Flame Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Nadya kolko si golqma? Mislq 4e tova ima re6ava6to zna4enie. Puk i mi e ljubopitno hihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadya Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 Ми на 13 съм ама аз не се занимавам с тва! Баща ми се занимава! Аз само съм написала темата и му казвам предложенията а пък тои си решава! Мерси на всички! И защо има значение на колко съм? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 a pitah 6toto da imam ideq ako nqkoi ti kazva kfo da prai6 (s pc-to) dali 6e uspee6 da go priloi6 pove4e godini > pove4e opit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadya Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 Emi haide kaji mi kakvo da napravq! Vsashtnost kakto kazah az nishto ne pravq a bashta mi... Are de pls kaji mi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 mi kat za na4alo moe6 si ka4i6 tazi programa http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Ad-Aware...wsepersonal.exe puska6 i tam q kara6 da scanira si4ki hardiskove posle 6ti varne edin spisak i na nego dai samo next ili finish ili clean ne pomnq kvo be6e to4no tva 6e ti mahne razni gadinki toest programki deto ti precakvat kompa i brauzera tfa e ps posle iskam celuvka po buzkata :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadya Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 От къде си сигурен че е това проблема? Мерси се пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 От къде си сигурен че е това проблема? Мерси се пак ne moga da bada vaob6te siguren bez da sam sednal na tvoito pi si moe i virus da ima6 ama 6ti napi6a v drug post kak sa deistfa za da si napraq o6te edna broika :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadya Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 Какво имаш предвид? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Кво имаш предвид? <{POST_SNAPBACK}> mi ni znai6 li ko e virus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadya Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 mi ni znai6 li ko e virus? <{POST_SNAPBACK}> znam mnogo qsno drugo imah predvid ama nqma znachenie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 znam mnogo qsno drugo imah predvid ama nqma znachenie:) <{POST_SNAPBACK}> mi ko? a za celuvkata ko se razbirame 6e ima li ako opraim havata ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Да преместим темата в "Тя и Той" все пак, а? За IRC чували ли сте? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 mi tq ako mi dade nika si v irc ili naprao v ai si kju to ama telefona nai dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 mi tq ako mi dade nika si v irc ili naprao v ai si kju to ama telefona nai dobre <{POST_SNAPBACK}> Tя каза, че не може да влиза в IRC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadya Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 Не ,защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 nqma da pomagam pove4e togava 4ao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadya Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 Да, наистина не мога да влизам в IRC ама утре съм у една приятелка и често ходя там която има IRC! Taka che vlizam i tam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 vij ama az ne predlagam makar sigurno da sam nai pe4eniq ot si4ki tuka drug 6e e qvno ama se 6e se nameri nekoi deto 6e vidi i oprai kompota /pc-to de/ ти не стига че си "най-печения" от всички ни, ми явно си и най-сладкодумния. а? ша си уредиш ли гадйето или не? чакаме развръзката. извинявам се за прекъсването. просто вкарвам коментара от страна на "простите не чак толкова печени" юзъри на форума. продължавайте с развитието на сагата. всички тръпнем с нетърпение. вижте само колко хора гледат темата. Едит: ееееееееееееее. аз докато напиша поста.. то сагата приключи главоломно. П.С. момичето е на 13.. може да и е гнусно да се целува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadya Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 ти не стига че си "най-печения" от всички ни, ми явно си и най-сладкодумния. а? ша си уредиш ли гадйето или не? чакаме развръзката. извинявам се за прекъсването. просто вкарвам коментара от страна на "простите не чак толкова печени" юзъри на форума. продължавайте с развитието на сагата. всички тръпнем с нетърпение. вижте само колко хора гледат темата. <{POST_SNAPBACK}> Ahahaha kakvi sa tiq gluposti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadya Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 Не можах да разбера каква развръзка може да има! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 П.С. момичето е на 13.. може да и е гнусно да се целува. <{POST_SNAPBACK}> На тия години не се занимават с такива глупости. Направо си пушат Да са живи и здрави P.S. Тая тема е на принципа на цирка - събират се много хора да се смеят на други хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadya Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 Ahahhaah kakvo vi stava be hora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Скъпа, има един бутон-edit намира се в долния ъгъл на всеки твой пост. Приеми приятелския ми съвет и го ползвай ! А иначе се сетих и за още едно разрешение на проблема ти, но е свързано с финанси. Носиш си РС-то някъде(във фирма за продажба на компютри примерно) плащаш си и хората до 1-2 дена ти го оправят или ти връщат парите щтото немогат.(в който случай здраво си загазила) А за тва, че форума не е чат ще кажа само, че е доста близо и има къде-къде по-глупави теми от тази, в които се пишат не по-малки глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadya Posted September 10, 2004 Author Share Posted September 10, 2004 Скъпа, има един бутон-edit намира се в долния ъгъл на всеки твой пост. Приеми приятелския ми съвет и го ползвай ! А иначе се сетих и за още едно разрешение на проблема ти, но е свързано с финанси. Носиш си РС-то някъде(във фирма за продажба на компютри примерно) плащаш си и хората до 1-2 дена ти го оправят или ти връщат парите щтото немогат.(в който случай здраво си загазила) А за тва, че форума не е чат ще кажа само, че е доста близо и има къде-къде по-глупави теми от тази, в които се пишат не по-малки глупости. <{POST_SNAPBACK}> Защо да натискам edit ? Не можах да разбера нещо! Колкото до съвета ти - не става! Те ще ми преинсталират Windowsa, а аз не искам! Тва ми е целта да го избегна, но мерси много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Edit, за да не се флууди в темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.