Goonie Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Имаше един руски филм, сравнително стар - от началото на 90-те години, който разказваше за Болшевишката революция, за червените и белите. Адмирал Колчак беше тръгнал да прекосява Сибир с влака, за да разследва смъртта на царската фамилия, но враговете плениха влака. Как се казва този филм? Не хванах началото и изпуснах заглавието. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Да не е един сериал? "Конь белый" (1993), също още "Kon belyy"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Имаше един руски филм, сравнително стар - от началото на 90-те години, който разказваше за Болшевишката революция, за червените и белите. Адмирал Колчак беше тръгнал да прекосява Сибир с влака, за да разследва смъртта на царската фамилия, но враговете плениха влака. Как се казва този филм? Не хванах началото и изпуснах заглавието. Гибель империи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Гримьор, Трити, ми май не са те. Може да бъркам и годината, но май не беше сериал, а игрален филм.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 (edited) Гледах една реклама по Нова Тв с Джоко Росич, в която рекламират някъв нов филм Отплата. В рекламата имаша известна класическа музика, която е фон в известен Холивудски филм. Някой може ли да се сети кой е филма. http://www.youtube.com/watch?v=1-fh1YOOaDo ей тва е клипа и музиката в него Edited January 6, 2012 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 (edited) Сарабанде на Бах. Може да преслушаш също и Лято от Четирите сезона на Вивалди, както и Ададжио за орган и цигулка на Албиони. Edit: не догледах добре, мислех, че търсиш песента Edited January 6, 2012 by Sothbiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Е и музиката може да ми помогне, щото аз и нея не знаех коя е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 (edited) Гримьор, Трити, ми май не са те. Може да бъркам и годината, но май не беше сериал, а игрален филм.... Адмирал? http://www.youtube.com/watch?v=CjKHYENLThw Макар, че според мен бъркаш годината.... Edited January 8, 2012 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Той е. Благодаря ти много. Значи наистина съм ви подвела с годината... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Нищо, случва се. А филмът ми стои в личната колекция, аз много го харесвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Искам да ви попитам за едно шоу което даваха в зората на Евроком. Ставаше въпрос за Пепеляшка и се изпълняваше от английския национален театър (или поне такива спомени имам). Въпросното шоу беше невероятно смешно и свежо. Ако някой успее да ми го намери, ще му бъда много благодарен. Ако не се лъжа шоуто го даваха по канала на Евроком и беше с бг аудио. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 От много време се опитвам да си спомня името на един български филм от 80-те, от който бегло си спомням следната сцена: На открито сред природата две (?) млади жени срещат няколко младежи с бусче Фолксваген. След малко се качват в бусчето, единият младеж помага на дамите при което казва репликата "Леко китарата!", в смисъл да си пазят главите от удар в рамката на вратата. Някой има ли спомен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 (edited) Charmock, тази постановка и аз я търся. Беше на Кралския Сатиричен театър. Там имаше страхотни лафове. Нали там беше дето принцът имаше колосален пакет и бащата на Пепеляшка му казваше?: "- Принце, внимавай да не трепнеш с гълъба, че дъщерите ми ще се превърнат в двойка разярени ротвайлери!" Също феята-орисница беше някаква мръсница, а бащата на Пепеляшка - пияница, дето качваше колата по стълбовете...а сестрите на Пепеляшка се казваха с някакви имена от венерически заболявания? За тази постановка ли говорим? Edited January 15, 2012 by Triti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Triti, за абсолютно същата става въпрос. Имаше безумно яки лафове. Там беше култовия момент, който в последствие се превърна и във виц. Става въпрос дето един разправяше, че ще си купи тампони, щото като гледал рекламите, жените като ползвали тампони можели да яздят кон, да плуват да скачат с бънджи и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 (edited) Charmock, А оня помниш ли го? Дето двете от сестрите си говореха и едната казва на другата: - Вчера бях на разпродажба и си купих четка за тоалетната. - Така ли?! - казва сестра й - аз още го карам на