Jump to content
BulForum.com

Teniski

Lord_Gudo

Recommended Posts

Някой знае ли къде в Пловдив можем да си направим тениска с надпис по собствен избор или картинка която ние искаме като пример за това са фанелките от тв играта "Вот на доверие" ?

Ако някой знае моля да каже горе-долу на каква цена излиза и да разясни точното местоположение.

Благодаря предварително!!!

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Правиш си дизайна на .cdr и отиваш в някоя рекламна агенция, в която предлагат тази услуга, където ще ти кажат колко може да излезе.

В МикроАсу предлагат изрязване от термо-залепящо се фолио. На разни места предлагат термо-трансферен печат, който не е траен. Изборът е твой :) .

В Дедал (това е до БНБ на Главната) ми направиха фанелка за пет лева (тоест ми залипиха картинка на занесема от мене фанелка) . В Копицентър-а, в Дома на техниката ги правят за четири. И на двете места става дума за термозалепващо се фолио,лепят го с преса, като това си влиза в цената :D

Успех!

P.S. Цената е за лист А4 !!!!!!!!!

А знаете ли дали някъде правят надписи с текстилни бои? Предполагам, че така ще остане за доста по-дълго време.

Ако някой знае нещо или пък може сам да направи подобен надпис, нека ми прати ПМ.

Термо-трансферният печат (предложен от сирене) издържа на максимум 5 пранета.

Е, Полумрак, при мене и трите фанелки, които си направих, издържаха доста повече, но не е тук мястото да спорим :)

Поздрави на твоите приятели от Микро Асу :)

Ха със здраве!

Има една фирма дето се намира до панаира.Там се продават Фолио за текстил.Отиваш там избираш си цвят режат ти парче колкото искаш и ти си го изрязваш на ръка.Лепиш си го с ютия;) Ако не ти се занимава да го изрязваш>Правиш си проекта на Corel Draw и им го носиш.Изрязването не е много скъпо ;) Зависи от големината ;) Мисля че може и да ти го направят на термо=трансверен печат но той е по скъп и не издържа много ;) Можеш да питаш и в някой Ксерокс Центрове там също правят щампи върху текстил мисля че е 8лв А4.

В отговор на въпроса на Борис ще кажа:

най-яко,пънкарско,функи,гъзарско или там к'вото ви кефне на тиквата е да си направите тениската или дрешката с белина.

Питате как? :confused

Елементарно ;)

Купувате си дрешка,купувате си белина,купувате и една четка за водни боички - c'est voila ;)

Поне ако сте вързани в ръцете(като мене) и не ви бива в рисуването-тениските ще станат яко оригинални и никой няма да има като вашата :punk

Агарваен, идеята ти не е за подминаване :)

Но все пак идеята ми е да си сложа надпис на гърба на оригиналната си т-шъртка на Slipknot, струваща 25$, внос от USA ;) Някакси не ми се ще да я поливам с белина :)

Агарваен, идеята ти не е за подминаване :)

Но все пак идеята ми е да си сложа надпис на гърба на оригиналната си т-шъртка на Slipknot, струваща 25$, внос от USA ;) Някакси не ми се ще да я поливам с белина :)

az shte ti kupq dr ;)

• 4 months later...
Купувате си дрешка,купувате си белина,купувате и една четка за водни боички - c'est voila  ;)

Какъв е по точно ефекта от белината и на какви цветове се прави най-добре.Аз се заинтересувах от идеята.

Ами белината избелва :) . То от там идва и името - "белина".

Иначе давайте с текстилни бои. Желателно е и да можете да рисувате :) .

Забравих да ви кажа - недейте да се правите на тарикати и да си лепите картинките сами с ютия. Аз така си посрах две фанелки, преди да разбчера, че не става . С ютия никога не може да се наподоби равномерният натиск на пресата. Та - ползвайте някоя фирма, дето ползва преса. Така или иначе лепенето с пресата си влиза в цената на услугата.

Ха със здраве!

Значи аз знам две фирми, дето правят такива фланелки по избор на клиента. Първата се намира до пешеходния мост вдясно, срещу градинката(то принципно е некъф копирен център). Тарифите са различни в зависимост дали е черно-бял или цветен печата и дали е на бяла или черна тениска, но конкретни цени не помна за жалост. Другото място е точно до Lucky Cinema.

"Канапе"-казвали са ми че там правят доста добри тениски.Намира се на ул."К.Стоилов"(не помня кой номер-18-20-22 незнам точно)това е около Джумаята.Като тръгнеш по тепето нагоре има една уличка ,която е надолу,от нея наляво и ще го видиш. :D

Edit:малко са били скъпички :bgrin:

Мисля си,че има някъде около стадион "христо Ботев" магазин за тези неща....

• 2 weeks later...
Aaaa nqkoi znae li kade prodavat 4isto beli ili 4erni fanelki bez nikvi nadpisi.

На руския пазар, в магазин за бельо. Капитан Райчо, пазара в Тракия. Тези места устроиват ли те :D

Аз имам друг въпрос. От къде мога да си купя само щампа/фолио или нещо такова за тази цел и да си го правя сам??

Aaaa nqkoi znae li kade prodavat 4isto beli ili 4erni fanelki bez nikvi nadpisi.

Аз си купих чисто червена фанелка от магазина на дино с/у хотел Лайпциг за 5лв. Сравнително хубава е. Предполагам че имат всякакви цветове....даже съм сигурен ;)

Аз имам друг въпрос. От къде мога да си купя само щампа/фолио или нещо такова за тази цел и да си го правя сам??

Мисля, че в Office 1 продаваха.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...