tedy Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Продавам детектор Einhell TC-MD 50 за откриване на метал, кабели, дърво в стени и др. Нов, на няма и 1 седмица, само е тестван. С гаранция към представител на Einhell в Пловдив. Цена 39 лв, с лек коментар. Причина за продажбата. Купих го като "средна" ръка/цена уред, първия ми сблъсък с подобен уред. За моите панели нещо не ми се видя много надежден и реших да пробвам нещо по-скъпо (Bosch, над два пъти повече). Той е с автоматична калибрация (каквото и да означава), което е една идея по-добре, и като цяло се оказа малко по-надежден (но не напълно, порових и видях, че този тип уреди искат известно свикване и тънкости при търсенето, калбрацията и т.н.), което зависи от различни фактори. В този ценови диапазон (около 55 лв колкото е айнхела в магазина) разбрах, че всички са почти едно и също. Става, макар и изискващ малко повече свикване и занимавка с ръчната калибрация и т.н. Боша е малко по-удобен за мен и една идея по-точен и надежден и реших да си задържа него. Снимка 1 Снимка 2 Само Пловдив / лично предаване. EDIT: Засега се сваля от продажба, май се оказва при повече експерименти, че и двата си имат плюсове и минуси и си имат особености при употреба, вероятно и двата ще трябват за "усредняване" на положенията.. ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.