evi^^ Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 здравейте всички!Бих искала да ви помоля за съдействие. аз съм нова във форума и не познавам много добре wareza,затова много моля,ако някой може да ми каже от къде мога да си дръпна филма по романа на Иван Вазов-"под игото",ще съм му много признателна! благодаря предварително! поздрави от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient_Evil Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 mi tarsi tuk http://www.warez.ru:8083/Bulgarian/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Поздрави и от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 mi tarsi tuk http://www.warez.ru:8083/Bulgarian/ <{POST_SNAPBACK}> благодаря,но уви го няма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 ами да ти кажа най добре е да си го прочетеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 ами да ти кажа най добре е да си го прочетеш <{POST_SNAPBACK}> ооо,аз го чета,днес ще го прочета,остана ми малко,но искам да видя и филма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Големи калпазани сте,ей .Ама то верно е бая дебеличка книжката.Жалко,че чак тая година излезна филма "троя",че иначе хич нямаше да има нужда да я чета тая Илиада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Троя няма нищо общо с Илиада Пълна боза е. А Под игото е добре първо да се прочете.След това да се гледа филма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 Големи калпазани сте,ей .Ама то верно е бая дебеличка книжката.Жалко,че чак тая година излезна филма "троя",че иначе хич нямаше да има нужда да я чета тая Илиада <{POST_SNAPBACK}> виж сега, протестирам.аз ще бъда 6-ти клас и понеже книгата ми е малко стара,има МНОГО диалектни и турски думи.аз съм много старателна и ще си я дочета,но за да разбера съвсем смисъла на книгата,защото впрочем липсват на едно място 3 листа,искам да изгледам и филма!това е! моля ви,ако някой знае къде мога да си сваля филма,кажете ми. plssssssssssssssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Би трябвало да го има в Арената: http://beta.arenabg.com/movies/movie.php?pid=10721 но линка не работи, а в дир листинга на секция БГ МУВИС въобще липсва. По другите фрий-та го няма въобще. Явно никой не си е правил труда да го capture-не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 Би трябвало да го има в Арената: http://beta.arenabg.com/movies/movie.php?pid=10721 но линка не работи, а в дир листинга на секция БГ МУВИС въобще липсва. По другите фрий-та го няма въобще. Явно никой не си е правил труда да го capture-не. <{POST_SNAPBACK}> добре,няма нищо,впрочем готин подпис! никой ли не знае къде мога да намеря филма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadya Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Не съжелявам в warez.ru не съм го виждала до ся ама да ти кажа тука има много умни хора и скоро сигурно ще бъде качен не се притеснявай Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Eто виж това Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 Не съжелявам в warez.ru не съм го виждала до ся ама да ти кажа тука има много умни хора и скоро сигурно ще бъде качен не се притеснявай <{POST_SNAPBACK}> ок,благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadya Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 На мене не ми го отваря! ако видите темата Ne mi otvarq .bg i .net saitove i mirc ще разберешко имам преджид) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 Eто виж това <{POST_SNAPBACK}> благодаря за помоща,но не може да го отвори! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadya Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 за нише evi^^^ и аз можеше да го гледам ама уви няя го! Ама както казах ж www.warez.ru ще го има скоро! Те администраторите ще видят и ще го сложат надявам се ама нишщо не се знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 за нише evi^^^ и аз можеше да го гледам ама уви няя го! Ама както казах ж www.warez.ru ще го има скоро! Те администраторите ще видят и ще го сложат надявам се ама нишщо не се знае <{POST_SNAPBACK}> ok,и аз се надявам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Eто виж това хмм... защо ли имам чувството, че този линк е постнат само 2-3 поста над твоя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadya Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Ама да видим се пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 хмм... защо ли имам чувството, че този линк е постнат само 2-3 поста над твоя? <{POST_SNAPBACK}> еми не съм видял бе човек!ако бях мислиш ли че щях да пусна пост?кво толкоз?сакън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.