Danzki Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Здравейте, Имам един покрив на стълбище и тераса покрит с вълнообразен Ондулин. Искам да го преправя с битумни керемиди, но нямам представа към кого да се обърна. Отделно, ще е необходима и хидроизолация на една плоча. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Купи си материалите от VJF, те могат да те ориентират и към хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Мога да препоръчам AlpSky като фирма, но само за хидроизолацията евентуално. Керемиди не редят. Правиха ми топлоизолацията и съм много доволен. Много прецизни и коректни. В страницата им пише, че правят и хидроизолация, та нищо не пречи да питаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted July 11, 2021 Author Share Posted July 11, 2021 Благодаря за насоките. Ще ги разпитам. Масово "братята" предлагат подобни услуги, но съм им ял попарата и не ми се занимава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Кажи какво са ти казали, защото и на мен може да ми трябва хидроизолация, и мислех да им се обаждам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted July 11, 2021 Author Share Posted July 11, 2021 Ще се свържа с двете фирми и ще пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 14 hours ago, Danzki said: Благодаря за насоките. Ще ги разпитам. Масово "братята" предлагат подобни услуги, но съм им ял попарата и не ми се занимава. Циганите в никакъв случай!!! НИКОГА! Ей сега гледам как съседния вход им сърбат попарата на 4-та година нищо чудно ново хидро цялостно. И ги предупредих. Послушай ме и няма да сбъркаш - VJF не мисля, че кой поне в българия има да им стъпи на тема материали. Отделно контактуват с маса изпълнители. Вършат го и те, но не мисля че се занимават с дреболии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted July 12, 2021 Author Share Posted July 12, 2021 Разгледах сайта им и едва ли ще се наемат за малък обект, но може да дадат някакви насоки към кого да се обърна. Все пак пуснах запитвания и до двете фирми, ще видим какво ще отговорят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neroni Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Далече си ми. Зет ми се занимава точно с покриви и е един от най-добрите в областа ни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.