Jump to content
BulForum.com

Фирма занимаваща се с ремонт на покриви.

Recommended Posts

Здравейте,

Имам един покрив на стълбище и тераса покрит с вълнообразен Ондулин. 

Искам да го преправя с битумни керемиди, но нямам представа към кого да се обърна. Отделно, ще е необходима и хидроизолация на една плоча.

Благодаря предварително. 

Мога да препоръчам AlpSky като фирма, но само за хидроизолацията евентуално. Керемиди не редят.

Правиха ми топлоизолацията и съм много доволен. Много прецизни и коректни. В страницата им пише, че правят и хидроизолация, та нищо не пречи да питаш.

Благодаря за насоките. 

Ще ги разпитам. Масово "братята" предлагат подобни услуги, но съм им ял попарата и не ми се занимава. 

14 hours ago, Danzki said:

Благодаря за насоките. 

Ще ги разпитам. Масово "братята" предлагат подобни услуги, но съм им ял попарата и не ми се занимава. 

Циганите в никакъв случай!!! НИКОГА! Ей сега гледам как съседния вход им сърбат попарата на 4-та година нищо чудно ново хидро цялостно. И ги предупредих.

Послушай ме и няма да сбъркаш - VJF не мисля, че кой поне в българия има да им стъпи на тема материали. Отделно контактуват с маса изпълнители. Вършат го и те, но не мисля че се занимават с дреболии.  

Разгледах сайта им и едва ли ще се наемат за малък обект, но може да дадат някакви насоки към кого да се обърна.

Все пак пуснах запитвания и до двете фирми, ще видим какво ще отговорят.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...