NeRoX Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Здравейте! Търся един филм от няколко години, но така и не успявам да го намеря. Става въпрос за едно момче, което заминава за ексурзия мисля, но на летището го объркват със таен агент, който пък е убит малко по-рано ако не се лъжа. Спомням си че колата му беше Ferrari. F-40 ако не се лъжа беше модела въоръжен до зъби с картечници и т.н. Спомням си че на магисталата една мацка го застигна и той докато се чудеше как да отвори стъклото пуска някви щитове ракети взриви няква колиба и по погрешка някви зад него които искаха да го убия. Ами това се сещам гледал съм го отдавна по Канал 1 беше буря и прекъсваше сигнала, но ми направи голямо впечатлени! Ако някой може да ми помогне ще съм му адски благодарен!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medeniqt Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Zdraveite, tursq edin film koito hvanah po nqkoq ot nacionalnite televizii na skoro, mislq 4e be6e po kanal 1, ta vyv filma stava6e vupros za edin geni za vremeto si koito po profesiq mislq 4e be6e radio injener i izmami tam nqkva ruskata mafiq kato im prodade u6 priemnci koito hva6tat nai razli4ni programi no fakti4eski polzva6e radio razpraskvatel s video i gi metna s mnogo pari. Sled tova izbqga v nqkav grad i si vze hotel i be6e montiral skriti kameri da snima ivzesni li4nosti kak izneverqvat i da gi iznudva. I policiqta ne moje6e da go hvani poneje e genialen. Filma e ruski i go gledah ne pomnq koga no be6e prez avgust. Ako nqkoi se se6ta kak se kazva da pi6e 6te sum mu adski blagodaren. Syjelqvam za shlokavicata no tuk nqmam flex type i za tva BLAGODARQ PREDVARITELNO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Търся филма 'Hero 'с Jet Lee. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Търся филма 'Hero 'с Jet Lee. Само няколко мнения те делят от това. Прочети го и ще намериш търсеното!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Здравейте! Търся един филм от няколко години, но така и не успявам да го намеря. Става въпрос за едно момче, което заминава за ексурзия мисля, но на летището го объркват със таен агент, който пък е убит малко по-рано ако не се лъжа. Спомням си че колата му беше Ferrari. F-40 ако не се лъжа беше модела въоръжен до зъби с картечници и т.н. Спомням си че на магисталата една мацка го застигна и той докато се чудеше как да отвори стъклото пуска някви щитове ракети взриви няква колиба и по погрешка някви зад него които искаха да го убия. Ами това се сещам гледал съм го отдавна по Канал 1 беше буря и прекъсваше сигнала, но ми направи голямо впечатлени! Ако някой може да ми помогне ще съм му адски благодарен!!! Аре бе хора никой ли не се сеща? :S :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Здравейте!Търся филм с Nicolas Cage, мисля че се казва "Гласа на Виатара", не съм сигурен.Не мога да го открия под оригиналното име?Някой знае ли го?Ще съм му много благодарен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Здравейте!Търся филм с Nicolas Cage, мисля че се казва "Гласа на Виатара", не съм сигурен.Не мога да го открия под оригиналното име?Някой знае ли го?Ще съм му много благодарен! всичките му филми тук http://imdb.com/name/nm0000115/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 (edited) всичките му филми тукhttp://imdb.com/name/nm0000115/ Знам, че са там, както казах не го намирам..Ако някой може да помогне...с името на английски..?? Edit: Намерих го! Edited September 23, 2007 by d3Mag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Аз не търся някъв определен филм . Просто някой ако се сеща за игрален филм подобие на "Green STReet HOOligans" да каже , че ми се гледа някакъв филм с такъв сюжет. Мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelio Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Здравейте! Търся един филм от няколко години, но така и не успявам да го намеря. Става въпрос за едно момче, което заминава за ексурзия мисля, но на летището го объркват със таен агент, който пък е убит малко по-рано ако не се лъжа. Спомням си че колата му беше Ferrari. F-40 ако не се лъжа беше модела въоръжен до зъби с картечници и т.н. Спомням си че на магисталата една мацка го застигна и той докато се чудеше как да отвори стъклото пуска някви щитове ракети взриви няква колиба и по погрешка някви зад него които искаха да го убия. Ами това се сещам гледал съм го отдавна по Канал 1 беше буря и прекъсваше сигнала, но ми направи голямо впечатлени! Ако някой може да ми помогне ще съм му адски благодарен!!! И аз го търся много този филм имах го на видео касета, но вече не! Колата не беше Ферари, а Лотус, но както и да е в превода от касетата заглавието се превеждаше "Тин ейжън", но превода беше скапан и все си мисля, че е "Тинейджър" Ако го намериш драсни ми едно лично Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Търся филма "Ловки ръце",обаче нз как точно е оригиналното заглавие.