravi! sori za 6liokovicata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 MILAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Айде днес са първите мачове от сезона Дайте си прогнозите за следните мачове: Киево - Интер Милан - Ливорно Разбира се визирам само тези, които не са дали прогнози досега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.