Pharel Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 (edited) Tursq edno teen film4e v koeto edno mom4e trqbva6e da izpulnqva nqkakvi tam zada4i svurzani sus gimnazialni kuponi.Ne6to kato tradiciq li be6e ili ne6to podobno. (ps sry za majmunopisa ama sum s now win sq) ^ delete,namerih filma:Dirty Deeds(preporu4vam vi go) Edited March 18, 2008 by Pharel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Persefona Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Търся един филм който са го давали по телевизията доста отдавна и при него си спомням,че беше пародия ,имаше някакъв дедектив и имаше и пародия от малчанието на агнетата и накрая на филма си спомням майче всички си махаха маски и се разкриваше някакво убийство .Някой да се сеща за кой филм говоря?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 (edited) Търся един филм който са го давали по телевизията доста отдавна и при него си спомням,че беше пародия ,имаше някакъв дедектив и имаше и пародия от малчанието на агнетата и накрая на филма си спомням майче всички си махаха маски и се разкриваше някакво убийство .Някой да се сеща за кой филм говоря?? Мълчанието на шунките. Скоро го засякох в Замунда. Edit: The Silence Of The Hams - 1994 Edited March 23, 2008 by magnus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Ами търся филми за рицари.Колкото повече толкова по добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Tърся филма с мисля Jim Carrey 4е бе6е в които тои живee6е в свqт,в които го наблюдават то4но като Big Brother и има6е една много емблемати4на сцена как от небето пада един прожектор.Мисля 4е от тоq филм е вдъхновен Big Brother Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Tърся филма с мисля Jim Carrey 4е бе6е в които тои живee6е в свqт,в които го наблюдават то4но като Big Brother и има6е една много емблемати4на сцена как от небето пада един прожектор.Мисля 4е от тоq филм е вдъхновен Big Brother http://imdb.com/title/tt0120382/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 http://imdb.com/title/tt0120382/ 10x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaster Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Одавна по канал едно даваха един (френски?) филм за писател , който е отвлечен от смърта , която пък постоянно пушеше и гледаше живота на хората на едни монитори. Някой знае ли как се казва и каде мога да го намеря? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thephoenix Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Одавна по канал едно даваха един (френски?) филм за писател , който е отвлечен от смърта , която пък постоянно пушеше и гледаше живота на хората на едни монитори. Някой знае ли как се казва и каде мога да го намеря? Доколкото си спомням филма е с Ален Делон и смърта искаше да "прибере" сина му и той трябваше да я излъже някак си... Този филм го даваха поне преди 15 години по телевизията ... и имам откъслечни спомени. Дано някой да може повече да помогне по въпроса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 (edited) Одавна по канал едно даваха един (френски?) филм за писател , който е отвлечен от смърта , която пък постоянно пушеше и гледаше живота на хората на едни монитори. Някой знае ли как се казва и каде мога да го намеря? http://www.imdb.com/title/tt0091730/ ? Edited April 12, 2008 by peet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mellissa Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Преди много години даваха по БНТ или Ефир 2 един филм-много тъжен,но единственото,което си спомням за него е "картонения куфар" и, че музиката беше много хубава.Писах в няколко форуми,но досега нямам отговор.Когото и да попитам се сеща за какво става въпрос,но не помни името на филма.Прерових целия архив на БНТ,но нищо не ми говорят тези заглавия.Ако някой може да ми помогне-достатъчно ми е само оригиналното име на филма-ще бъда много благодарна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Търся филми, в които момче се преборва за голямата си любов въпреки всякакви трудности? Казвайте няколко... благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mellissa Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Търся една детска приказка-обясниха ми я така:Омагьосан принц-мечок,имало принцеса ,която била влюбена в него,обаче като разбрала,че е омагьосан тръгнала да търси вещицата.Дали и някакви обувки, с които можела да изкачва планината.Като се качила при вещицата имало нещо като лаборатория и там натискала някакви плочки и те ставали в различни цветове.На някой да му говори нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Търся една детска приказка-обясниха ми я така:Омагьосан принц-мечок,имало принцеса ,която била влюбена в него,обаче като разбрала,че е омагьосан тръгнала да търси вещицата.