po_taka Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Тука давате игри дето само сет заемат времето за ДЛ... та поне да няма много пострадали от издънките ... Initial D Mountain Vengeance (2004) информация от тук нз защо ама като я пуснах си спомних за игрите от Нинтендо64 о6те ..... а за оправлението нямам думи .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 DOOM 1 2 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Де да бяха само тези игри . Напоследък си свалям това онова и забелязвам че е пълно с такива неземни глупости че не е истина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 DOOM 1 2 3. <{POST_SNAPBACK}> За това някой хора като нищо ще ти вземат главата. А иначе не припарвайте до summer games 2004. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 DOOM 1 2 3. <{POST_SNAPBACK}> За това някой хора като нищо ще ти вземат главата. <{POST_SNAPBACK}> Тук май всеки ще говори каквото си ще! Аз обожавам боза Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Doom-овете / играл съм само 1 и 2 /май/ / верно са голяма боза. За тройката ми казаха само някои неща и не смятам изобщо да си губя времето и с нея.. Иначе бози колкото искате - 90% от игрите са пълни бози , май е по-добре да се каже кои не са... Работата е там ,че всичко е субективно и аз както си намирам Дуум за супер тъп екшън без грам смисъл вътре , така някои други го възхваляват до припадък... За тази цел май си има разни рейтинги по разните страници - gamespy , gamespot ... Ама , както решите - за мен има само няколко свестни игри и те са : Wolfenstein 3D /още от едно време/, Half-life / and the exp / , Starcraft / and BW / , Might and Magic 7 , Grim Fandango, Full throttle / да ама на места пикселите развалят играта :/ / - това са засега и май в скоро време няма да има нови в тази класация. Късмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 ...Работата е там ,че всичко е субективно......За тази цел май си има разни рейтинги по разните страници - gamespy , gamespot ... <{POST_SNAPBACK}> А, а, а... на там бия и аз Тук малко хора ще дадат обективно мнение. Повечето (както и създателя на темата) ще "изпрюят" една боза и толкоз... Ама не се прави така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Tva e absolutna istina.takava reklama praviat na doom3 che...spored men naistian e super bezmislen action.ZA men action igrite sa 2 COUNTER STRIKE i Wolfenstein. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Ами как. Щом ще засягаме темата за хубави игри нека да засегнем яко и диаблото.Ако има фенове кажете да направим топик.Все пак това е класика.Но незнам дали вече няма такъв топик. А междувпрочем не се обиждаи teddy king но много обичаш да се заяждаш със хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 С никого не се заяждам и никого не съм искал да обиждам!!! Извини ме, ако се чувстваш засегнат... И за подобни приказки си има ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Направих едит не съм поствал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 deer hunter i nekyf anti4en golf deto ne mu pomnq imeto , ama nali ima6e jenska kompaniq.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 deer hunter i nekyf anti4en golf deto ne mu pomnq imeto , ama nali ima6e jenska kompaniq.... <{POST_SNAPBACK}> Някои може ли да ми обясни кво ще рече тва????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 T|emata e dobra, no kato gledam se napalni s gluposti vatre i mai ste trqbva da se CLOSE-ne. PS: Respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Може да ме линчувате, но аз не харесвам WarCraft3 и всичките и серии там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Syberia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Yu-Gi-Oh -- Щях да повърна като я видях,да е игра един приятел.Супер тъпа е.Освен за даца под 5 години може би. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 Може да ме линчувате, но аз не харесвам WarCraft3 и всичките и серии там. <{POST_SNAPBACK}> Warcraft има хубава графика , дори много хубава и изобшо играта е доста добра и не е за тая тема. Yu-Gi-Oh -- Щях да повърна като я видях,да е игра един приятел.Супер тъпа е.Освен за даца под 5 години може би. <{POST_SNAPBACK}> Въпроса дали е тъпа е спорен . Играта е наистина много тъпа , ако незнаеш пражилата , чудовищата и т.н. , а ако не си падаш и по детското наистина ще ти е тъпа За Yu-Gi-Oh! наистина трябва да си мнооого гоооолям фен на филмчето за да ти хареса играта, но ако не ти се дават пари за карти е идеално решение Мен например ми хареса , но само за 3 дена. Също това че в темата и има 242 поста говори добре ----------------------------- Доколкото че сте слагали неща за DOOM 3 , нямам думи , та това е играта на 2-ро място по графика за сега ( според мен ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Yu-Gi-Oh -- Щях да повърна като я видях,да е игра един приятел.Супер тъпа е.Освен за даца под 5 години може би. Ej sega pak prepe4eniq shte te ubie, che toj e goljam fen na igrata. Abe az otkoga razpravjah v drugata tema za DOOM 3, ama nikoj ne iskashe da me chue....maj njakoi sa se osvestili veche. P.S. prepe4eniq, T-King imashe predvid, che ima malka razlika mejdu "Edit" i "PM" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Warcraft има хубава графика , дори много хубава и изобшо играта е доста добра и не е за тая тема. <{POST_SNAPBACK}> Ами ако не харесвам Warcraft, що да не е за тая тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Starcraft Warcraft i vsichki podobni izmishljotini Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Warcraft има хубава графика , дори много хубава и изобшо играта е доста добра и не е за тая тема. Значи това дали една игра е хубава се определя само и единствено от графиката? Така ли да разбирам....? Хахах тогава значи най-любими ще са ми игрите дето изобщо не ми тръгват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 DOOM 1 2 3. <{POST_SNAPBACK}> hodi se pregledai "opurlen" a kolkoto za diabloto twa e igra za ograni4eni mozuci zemi igrai fallout i arcanum i togawa mi se prai na igra4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 hodi se pregledai "opurlen"a kolkoto za diabloto twa e igra za ograni4eni mozuci zemi igrai fallout i arcanum i togawa mi se prai na igra4 <{POST_SNAPBACK}> samo taka hahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Ето няколко боклука(според мен). Chaos.League.MI.CLONECD-CXZiSO Diablo 2 Sux HarD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.