mIRCata Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 (edited) Е да. има я тази ралзика. Чат пат се налях на 1-2-ма dangerous. Ту партс. Сомтайм люн сомтайм уин. Малко бавно им падат щитовете с тия лазери, че и малките от долу по-рядко се включват. Трябва бая да вдигна носа, че да захапят и губя малко видимост към целта така. Но файтъра е полезен. Edited July 27, 2021 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 (edited) И нали. Основно на заден ход, колкото по -пълна газ, толкова по-маневрен по вертикала. П.п. Ама си признай, че бях прав за Кътлъра! Сам видя кое колко му струва и, че дори не можеше да излезеш от системата с него. Та дори и да имаше съответните пари, нямаше как да долетиш до някой маркет, ами трябваше да ти го карат с репатрака. П.п.2 Между другото. В Афли - Пу сити ти не видя останалите бълкхедс заради ниския си боен ранг. На мен ми се показаха и останалите, едва, когато станах Мастер. А предполагам, че има и още, понеже до Елит имам поне два ранга да правя. Edited July 27, 2021 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Боцнах А клас щит. Останаха ускорители от основните неща. Сложих и една батерийка. Да има. Че имам мисия за крило да убия 1 пират, а те взеха да ми пращат 5 вълни от Анаконди. Докато дойдат патрулките да го разсейват да мога да оцелея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Буахаха. Сякакви ги има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 (edited) Има някои много гнили моменти в тази статия. Първо, самонаигралите се били новобранци. Второ. Имали обаче достатъчно добри кораби, че да бъдат смислени миньори, щото, нали... Самоунищожаването не било опция за тях. Аз ли нещо не разбрах или някой от хипотетично реална ситуация (натъртвам на хипотетично) е успял да съшие калпаво и с бели конци тази история? Яко смърди. Ама яко! Edited July 27, 2021 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 Между другото сме едва вторник, а вече губим експанжъна. Ъндърманигът е с бая проценти над експандването. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 (edited) 1 hour ago, gado said: Между другото сме едва вторник, а вече губим експанжъна. Ъндърманигът е с бая проценти над експандването. Праскаме по 300 тона на Анакондите и циклим Edited July 27, 2021 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) I didn't do my part :'( някъв ескадрон от PvPьори бяха се нашили пред базата и ни светнаха яко. А после Галин отиде да говори по телефона и изчезна безкрайно Edited July 28, 2021 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 А вие в друга галактика ли отидохте ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Не. Това от къде ти хрумна. По-скоро ти отиде някъде, никъв те няма да идваш да бием чиляци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Аз съм си в Riess Hub, Просто не съм влизал скоро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Е да де. Гадо, като се появи, ще ни кара да видим как се харвят ресурси от планетите. Ела и ти и може и да праснем някой друг талибан Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 7 hours ago, mIRCata said: I didn't do my part :'( някъв ескадрон от PvPьори бяха се нашили пред базата и ни светнаха яко. А после Галин отиде да говори по телефона и изчезна безкрайно Не съм изчезвал. Приключих разговора и продължих със съпорта за експанда. Някакъв по едно време ме нагади от суперкруз. Беше с Кътлър с А Призматик и натокан до дупка, гада му. Имаше и някакви адски рокет лаунчъри. Думкаше залпове от над 20 наведнъж и всичките бяха хоуминг (аз знам за подобен лаунчър, но дъмб). Два залпа бяха достатъчни да ме попилее, но пък между тях, успях да му източа щита и до там ми стигнаха силите. Трите ми пойнт дифенса просто нямаха шанс срещу такова количество ракети. Ама направих още два курса след това (добре, че когато ме утрепаха бях празен и се връщах) и спретнах хиляда мерита вчера. 6 hours ago, kotora said: А вие в друга галактика ли отидохте ? Кольо, действието в Елит Дейнджъроус се развива в рамките на нашата галактика, тоест - Млечният път. Като разработчиците са се постарали да се придържат максимално близо до научните данни. Те за това и има такива ужасяващи разстояния като 20к, 60к и нагоре светлинни години до периферийните системи Та за каква друга галактика говориш? П.