vkirov Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Подарявам 10л аквариум Hailea Q-10 в добро състояние, с нагревател, лампа, пясък, изкуствени растения, препарат за почистване на вода и малко остатъчна храна. Подходящ е за гледане на 5-6 малки рибки. Само за Пловдив и само лично предаване. Обявата е с цел да зарадва някое малко дете, което има желание да се запознае със света на рибките, а не да бъде препродаден! На разни неграмотни търгаши изобщо няма да си правя труда да отговарям! Моля за контакт - чрез съобщенията на сайта. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Ако съм първи.... Не е за продаване, имам дъщеря на 8 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted July 2, 2021 Author Share Posted July 2, 2021 SteveN, с най-голямо удоволствие ще ти го дам! Помагал си ми неведнъж и знам колко свестен човек си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Благодаря за коректността, аквариумът вече си има нови обитатели! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.