w00x Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Не разбрах точно определени филми ли търсиш или просто някои филми само и само да са тип Приказка? Chronicles of Narnia Pan's Labyrinth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Значи много ми трябва да намеря в интернет филма "Светителят" който го даваха снощи по канал 1.Филма е български . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 ima edno film4e nzm koq god e sled 2000 mislq 4e e stava6e duma za edni majoretki i ednata se izmesti v drug rad be6e se zaklela da ne e majoretka ama v posledstvie stana v novoto si u4ili6te i bqha na nqkakvo sastezanie i Rihanna trqbva6e da si izbere ediniq otbor da u4astva v klipa i pon de replay nqkoi ako moje da mi kaje zaglavie 6te sam mn blagodarna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Филма е Bring it on втората част мисля е Bring it on:All or nothing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Филма е Bring it on втората част мисля е Bring it on:All or nothing Za sy6tiq stava6e na vypros blagodarq ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Като малък бях гледал някакъв филм, в който ставаше въпрос за няква жива кукла дето трепеше хора, ама не съм сигурен дали не беше сериал, щото ако не ме лъже паметта, гледах 2 или 3 части от него Някой да знае как се казва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Като малък бях гледал някакъв филм, в който ставаше въпрос за няква жива кукла дето трепеше хора, ама не съм сигурен дали не беше сериал, щото ако не ме лъже паметта, гледах 2 или 3 части от него Някой да знае как се казва? Да не е: Child's Play (1988) Child's Play 2 (1990) Child's Play 3: Look Who's Stalking (1991) Child's Play 4: Bride of Chucky (1998) Child's Play 5: Seed of Chucky (2004) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Той е, мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Как се казваше този българси филм, където двама тръгват от едно село по пътя и със себе си са взели лампи, кокошки - всичко каето имат? Цялото действие се развива на пътя. Опитват се да спрат някои на автостоп. Към края срещат един с мотор, който твърди, че някъв го гони за да му даде пари. Май единия от тея на пътя беше Павел Попандов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 На времето гледах един филм беше много смешна комедия, май е от 97 някъде и се казваше "Джо Парцала",но това до колкото си спомням му беше българският превод.На англииски не го намерих,но знам че в него главният герой е онзи пич Денис от сериала "Само за снимка".Ако някой се сеща да казва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 (edited) На времето гледах един филм беше много смешна комедия, май е от 97 някъде и се казваше "Джо Парцала",но това до колкото си спомням му беше българският превод.На англииски не го намерих,но знам че в него главният герой е онзи пич Денис от сериала "Само за снимка".Ако някой се сеща да казва Joe Dirt Как се казваше този българси филм, където двама тръгват от едно село по пътя и със себе си са взели лампи, кокошки - всичко каето имат? Цялото действие се развива на пътя. Опитват се да спрат някои на автостоп. Към края срещат един с мотор, който твърди, че някъв го гони за да му даде пари. Май единия от тея на пътя беше Павел Попандов. Не съм сигурна, но мисля, че е "Щурец в ухото" Edited June 1, 2007 by Zaec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Аве хора имаше един филм за някакъв астероид, който атакуваше земята.... някой знае ли как се казва ??? Моля ви помогнете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Аве хора имаше един филм за някакъв астероид, който атакуваше земята.... някой знае ли как се казва ??? Моля ви помогнете http://www.wrzru.com/movies/info.php?id=75 Това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 http://www.wrzru.com/movies/info.php?id=75Това? И този върши работа, но имаше един по-стар филм с астероид Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Не съм сигурна, но мисля, че е "Щурец в ухото" Да, това е. Благодаря много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 И този върши работа, но имаше един по-стар филм с астероид Deep Impact ? Evolution ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 (edited) търся филма "Всяко зло за добро" който го даваха във събота по БТВ от 22:30 но не го знам на английски Edited June 4, 2007 by danio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 търся филма "Всяко зло за добро" който го даваха във събота по БТВ от 22:30 но не го знам на английски For Richer or Poorer (1997) - Всяко зло за добро Давам ти инфо от IMDb, защото при нас не го намерих, гледал съм го, не знам обаче от къде съм го дърпал. Весело филмче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Ами хора те филмите с мотори се броят на пръсти.Та става въпрос за един филм с пистарки.Не е Biker BoyZ .Помня,че пак имаше пистови мотори,но нииищичко от сюжета.Ако някой се сеща такъв филм да дава заглавия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Ами хора те филмите с мотори се броят на пръсти.Та става въпрос за един филм с пистарки.Не е Biker BoyZ .Помня,че пак имаше пистови мотори,но нииищичко от сюжета.Ако някой се сеща такъв филм да дава заглавия Torque (2004) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Torque (2004) Жив и здрав Узи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHardBoy Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Един филма за книга - наръчник на професионалния килър. Американски филм. Някакъв откачалник трепал хора. Оказало се, че бил вдъхновен от някаква книга наръчник на професионалния килър. А впоследствие близките на убитите взеха да съдят издателя на тази книга. И накрая работата стигна до Върховния Съд на САЩ, който реши да забрани книгата. Та как се казаваше тоя филм? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Има един нов филм с Дженифър Анистън, който рекламираха скоро по една от телевизиите. Мисля, че е комедия, я която участваше още един известен актьор, но сега не мога да се сетя за името му. Някой ако се сеща да даде жокер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Има един нов филм с Дженифър Анистън, който рекламираха скоро по една от телевизиите. Мисля, че е комедия, я която участваше още един известен актьор, но сега не мога да се сетя за името му. Някой ако се сеща да даде жокер The Brake Up (2006) Не знам дали са го рекламирали скоро , но само за това се сетих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Уфф... една приятелка ме пита за един филм , който почва как в стаята на някъв тип пораства розово цвете с х*й. Той го бара и цветето се изпразва на стената. После кучето го облизва от стената и много му се до*б*ло. След тва пича слага в кафето на родителите си и на тях им се до*б*ло... СЛед тва го слагал и в пунша и така нататъка... Филма е бил даван по някаква немска телевизия преди време... ако някой случайно е чувал за него да сподели... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts