Jump to content
BulForum.com

Шаманизъм, наркотици и рок музика

Niilo

Recommended Posts

Хвърлете едно око на поредната изцепка на великото движение "Тангра" :)

http://forum.hedonbg.com/index.php?showtopic=138

П.П. Ако модераторите сметнат това за спам, ще едитна поста направо. Не го пускам с такава цел линка.

уфф бахти дългото .. аз това го бях чел в друг форум ... и какви ли не простотии от това за текстовете наобратно ... на Слави .. алабала .. аре тез са фашисти. Да им е честит 9 септември ... то и аз мога да напиша подобна статия ... пълни лайна.

Пфуууууууу :sick

Поне да не бяха копирали от в.Шок...А иначе се цепят като......

Ае не ми се говори...То биваше глупости,биваше...... :angry:

Мдаааа, статията е чисто и просто отлично подкрепена с обширни анализи. Нищо не е извадено от контекста, всички твърдения са обосновани надлежно със солидни изследвания. А черешката е фамилията на автора...

В едно обаче съм сигурен — с подобно наблягане върху патоса, който и жанр да претендират, че "анализират", все ще им е лесно да намерят нещо сатанистко.

Ахахаха Тва го Бях чел в един друг форум едно време.Много се смях тогава.Толкова глупоси струпани на едно място.Все едно че чета вицове :lol:

Само си представете какъв човек може да сътвори подобна простотия.

Между другото специално слушах на обратно някои от изброените песни.Повечето съм сигурен че са случайност.Само за песента на Пиф(мисля че тя беше)наистина и е обърнат текста и се приказват разни глупости които си нямам и на идея как биха могли да повлиаят на някой.

Абе слушайте чалга и тва е.Едва ли някоя чалгаджийка ще си обърне текста на опъки и да приказва глупости.;) Едно предимство на чалгата пред тежката музика ;) :D :lol: :lol: :punk

Много са тъпи, ама като всички военни на тоя свят ;)

На това се смях най-много :lol: :lol: :lol: .Карамана пак изби рибата!!!!!!!!

Що се отнася до статията, според мен, ако "Стълба към небето" е сатанинска песен, то тогава ни остава единствено да се качим отново на клоните, откъдето разбира се всички сме дошли, и да слушаме песните на птиците, ако ги има още да ни пеят.

P.S. Слушайте чалга, там няма страшно B)

P.S. Слушайте чалга, там няма страшно  B)

да бе нямало старашно ами я виж това "с агресия аз ще те ....."на райна а какво е това лиричната геройня открито заплашва лирическия герой :P и това ако не е подстрекаване към насилие здраве му кажи :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...