Jump to content
BulForum.com

Детектор Einhell, нов, за стени - кабели, метал, дърво

Recommended Posts

Продавам детектор Einhell TC-MD 50 за откриване на метал, кабели, дърво в стени и др.

Нов, на няма и 1 седмица, само е тестван. С гаранция към представител на Einhell в Пловдив.

Цена 39 лв, с лек коментар.

Причина за продажбата.

Купих го като "средна" ръка/цена уред, първия ми сблъсък с подобен уред. За моите панели нещо не ми се видя много надежден и реших да пробвам нещо по-скъпо (Bosch, над два пъти повече). Той е с автоматична калибрация (каквото и да означава), което е една идея по-добре, и като цяло се оказа малко по-надежден (но не напълно, порових и видях, че този тип уреди искат известно свикване и тънкости при търсенето, калбрацията и т.н.), което зависи от различни фактори.

В този ценови диапазон (около 55 лв колкото е айнхела в магазина) разбрах, че всички са почти едно и също. Става, макар и изискващ малко повече свикване и занимавка с ръчната калибрация и т.н. Боша е малко по-удобен за мен и една идея по-точен и надежден и реших да си задържа него.

Снимка 1

Снимка 2

Само Пловдив / лично предаване.

EDIT: Засега се сваля от продажба, май се оказва при повече експерименти, че и двата си имат плюсове и минуси и си имат особености при употреба, вероятно и двата ще трябват за "усредняване" на положенията.. ще видим.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...