Jump to content
BulForum.com

Hardwarna tapa ?!

ZGAN

Recommended Posts

Imam postershop 5.6.1 no nemoga da go podkaram po nikav nachin po prostata prichina che izka nqkva hardwarna tapa za da bachka....puk hich ne znam kak da se opravq neshto HASP izka...ako nqkoi moje da udari edno ramo i da obqsni poveche za tazi hardwarna tapa neshto nemojah da namerq podobni temi.

Ами, тва си е хардуерна тапа! Порови из руските сайтове за повече инфо. Ако е HASP 3 е по-лесно, но за HASP 4, вероятността е малка. Най-често се използва CDILA програмка, която отговаря на обръщенията към тапата.

ZGAN, ne sam najasno otnosno programata, za kojato pishesh, obache mislja, che po princip moje. Vadja si izvod ot njakoi versii na Cubase, kadeto Steinberg iskat da imash hard. tapa, no ima crack-nati versii, koito zaobikaljat problema s tapata, taka che ne vijdam zashto i tuk da ne stane.

izkam da polzvam programata bez hardwarno ustroustov moje ili ne ?

Може! Слага се програма, която прихваща заявките към тапата и ги връща обработени, или просто спира необходимостта от заявките. Може да се имитира и хардуерно. С доста скъпи програми е така, но в повечето случаи е измислено. Или просто си намери хакната версия! Най-добри решения предлагат руснаците.

mdaa,tapata e edna pi6ka,koqto se slaga naj-4esto na lpt porta za printera.po-prostite samo razmenqt pinovete,po-slojnite sa s elektronika. za polzvane bez tapa si nameri cracknata versiq,koqto izklu4va obru6teniqta kum tapata.ne sam 4uval za emulator na tapa i to za hasp,no moje i da ima.

зависи от тапите. някои са тъпи ID-та само, но някои са с crypt и са трудни за имитация. Отвори тапата виж какво има вътре и проблема може да бъде решен. Ако нямаш такава, само кракната версия, която не проверява за тапа ще ти свърши работа. лесно е да се дебъгне, щото имаш сламка - обръща се към lpt

зависи от тапите. някои са тъпи ID-та само, но някои са с crypt и са трудни за имитация. Отвори тапата виж какво има вътре и проблема може да бъде решен. Ако нямаш такава, само кракната версия, която не проверява за тапа ще ти свърши работа. лесно е да се дебъгне, щото имаш сламка - обръща се към lpt

Лесно ще е при старите тапи. Ако е от новите технологии с яко криптиране, тогава играта загрубява доста сериозно ;)

Например, основните характеристики на една съвременна Hasp тапа са:

• Unique 32 bit ID number
  • Remote update of keys in the field, with RSA signature
  • On-chip encryption engine
  • 128-bit AES Encryption Algorithm

С тези "нещица" защитата си е доста сериозна :wir

Mi za da podgotvqm shiroko mashtabnite failove za pechat na printerite...v rabotata

a za v nas go izkam da si go naucha che e dosta...slojen

Mi za da podgotvqm shiroko mashtabnite failove za pechat na printerite...v rabotata

a za v nas go izkam da si go naucha che e dosta...slojen

Ми то не ти трябва RIP за да подготвяш файлове за принтер? Освен ако не печаташ директно на принтера естествено де. Е, съжалявам за хардуерната тапа. Рип-а на нашия принтер иска само устройство да имаш на което да печаташ без никви такива тапи и т.н. Разполагате ли с някакъв принтер на работа /mutoh например :-)/?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...