Asert55 Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Изисквания: Само за Пловдив важи. Да има AV вход Може да няма дистанцинно,ако може да се превключва AV към антенен вход чрез бутоните на телевизора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 21" ако ти върши работа? Перфектен Philips, CRT-flat, дистанционно, AV вход с чинчове и Scart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Повече от перфектен е Филипсът! Случайно го видях при @pamporov, картината е убиец, на външен вид като нов! Нека се счита за ъп, но Филипсът си заслужава много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asert55 Posted March 21, 2021 Author Share Posted March 21, 2021 21" голям Може и CRT,ще се ползва през няколко месеца по 10-20мин. За тестване на аналогови сигнали,качеството на картината няма голямо значение. Цената е водеща. Благодаря за предложенията! Обявата продължава да е активна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Тогава виж тази обява: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 До какви пари се търси? Имам едно BEKO 14-ка LCD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asert55 Posted March 22, 2021 Author Share Posted March 22, 2021 Ако е CRT 10лв. даже е по-добре ако има под 14 инча.За LCD не мога да преценя,защото не ми се "наливат" излишни пари,за нещо което ще ползвам кратко време докато ми докарат монитор/телевизор. Имам един излишен монитор https://icecat.biz/bg/p/samsung/ls19pebsbe/computer+monitors-syncmaster+932b-1381057.html ако Ви се занимава с бартери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Значи продължавате с търсенето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.