vikktor Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Продава се китара Justin. Има калъф и оригинален колан, които на снимката не се виждат. цена. 150 лв намира се в Пловдив. https://imgur.com/a/exmslyv Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Хубаво е да дадеш някаква информация за китарата, линк с инфо, гугъл не връща нищо смислено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 3, 2021 Author Share Posted July 3, 2021 2 hours ago, head_up said: Хубаво е да дадеш някаква информация за китарата, линк с инфо, гугъл не връща нищо смислено. Нямам информация. Снимка е единственото, което имам. Не знам модел. Ако имаш интерес можем да се разберем за вариант, в който да я чуеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Не ми беше в плановете да купувам китара, макар да се изкушавам от някакво време насам, та да не палим фитила.. Любопитно ми бе, а и не може да няма модел написан някъде из нея. Ще е по удачно и за бъдещия купувач да получи някаква предварителна информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 3, 2021 Author Share Posted July 3, 2021 25 minutes ago, head_up said: Не ми беше в плановете да купувам китара, макар да се изкушавам от някакво време насам, та да не палим фитила.. Любопитно ми бе, а и не може да няма модел написан някъде из нея. Ще е по удачно и за бъдещия купувач да получи някаква предварителна информация. Аз я купих да си начеша крастата от един приятел, който имаше 12 китари тогава. Ще огледам, но не съм виждал до сега да пише нещо друго освен Justin. Не е професионална китара и за това предполагам, че няма модел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 И аз като теб мисля да си начеша крастата/евентуално да я взема /.....но наистина не намирам модел. Поне тази не е Лес Пол , че не ми седят добре личо за мен. Ако излезе нещо като модел моля да го споделиш.Имам опредедлено интерес за китарата , че последите 9 месеца три поръчвам и връщам заради отвратителни дефекти. ЕДИТ Бих я определил повече като Стратокастър......но не мога да бъда коректен. Нямам толкова познания. Евентуално с други снимки разполагаш ли ? ЕДИТ2 Най-близкото по вид на тялото е Супер страт /там обаче са два хъмбакера а не както тук два сингъла и един хъмбакер/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 3, 2021 Author Share Posted July 3, 2021 Няма модел, огледах. https://imgur.com/a/QUcL7XY Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 25 minutes ago, vikktorpenchev said: Няма модел, огледах. https://imgur.com/a/QUcL7XY Няма проблем. Би ли ми писал телефон /може и на лични / за да се чуем /видим утре ? Сега се загледах. Това да не е някой от моделите на Харли Бентон ? Прочетох го на калъфа ако е от тази китара де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.