Lame_0ne Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Търся UV неон за ПС. Някой ако може да ми каже от къде мога да си купа и че там ще има 100% защото в ЕРА компютърс ми обещаха че ще заредат снощи и като отидох ония ми се смее подигравателно че не е поръчал (чаках го една седмица). Та някой ако знае нещо от къде и как да си купа да казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Pomnq samo che moi priqtel si vse ot Reset Computer predi vreme ama imaha samo zleni Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Търся UV неон за ПС. Някой ако може да ми каже от къде мога да си купа и че там ще има 100% защото в ЕРА компютърс ми обещаха че ще заредат снощи и като отидох ония ми се смее подигравателно че не е поръчал (чаках го една седмица). Та някой ако знае нещо от къде и как да си купа да казва <{POST_SNAPBACK}> bqgai barzo v Roldex.com tam ima sas sigurnos,neznam za6to si gubi6 vremeto da obikalq6 po drugite izmisleni firmi era.most,reset i neznam si o6te kakvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 bqgai barzo v Roldex.com tam ima sas sigurnos,neznam za6to si gubi6 vremeto da obikalq6 po drugite izmisleni firmi era.most,reset i neznam si o6te kakvi <{POST_SNAPBACK}> Ти да не работиш в ролдекс COMPUTER + също имат такива лампи - ама са скъпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Ти да не работиш в ролдекс COMPUTER + също имат такива лампи - ама са скъпи <{POST_SNAPBACK}> ne ne rabotq no tova koeto sa mi predlojili i sam vzel ot tam i nali4nosta koqto imat drugite baq 6te trqbva da se napanat da gi stignat. ne si misli 4e ne obikalqm po drugite magazini ,obikalql sam i to dosta no ve4e ne hodq za6toto se uverih 4e samo si gubq vremeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 ne ne rabotq no tova koeto sa mi predlojili i sam vzel ot tam i nali4nosta koqto imat drugite baq 6te trqbva da se napanat da gi stignat.ne si misli 4e ne obikalqm po drugite magazini ,obikalql sam i to dosta no ve4e ne hodq za6toto se uverih 4e samo si gubq vremeto <{POST_SNAPBACK}> a siguren li si 4e tam 6te ima sas sigurnost UV Neon ne sinq ne zelena mi UV, za6toto sega zaminavam natatuka неска бях в тоя магазин, само да ти кажа star_net че там няма такива лампи даже не са чували за такива!!! обслужването е в дивия, някви некадърници там, така че преди да даваш съвети и да коментираш се обеди на пълно!!! Само Съвет!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.