п. Впрочем, има откаченяци, които са избродили до центъра и после до най-крайните системи в някои от ръкавите. Мисля, че бях мяркал някъде скрийншотове на центъра на галактиката, както се вижда от най-близките системи. Естествено черната дупка няма как да се види, но хоризонтът на събитията е пипнат зашеметяващо. Има и скрийншотове и на почти абсолютната чернота отвъд ръбът на галактиката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) Ся като ми порасна патката и заедно с изтребителя почнах да се опълчвам на dangerous анаконди Поне издържам докато дойдат патрулките и успявам да бутна гадините. Още 80 милки за ускорители и разпределител и остават "само" инженерите. Edited July 28, 2021 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 29, 2021 Author Share Posted July 29, 2021 А на мене ми остава да помисля за читав оръжеен аутфит "Само". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Жив ли си? Загубихме я онази система. Сега има нова. Аз се ъпгрейднах квото можех, от тук нататък ресурси за инженери и кинти за призматик щитове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 29, 2021 Author Share Posted July 29, 2021 Аа... Шавам ..все още. П.п. Виж там.. стреляй малко и заради мен..., че утре и вдруги ден ще ми е бая зорно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Тия стари кокали. Някоя чакра ще да ти се е изкривила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 30, 2021 Author Share Posted July 30, 2021 Стари са на дедо ти воловете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 АХАХАХАХААХ, обезбирил си се Мен малко ми позамря хъса да цъкам, евентуално утре вечер може да вляза и да събера малко пари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 30, 2021 Author Share Posted July 30, 2021 Мне. Хидратирам си се добре. Ама и днеска зор, пък от утре релакс и възстановяване на килограми. :) Ама ти и в Уор Тъндър беше така. Тъкмо започна да правиш нещо и... нищо. Само че, за разлика от там, тук има далечповече аспекти и неща за правене от това - 5,4,3,2,1 и наливане 20 на 20. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 (edited) Празна анакондьо 30 ly взе да скача С допълнителен резервоар. За момента 140+ ly ги дава, че ще ги мина без зареждане. Edited July 31, 2021 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 3, 2021 Author Share Posted August 3, 2021 On 7/31/2021 at 6:50 PM, mIRCata said: Празна анакондьо 30 ly взе да скача С допълнителен резервоар. За момента 140+ ly ги дава, че ще ги мина без зареждане. Тури си и фуел скууп (ама от по-големите, че корабчето е лакомо) и изобщо ще спре да ти показва до къде можеш да отидеш без зареждане. Резервоарите до колко тона ги направи? П.п. Пък моята дюкме екипирана с всичко нужно, че обичам всичко да ми е под ръка (сам знаеш, че вече нямаме лукса да можем да кацаме навсякъде), скача по 32. Тънка подробност е, че съм избочил горивната системе така, че на скок да впръсква по 8.5 тона, та дори и с 200 тона карго, пак скача по 29-30Ly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 (edited) Каргото и на мен ми е 200 тона. Горивото е общо 96 тона резервоар. Нося модул за изтребители и SRV. Имам още 2 празни слота за 5-ци. Моята в момента празна скача при пълен товар 27, празна 35 и малко. В момента с оборудването 32. Ама нещо с лазерите направих или с power distributora и точа доста бързо дори с 4 пипса. Ама пък ги пуцам. Сега чакам до 3-4 дена щита и ще видя как е с него. Което ми напомня, че бронята не съм сменил още Edited August 3, 2021 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 3, 2021 Author Share Posted August 3, 2021 Двигателите направи ли си ги вече? Инак лазерите при подходящ инженеринг и добър реактор, няма да ти точат нищо, дори и при непрекъсната стрелба. Аз като прегрея по време на битка и започвам да наливам само с лазери. Хем термалните нива падат, хем ако съм поизточил wep системата, енергията се възвръща. Инак са ми Лонг рейндж (с пълна мощност до 3600метра) и май - Флоу контрол като експериментал. Не се сещам в момента, ама беше нещо, дето ги прави доста по-студени и икономични. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts