russsi Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 и аз търся филма от песента на Лумиди - за футболистите които се сеща как се казва да пише Shaolin Soccer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahP Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 (edited) Как се казва на англииски филма ''Запознай ме с вашите" , че ми е много зле english-a Намерих си го Edited June 19, 2006 by ahP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikito Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Здражеите търся филм които може би е продължение на боговете сигурно са полудели или може би не незнам ставаше въпрос за пренасянето на една мумия с една бележка на челото дето като я махнеш и мумията тругва след тоя дето я е махнал ако знаете нещо много ви благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 (edited) http://www.metacafe.com/watch/7131/video/R/CFD_1002/ филма от това клипче как се казваше ? едит: marto , мерси много Edited June 22, 2006 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 (edited) Kазва се "Коpps", голяма зарибявка е us.imbd.com Edited June 21, 2006 by marto_palen_hal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 (edited) "Войната на семейство Роуз" ... как е на инглиш Опссс май трябва да е "The War of the Roses" . Edited June 23, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Момчета незнам дали това е правилната тема, но искам да попитам дали някой може да ми каже как е точното име на "Мариан Първата"(това е едно детско сериалче, което беше много яко преди около 10-2г.)! А и също ако знаете от каде мога да си го намеря!! Мерси предварително!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sme6en Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 tursia 1 film!gledal sum go mnogo otdavna na vhs-niakoi ako moje da mi kaje ot kude da si go drupna da pi6e vednaga! filma se kazva do kolkoto si spomniam "otmu6tenieto na bili kozata"!!!-super izrudski film! ako daje znaete kak se pi6e filma na angliiski-pak e ot polza!blagodaria,predvaritelno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefirpenkov Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Tърся анимационен филм от рода на" Попай моряка" един дето яде спанак и му се издува шкембето ,ако някой може да ми даде линк ,моля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Тези дни гледах един филм с един жълт Ланд Ровер на плаката на филма . Май беше английски и Гай Ричи го беше заснел . Хубав трилър , за търговията с наркотиците . Имаше някакви цифри в заглавието . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 (edited) Тези дни гледах един филм с един жълт Ланд Ровер на плаката на филма . Май беше английски и Гай Ричи го беше заснел . Хубав трилър , за търговията с наркотиците . Имаше някакви цифри в заглавието . Layer Cake много е як. Edited June 30, 2006 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 има един филм с Хилари Дъф.Знам,че се казва историята на пепеляшка,но не знам как е на англиски..ако някои може да ми каже как е на англиски че съм му много благодарен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 има един филм с Хилари Дъф.Знам,че се казва историята на пепеляшка,но не знам как е на англиски..ако някои може да ми каже как е на англиски че съм му много благодарен. A Cinderella Story Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Layer Cake много е як. Благодаря! Ще го препоръчам в другата тема ама забравих как се казваше наистина добър филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotion Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Имаше един филм, който даваха по телевизията преди доста време но аз не можах да го гледам и сега се сетих, че май не беше лош. Сюжета се въртеше около някакви доктори които изследваха смъртта като сами се вкарваха в клинична смърт. Някои да се сеща за него? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Имаше един филм, който даваха по телевизията преди доста време но аз не можах да го гледам и сега се сетих, че май не беше лош. Сюжета се въртеше около някакви доктори които изследваха смъртта като сами се вкарваха в клинична смърт. Някои да се сеща за него? Имаше една такава серия от "Ясновидката Тру"/"Tru Calling". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Имаше един филм, който даваха по телевизията преди доста време но аз не можах да го гледам и сега се сетих, че май не беше лош. Сюжета се въртеше около някакви доктори които изследваха смъртта като сами се вкарваха в клинична смърт. Някои да се сеща за него? Flatliners Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Имаше един филм, доста отдавна съм го гледал! Разправяше се за един тийнейджър който мн. си играеше на нинтендото! Отиде при чичо си мисля, който беше накакъв учител по бойни изкуства. Помня че soundtrack-a към песента беше на Pet shop boy - go west! Ако може да помогнете ще съм благодарен!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariqna Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 не съм сигурен но май е този: "The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 не съм сигурен но май е този: "The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert". Пич явно се баркаш нещо, а и плюс това, това заглавие не мога да го намеря никаде!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoKPa Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Преди доста време ми препоръчаха някъв филм дето така и не разбрах името му на английски това са ужаси..и било нещо страхотно май се казва Проклятието стар филм направо съм щяла да умра от страх и съм нямало да мога да спя сама аре кажете кой може да е тоя филм ..па да видим дали си струва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Преди доста време ми препоръчаха някъв филм дето така и не разбрах името му на английскитова са ужаси..и било нещо страхотно май се казва Проклятието стар филм направо съм щяла да умра от страх и съм нямало да мога да спя сама аре кажете кой може да е тоя филм ..па да видим дали си струва мисля че е този http://movies.co.jp:8081/Movies7/Ju-On.The.Curse.(2000)/ има и втора част Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Искам да си сваля филмът "Полиджбата",който сега го въртът по кината,но незнам от къде да го сваля или по точно незнам как се казва на англииски филма.Помогнете ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Искам да си сваля филмът "Полиджбата",който сега го въртът по кината,но незнам от къде да го сваля или по точно незнам как се казва на англииски филма.Помогнете ми Пробвай в локалния на evrocom, a imenno www.movies.co.jp и тарси The omen(поличбата)!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Искам да си сваля филмът "Полиджбата",който сега го въртът по кината,но незнам от къде да го сваля или по точно незнам как се казва на англииски филма.Помогнете ми omen тряа да го има в локала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts