torbalan Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Знам, че на някои обявата може да им се стори смешна, но наистина търся презаписваем двд диск. Проверих поне на 10-на места и никъде нямат, освен в един магазин, където цената е нереалистично висока. Оказва се вече, че повечето фирми въобще не предлагат такива, а при малко други липсват наличности към момента. Ясно ми е, че скапаният стрийминг уби записването на данни върху оптични носители и като резултат производството на такива сериозно намаля. Като последствие на всичко това явно не останаха и хора, които да се занимават със записи върху оптични медии, ...освен мен. Ако някой има ползван такъв диск или пък стар и ненужен, също ще ми свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 office1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
huhu Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Не сте проверили добре Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorobekam Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Мисля,че имам чисто нови такива дискове от 25gb,но не съм сигорен дали са rw ще проверя и ще пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torbalan Posted February 28, 2021 Author Share Posted February 28, 2021 6 hours ago, huhu said: Не сте проверили добре Цък Огромна благодарност на юзера хуху. Много полезна информация сподели...мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 On 2/27/2021 at 10:10 AM, torbalan said: Знам, че на някои обявата може да им се стори смешна, но наистина търся презаписваем двд диск. Проверих поне на 10-на места и никъде нямат, освен в един магазин, където цената е нереалистично висока. Оказва се вече, че повечето фирми въобще не предлагат такива, а при малко други липсват наличности към момента. Ясно ми е, че скапаният стрийминг уби записването на данни върху оптични носители и като резултат производството на такива сериозно намаля. Като последствие на всичко това явно не останаха и хора, които да се занимават със записи върху оптични медии, ...освен мен. Ако някой има ползван такъв диск или пък стар и ненужен, също ще ми свърши работа. В технополис имат две-три марки, вкл. вербатим. Вярно, на двойна цена, но все пак... При Лео е добре, но беше затворил магазина по едно време покрай пандемията, и действаше само с поръчки за по-големи суми. Не знам дали сега продължава така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 Намери ли ? Мога да ти подаря един. Имам достатъчно за себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.