тоалетна хартия. Та тази постановка я търся и аз, при това отдавна. Мисля, че я бяха пускали около 97-а по Ефир 2. Дай да обединим някак усилията си и да се разтърсим? Ти какво помниш? Edit: Когато търся нещо и не мога да го намеря, не знам вие какво правите, но аз имам един краен вариант - liquid, който в мислите си наричам "Гуру на всички загубени мои щения". Та той ако не върне положителен резултат в търсенето, значи това дето търся никой не може да го открие. Та ужасно много благодаря на liquid ( )и благодарение на него свалям постановката на торент. Търсената постановка се казва "Пепеляшка за възрастни" (на български), също по-известна като "Jim Davidson's Sinderella". Не можахме да я намерим за момента с български дублаж, но liquid я намери със субтитри (не ги препоръчвам). Мястото е тук: Цък Charmock, ако ти намериш постановката с дублаж, свирни, а? Edited January 16, 2012 by Triti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Triti, благодаря ти за линковете, много се смях пак. За съжаление никъде не го намирам с БГ аудио, ако все пак някога успея, ще ти ги споделя веднага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Търся следният филм : разказва се за една май бивша полицайка, която се отказва заради стар случай.Тъкмо когато се стабилизира започват наново убийства.Тя се вманиачава да разследва наново.И се сещам само,че убиецът се оказваше един неин познат в инвалидна количка, който всъщност не е инвалид.Това е което се сещам.Дано не е малко и някой успее да помогне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackAdder Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Гледах една реклама по Нова Тв с Джоко Росич, в която рекламират някъв нов филм Отплата. В рекламата имаша известна класическа музика, която е фон в известен Холивудски филм. Някой може ли да се сети кой е филма. http://www.youtube.com/watch?v=1-fh1YOOaDo ей тва е клипа и музиката в него Sarabande е основна тема в този филм - Barry Lyndon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 BlackAdder! Браво, на тази музика и аз се скъсах да мисля откъде е. Сега вече, като , смятам, че е по-вероятно да я е чул от някой официален трейлър. Примерно на "Гордост и предразсъдъци" (2005), "Портокал с часовников механизъм", ТВ сериите на "Терминатор", "Gears of War"... или дори от играта Томб Райдер.Благодаря ти, че ми спести мъките! Мжд. ти "онзи" BlackAdder ли си?! (с намигащия Аткинсън) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 (edited) Някой да има идея откъде да си дръпна "Вечност и ден" на Тео Ангелополус? Благодаря предварително, не знам как, но съм го изтрил, а в замунда вече няма сийд. Благодаря ТАЗ. Edited January 25, 2012 by downsoft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Някой да има идея откъде да си дръпна "Вечност и ден" на Тео Ангелополус? Благодаря предварително, не знам как, но съм го изтрил, а в замунда вече няма сийд. isohunt-ски линк. Може да ти е слаб сийда. pirate bay - тук поне ще имаш сийд и последното е от - torrentreactor Успехи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOMPY Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Здравейте, цяла сутрин търся този филм но не мога да се сетя как се казва.... Действието се развива на ИБИЗА, група тийнейджъри ( мисля че бяха от англия - лиидс) отиват на ибиза, качват се на яхта и излизат в морето да празнуват взимат екстазита, и по едно време почват да се трепат, много е добър филма има , секс сцени , убийства и т.н надявам се някой да го е гледал и да ми помогне мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSKORP Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Здравейте, търся филм от началото на 80-те-Пътят Джаксън/Алпийска експедиция изкачва непокорена стена, кръщават я "Джаксън" на името на загинала в експедицията жена/Благодаря предварително за помощта) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 (edited) Видях една реклама по National Geographic ,за един филм който ще го дават довечера....но няма да съм си вкъщи.Филма се казва древните досиета х. Дали някой може да ми го намери ,от някъде ? Edited March 24, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 24, 2012 Share Posted March 24, 2012 Във в-бокса има качени 6 серии, по тракерите не го намирам. http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5+%D0%B4%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0+%D1%85. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts