Mate Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 На руския пазар, в магазин за бельо. Капитан Райчо, пазара в Тракия. Тези места устроиват ли те Аз имам друг въпрос. От къде мога да си купя само щампа за тази цел и да си го правя сам?? <{POST_SNAPBACK}> V kakav smisal stampa, kakvo imash v predvi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Аз си купих чисто червена фанелка от магазина на дино с/у хотел Лайпциг за 5лв. Сравнително хубава е. Предполагам че имат всякакви цветове....даже съм сигурен <{POST_SNAPBACK}> И аз съм си направил такава червена на ДИНО и ми я направиха с нещо гумирано ама кво е тва???Издържа вече няколко години и не е мръднала!!Накой знае ли каде има точно такава щампа???Искам на няква блуза да напиша нещо?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 В Office 1 правят "гореща" щампа от всякакво изображение - носиш им дискетка с картинката и ти го правят.Лошото е,че максималния формат е А4.А гореща шампа значи,че ти я правят като ваденка - само си носиш щампата вкъщи,гладиш тениската за да е идеално равна,вземаш си щампата,пльосваш я и минаваш с ютията,за да се залепи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 В Office 1 правят "гореща" щампа от всякакво изображение - носиш им дискетка с картинката и ти го правят.Лошото е,че максималния формат е А4.А гореща шампа значи,че ти я правят като ваденка - само си носиш щампата вкъщи,гладиш тениската за да е идеално равна,вземаш си щампата,пльосваш я и минаваш с ютията,за да се залепи. <{POST_SNAPBACK}> А тази "гореща щампа" надежна ли е колко седи този надпис преди да започне да избледнява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Зависи,както при всяка щампа Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 В Office 1 правят "гореща" щампа от всякакво изображение - носиш им дискетка с картинката и ти го правят.Лошото е,че максималния формат е А4.А гореща шампа значи,че ти я правят като ваденка - само си носиш щампата вкъщи,гладиш тениската за да е идеално равна,вземаш си щампата,пльосваш я и минаваш с ютията,за да се залепи. <{POST_SNAPBACK}> Елементите стават ли хубавои в предвид ако е малко лице ще излезе ли хубаво или ще се размаже (ам и "гореща" щампа какви пари излиза горе-доло ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Ако си купя само фолио и го изпринтирам на принтера, няма ли пак да стане като го лепна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Елементите стават ли хубавои в предвид ако е малко лице ще излезе ли хубаво или ще се размаже (ам и "гореща" щампа какви пари излиза горе-доло ) <{POST_SNAPBACK}> Излизат така както ги отпечаташ. Ако си купя само фолио и го изпринтирам на принтера, няма ли пак да стане като го лепна? <{POST_SNAPBACK}> Зависи какъв ти е принтера, защото моя е мастилоструен и топлината не се отрази добре на боята Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 ам и "гореща" щампа какви пари излиза горе-доло <{POST_SNAPBACK}> 3-4 лева.Евтинийка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 3-4 лева.Евтинийка. <{POST_SNAPBACK}> amm a4 samo edin clqt li stavat ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Цветни са.Но както каза JDFU - зависи от принтера Ама при тях са лазерни,така че няма проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 А какви пари е фолиото в Office 1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Цветни са.Но както каза JDFU - зависи от принтера Ама при тях са лазерни,така че няма проблеми. <{POST_SNAPBACK}> Grimjaur kaza" 3-4 лева.Евтинийка." ama dali folioto imi izrabotkata ili i dvete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Мисля,че има такива и до домът на красотата до Пешеходният мост.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Nqkoi da pokaje nqkva ako ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 mi edna priqtelka na maika mi sa zanimava6e s takia raoti i da ti napravat samo 6tempata ne izliza mnogo skypo a na teniska si q slaga6 s iutiq ili na presa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Ах вие гадини и мене зарибихте с тая идея. Та вапросът ми е не.....молбата ми е някои ако може да ми препоръча хубава фирма дето си ги е по твои избор(ако може да им даваш дискета) а и кви размери да е най-голямата,колко време би трабвало да стой, колко ефектно е,а и колко солено ще ми доиде. Меси предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 do lakito nqma6e li takava firma ili se barkam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Ах вие гадини и мене зарибихте с тая идея. Та вапросът ми е не.....молбата ми е някои ако може да ми препоръча хубава фирма дето си ги е по твои избор(ако може да им даваш дискета) а и кви размери да е най-голямата,колко време би трабвало да стой, колко ефектно е,а и колко солено ще ми доиде. Меси предварително!!! <{POST_SNAPBACK}> mi offis1 tam stavali "gore6ta 6tampa" max razmer golqm list A4 taka razbrah de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 pod LUCKY CINEMA ima kopiren centyr tam sme pravili mnogo gotina teniska za 4 lv zna4i zanesahme edna kartinka koqto bqhme napravili na photoshop glavata na edin priqtel i tqloto na super men i zanesohme i bqla teniska i te za 10 min i sre6tu 4lv ni q naparviha mnogo dobre se polu4i i posle mu q podarihme za rd-to,naisitna be6e originalen podarak Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 ei pi4 6ti kaja kak stoqt ne6tata kopuva6 si textilna boq reje6 6ablon i go slaga6 na teniska po izbor maca6 kvoto maca6 i si gotov trqqq samo da izsahne i ne se trie lesno po rano kato 6te6e da se formira x3m club pld edin moi priqtel 6te6e da gi pravi i prodava!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 преди време бях видял линк за сайта на едни пичове,който правеха тениски с надпис или картина по избор на клиента,а също имаха богат избор от готови токива...правеха доставки по цялата страна...сайта май беше в hit.bg...имаха и тениски с черепа от The Punisher...та ако някой си сеща Plssss да пише... Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Mortal_dreams, знаеш ли тези текстилни бои откъде се купуват и какви пари са. Трябва ми най-обикновена черна текстилна боя, може и да не е някаква специална, стига да боядисва трайно и да не разложи тениската Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 ee namerih si beli teniski i v ponedelnik hvar4a kam magazin4eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Някой знае ли от къде мога да си намеря хубави тениски на прилична цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.