Някой може ли да помогне със линк към ЗАМУНДАТА примерно.Филма е със Сталоун и се разправя за мушеници с карти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Mисля че е Shade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Вчера се сетих за един филм, но нито знам кой участва, нито името на самия филм. Лек спомен имам, че главният герой беше пожарникар или нещо такова и един ден някой му звънна по телефона и беше той или сина му, който се обаждаше от бъдещето и го предупреждаваше за опасности. Пак казвам, не съм сигурен, имам блед спомен от трейлър и ако някой е гледал филма, бих се зарадвал да посели заглавието му. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Издирвам един доста стар български филм - "Шибил" В главните роли: Петър Слабаков - Шибил Доротея Тончева - Рада Година: 1968 Режисьор: Захари Жандов Мисля, че е на "Бояна"...Ако някой може да помогне - да се обади. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Издирвам един доста стар български филм - "Шибил" В главните роли: Петър Слабаков - Шибил Доротея Тончева - Рада Година: 1968 Режисьор: Захари Жандов Мисля, че е на "Бояна"...Ако някой може да помогне - да се обади. http://4storing.com/n5ya3/Shibil.avi.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Много благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 И аз го търся много този филм имах го на видео касета, но вече не!Колата не беше Ферари, а Лотус, но както и да е в превода от касетата заглавието се превеждаше "Тин ейжън", но превода беше скапан и все си мисля, че е "Тинейджър" Ако го намериш драсни ми едно лично If Looks Could Kill. Sothbiss, мисля, че е това - Frequency. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 If Looks Could Kill.Sothbiss, мисля, че е това - Frequency. Благодаря, точно този е. Сега остана само да го сваля и да го изгледам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 (edited) If Looks Could Kill.Sothbiss, мисля, че е това - Frequency. Не мога да кажа дали точно това е филма, защото просто никъде не мога да намеря нищо за него. Просто нищо... Във главните торент сайтове гледах и го няма. Във www.demonoid.com гледах, но и там го няма. В Google няма никаква картинка от филм освен корицата, във YouTube нима нищо от филма. Все едно е потънал в дън земя. Да има някой идея къде мога да го намеря? Edit: Това е филма, намерих му трейлъра. Остава само да разбера от къде да го сваля... Edited October 8, 2007 by nx11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfcheto Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Търся филма "Скрити козове".Даваха го по ТВ7 но го спряха защото явно не са закупили другите серии.Ако може някой да ми помогне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 (edited) Търся филма "Скрити козове".Даваха го по ТВ7 но го спряха защото явно не са закупили другите серии.Ако може някой да ми помогне. Wild Card Други серии няма. Само 2 сезона са. Edited October 9, 2007 by ludoto_mimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 В четвъртък вечерта от 00:00 часа гледах филм по БТВ, който се казваше "Корави момчета" и много ми хареса, но явно превода му на английски не е Hard boys, тъй като доста се рових по imdb.com, но намерих някакви други, които нямат нищо общо с това, което търся. Та ако някой знае как се казва въпросният филм на английски ще съм му благодарен, ако сподели. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 В четвъртък вечерта от 00:00 часа гледах филм по БТВ, който се казваше "Корави момчета" и много ми хареса, но явно превода му на английски не е Hard boys, тъй като доста се рових по imdb.com, но намерих някакви други, които нямат нищо общо с това, което търся. Та ако някой знае как се казва въпросният филм на английски ще съм му благодарен, ако сподели. http://btv.bg/movies/?film=2032 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiot1 Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Niakoi da znae kade da nameria filma "Gorite na Merilend" ili pone kak se prevejda Ako moje da go ka4ite o6te po-dobre-BLAGODARIA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 @ludoto_mimi мерси много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts