hardcore_united Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 аве хора някъде към 94-95та вървеше едно детско сериалче,доколкот помна не анимация ами с кукли-мишки,порове,разни такива,живееха на едно бунище,единия от героите се казваше Антрацид и вечно повтаряше-"Гадост и зараза" и живеше в една стара пералня.ако някой може да се сети ще съм му мноо благодаре,а друг е вече въпроса дали ще мога да го намеря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 (edited) abe kato bqh malak gledah edin film ama ne mu vidqh imeto.be6e s izvanzemni i be6e sniman samo s lubitelska kamera be6e mnoo stra6en moje bi 6toto sam bil na 9 godini oba4e pomnq 4e be6e mnoo qk i nqkoi ako znae kak se kazva plz pi6ete :allien :allien :allien :allien :allien :allien :allien :allien :allien Blair Witch Project Така като се замисля може и да не е той, защото няма извънземни. А за този за който говориш май се сещам. Накрая извънземното влезе в къщата и спря камерата нали? А преди това имаше някакво червено сияние в гората. Edited February 11, 2007 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Alien Abduction: Incident in Lake County - tova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 (edited) абе сестра ми от 2-3 дена ми мрънка за един филм който не мога да намеря никъде значи за какво става въпрос: едно семейство искаха да си имат деца но се колебаеха , един дядка им чу разговора и им предложи оферта да им даде едни деца за да видят готови ли са да си направят свои понеже синът му работеше в сиропиталище . даде им 3 деца и едно куче , действието на фима се развива в един апартамент , заедно с децата имаше и едно голямо куче . филмът на български се превежда деца под наем но незнам как е на английски едит : с "kids on rent" или такива подобни не става най-вероятно пак е някакъв странен превода Edited February 11, 2007 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Blair Witch Project Така като се замисля може и да не е той, защото няма извънземни. А за този за който говориш май се сещам. Накрая извънземното влезе в къщата и спря камерата нали? А преди това имаше някакво червено сияние в гората. da to4no toq e i deistvieto se razviva6e na denq na blagodarnosta mai 6toto ima6e puika sa6to pomnq 4e nqkvo momi4ence be6e partiq s izvanzemnite ako se seti6 slu4aino pi6i Alien Abduction: Incident in Lake County - tova? da mai4e e to4no toq sega samo da mojeh da svalqm ot movies.co.jp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 абе сестра ми от 2-3 дена ми мрънка за един филм който не мога да намеря никъде значи за какво става въпрос: едно семейство искаха да си имат деца но се колебаеха , един дядка им чу разговора и им предложи оферта да им даде едни деца за да видят готови ли са да си направят свои понеже синът му работеше в сиропиталище . даде им 3 деца и едно куче , действието на фима се развива в един апартамент , заедно с децата имаше и едно голямо куче . филмът на български се превежда деца под наем но незнам как е на английски едит : с "kids on rent" или такива подобни не става най-вероятно пак е някакъв странен превода Трябва да е Rent a kid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 да той е мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Имаше един анимационен филм с едни роботи полицеиски... гледал съм го по времето на робокоп и компания... Филм като Трансформърс, но не точно. Тогава го имаше по видеотеките - ако това помага Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 TehnoPolice , май беше За някви три робота май беше нещо.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 TehnoPolice , май беше За някви три робота май беше нещо.... Мерси, точно това е филмчето - сега ако успея и да го намеря да го гледам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 зравейте трябва ми помощ за откриването на един игрален филм за Аинщайн който са го давали по пловдивската за живото на Аинщайн?маи се кава тои беше аинщайн или кои беше аинщайн?мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Ся се сетих за едно филмче.Разказваше се за едно семейство което се премести да живее в някакъв военен блок.Та там имаше едни извънземни "торби" (сори ама на тва приличаха) които през ноща се свързваха с хората (буквално) и ги превръщаха в извънземни зомбита.И така накрая на филма оцеляха само двама тинейджъри които избягаха с един хеликоптер и взривиха блока.Който се сети да помага.ПС Филма май е от 90-те. Ето ти го филма ама е мноооо тъп бе човек!!! Но щом те кефят такива раоботи N-joy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Ето ти го филма ама е мноооо тъп бе човек!!! Но щом те кефят такива раоботи N-joy! Ми то когато го гледах бях на 7-8 години и изглеждаше мноо як ама сега ще го прегледам на бързо да видя дали си струва въобще 87-те минути (май какт казваш няма,ама поне да refresh-на memory-то) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Ми то когато го гледах бях на 7-8 години и изглеждаше мноо як ама сега ще го прегледам на бързо да видя дали си струва въобще 87-те минути (май какт казваш няма,ама поне да refresh-на memory-то) Хихихи ами факта, че извънземните приличат на "торби" както ти се изрази мнооого хубаво е достатъчен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 (edited) Търся български филм.