Дали и някакви обувки, с които можела да изкачва планината.Като се качила при вещицата имало нещо като лаборатория и там натискала някакви плочки и те ставали в различни цветове.На някой да му говори нещо? Мисля, че филмът, който търсиш се казва Fantaghiro, но не съм 100% убеден дали е той. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 вчера ... под душа изведнъж са сетих за репликата "I was prepared" след като изпуснах сапуна та от тогава са опитвам да са сета как са казваше съвременната история за червената шапчица. нещо с "Б" май беше, ма ми бега от езика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 вчера ... под душа изведнъж са сетих за репликата "I was prepared" след като изпуснах сапуна та от тогава са опитвам да са сета как са казваше съвременната история за червената шапчица. нещо с "Б" май беше, ма ми бега от езика Това ли имаш предвид? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Това ли имаш предвид? абсолютно тенк ю много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goltak Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Значи търся един филм, гледал съм го преди много време, много беше засукан. Започва двама приятели седят в един бар и идва една наточена мацка, и забърсва единия, той беше един с очила и пазеше някаква богаташка къща. След като мацката го беше упоила или напила непомня, целта беше да оберат къщата с нейния приятел който който всъщност беше онзи другия от бара, обаче оня беше се свестил и беше завързал мацката в мазето и искаше да я убие, та той звънна на другия /демек съучастника и гадже на мацката/ да му помага и ... после имаше още доста увъртяни неща Та ако някой си спомня този филм да ми каже кой беше, че идея си нямам как се казваше. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vally_ang Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Преди много години даваха по БНТ или Ефир 2 един филм-много тъжен,но единственото,което си спомням за него е "картонения куфар" и, че музиката беше много хубава.Писах в няколко форуми,но досега нямам отговор.Когото и да попитам се сеща за какво става въпрос,но не помни името на филма.Прерових целия архив на БНТ,но нищо не ми говорят тези заглавия.Ако някой може да ми помогне-достатъчно ми е само оригиналното име на филма-ще бъда много благодарна И аз си спомням този филм. Заглавието е "Картонения куфар" и мисля, че беше история за живота на някоя френска певица, която е родена бедна и после става известна (може би Мирей Матьо или Далида или някоя друга, не съм съвсем сигурна коя точно). Но със сигурност песните бяха на френски. Аз също търся да си ги сваля. Не съм съвсем сигурна за годината, в която го излъчваха, но е в границите 1990- 1993. Интересно ми е да го гледам сега и да видя дали ще предизвика същите емоции у мен. Едва ли съм ти помогнала много, но ти желая успех в търсенето! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Преди много време по ТВ гледах един тъжен филм. Семейство: майка, баща и момиченце са излезнали на пикник извън града. Момиченцето си къпе куклата в реката, но след време се разболява и умира. Оказва се, че реката е била отровена от завод, който се намира по-нагоре по течението. Бащата работи в този завод. Семейството май съдеха завода но не спечелиха. Тогава бащата обезумя и започна да прави атентати в завода, направо го разруши. Някой да се сеща кой е този филм? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 (edited) По Нова телевизия преди няколко седмици бях гледал че почва някакъв сериал терминатор или нещо подобно... Някой знае ли как се казва сериала и да ли го има в нета? Мерси и на двамата Edited July 10, 2008 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Terminator: The Sarah Connor Chronicles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 (edited) По Нова телевизия преди няколко седмици бях гледал че почва някакъв сериал терминатор или нещо подобно... Някой знае ли как се казва сериала и да ли го има в нета? да не е за хрониките на сара конър? то май мина един сезон Aquila ме изпревари Edited July 10, 2008 by frodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulk_larsen Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 значи искам да питам за един филм относително стар. историята се развиваше на две подводници които се дебнеха една друга и имаше доста комични ситуации покрай това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGi Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 i az iskam da pitam za edin fil ama nz kak se kazva gledah edno video i mai se razpravq za kraq na sveta eto i videoto http://www.vbox7.com/play:605f5104 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts