Jump to content
BulForum.com

Продавам 7 броя Видео карта Palit GeForce GTX 1060 6GB StormX

Recommended Posts

Здравейте

Продавам 7 броя Видео карта Palit GeForce GTX 1060 6GB StormX. Картите са в добро състояние и вече извън гаранция . Паметта им е Micron

Не продавам по една бройка! А всички накуп!

Не се занимавам с куриери а само лично предаване за региони: Пловдив , Хасково , Стара Загора , Пазарджик , Асеновград  

Цена 3500лв за Всички  - Подлежи на коментар само ако се вземат на място от моя град Кърджали!

Аз съм от Кърджали

За връзка с мен тел. 0895479727 , 0878479727 

Колега, редно е да упоменеш, че картите са от копачка. :)

Както и колко време са пържени като период - 2/3/4 години, имайки предвид датата на излизане на GTX1060 - Aug 18th, 2016

То се подразбира , че са от копачка!! Как да сложа 7 карти и за какво да ги ползвам за работа освен за майнинг! Дал съм телефон на заинтересованите ще дам пълно инфо какво и как. Датата на излизане на картата като модел  не означава че картата е купена на същата дата! Картите за взети края на 2018-та с 24 месеца гаранция за това и съм написал извън гаранция. Ще те помоля най учтиво без интерес да не ми пишеш повече в темата!!! Поздрави 

По принцип е добре такива важни факти да се уточняват, колега.

Аз бих имал интерес, но искам да питам предварително да не е станала техническа грешка. Верно ли искаш 3500 лева за картите, т.е. по 500 лева, при последна цена за чисто нова 600лева?!?

Teзи са в края на жизнения си цикъл, на цена като нови?

Такъв е пазара в момента колеги, няма смисъл да спамим в темата на колегата. Продават ги и над 600лв. 500лв за брой като цяло не е лоша цена за този модел видео карта към настоящия момент.

35 minutes ago, Светлия said:

По принцип е добре такива важни факти да се уточняват, колега.

Аз бих имал интерес, но искам да питам предварително да не е станала техническа грешка. Верно ли искаш 3500 лева за картите, т.е. по 500 лева, при последна цена за чисто нова 600лева?!?

Teзи са в края на жизнения си цикъл, на цена като нови?

Колега ти в това Хилядолетие ли живееш или в миналото ??? Какви нови карти 1060 6гб по 600лв те гонят???! Тази карта не се произвежда от поне 2 години! Моля без излишни безмислени коментарчета от псевдоразбирачи нямащи хал хабер за какво става дума!!! Да цемната е 500лв на карта , ако има сериозен човек и дойде и ги взема на място в Кърджали 3200лв ... за пазара в момента е повече от добра цена! 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...