Разказва се за опълченците на Шипка !!! Мисля ,че се казва "Свобода или смърт" , но само предполагам и не съм сигурен. Това видео е от филма : ПЛС хелп. Някой ако го знае как се казва да обади в отговор. А ако може и линк за даунлоуд или ако го има в локала супер. 10Х предварително. Edited February 20, 2007 by NRG_God Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgmgrand Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 аве хора някъде към 94-95та вървеше едно детско сериалче,доколкот помна не анимация ами с кукли-мишки,порове,разни такива,живееха на едно бунище,единия от героите се казваше Антрацид и вечно повтаряше-"Гадост и зараза" и живеше в една стара пералня.ако някой може да се сети ще съм му мноо благодаре,а друг е вече въпроса дали ще мога да го намеря с Хлорофил и Маева и един визон имаше ЕЛЕГАНТНИЯ!!!! Мн яко беше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 (edited) с Хлорофил и Маева и един визон имаше ЕЛЕГАНТНИЯ!!!! Мн яко беше Френско беше детското . "Разследванията на Хлорофил" май беше - Антрацид, бялата мишка Маева , Хлорофил ... лудница Сега ще го потърся в нета. Edited February 20, 2007 by NRG_God Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teomeo Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Имаше едно време в доброто старо време едно детско към 30 епизода "Тайнствените златни градове" беше със едно момче и още некфи дето хвърчаха със един златен феникс е те това филмче бише уник. ако някий може да ми помогне да се обади или да пише teomeo@abv.bg. сега се сещам че съм гледал и едно "Приключения в космоса" май беше френско дето имаше един пич, който само ядеше лазаня. Друго за което се сещам по така стойностно, само че игрално и не му знам името беше едно филмче пак с некфи извънземни мотиви само си спомням, че имаха на покрива на къщата нещо като цвете което се завърташе и се случваха странни неща и все ходеха до едно блато и това филмче го даваха и по Милион и едно желания. а игралния филм, същност за който започнах да пиша, пак не му знам името беше комедия даже пародия, във военно време и един побъркан генерал искаше да построи супер здрав и мощен танк, ама се нещо се разваляше и танка се разпадаше. еми това е ако можете да ми помогнете в търсенето помогнете ми, ако не можете ще пия една бира за всеобщо здраве и ще погледам SpongeBob squarepants...xaexaeaxexae Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Тайнствените златни градове е Mysterious Cities of Gold. Май го имаше в wrz-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Търся няколко филма, но с BG Audio.Филмите са следните: 1. Shrek 2 2.The Land Before Time 2 3.The Land Before Time 10 4.The Land Before Time 11 5.Ice Age 2 Ще съм благодарен, ако някой има идея къде могат, да бъдат намерени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Търся няколко филма, но с BG Audio.Филмите са следните:1. Shrek 2 2.The Land Before Time 2 3.The Land Before Time 10 4.The Land Before Time 11 5.Ice Age 2 Ще съм благодарен, ако някой има идея къде могат, да бъдат намерени. Това е Ice Age 2 прочети коментарите за да видиш как да пуснеш българското аудио http://zamunda.net/details.php?id=73068 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Търся няколко филма, но с BG Audio.Филмите са следните:1. Shrek 2 2.The Land Before Time 2 3.The Land Before Time 10 4.The Land Before Time 11 5.Ice Age 2 Ще съм благодарен, ако някой има идея къде могат, да бъдат намерени. Ако си на ГГШИТ пробвай от тук ако не имаш арена,дц и др. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Това е Ice Age 2 прочети коментарите за да видиш как да пуснеш българското аудио http://zamunda.net/details.php?id=73068 Мерси намерих го и в data.bg ако друг се интерисува ето и този линк : http://mdorcel.data.bg/M/Ice.Age.The.Meltd...-DTS-EUROPA.avi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miass Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Търся един филм - на български превода беше "Отцеляването",но не мога да се сетя за оригиналното заглавие. Разказваше се за един изпуснат вирус от една лаборатория и целия свят умря - останаха само няколко човека, които имаха вроден имунитет. Ако някой се сеща за името на англ. ще съм му много, ама много благодарна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Търся един филм - на български превода беше "Отцеляването",но не мога да се сетя за оригиналното заглавие. Разказваше се за един изпуснат вирус от една лаборатория и целия свят умря - останаха само няколко човека, които имаха вроден имунитет. Ако някой се сеща за името на англ. ще съм му много, ама много благодарна. Мисля, че става дума за The Stand по Стивън Кинг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts