GOGO Posted May 30, 2003 Share Posted May 30, 2003 Руската. Демек Е.Г. Иван Вазов. Обаче вече завърших. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted May 30, 2003 Author Share Posted May 30, 2003 Така, привърших с абитюрентските балове и се върнах от море. Вече имам време. Ще се заема с ревюто на Marvel vs Capcom след ден два, само да ида и на зъболекър. Ако някой се е захванал с него (макар да не ми се вярва) да каже. Съжалявам за закъснението, ама живота на 12токласника не е лек. Ми когато го напишеш тгава като го завършиш го постни тука при останаллите http://sonic872.host.sk/forums/index.php в форума ревюта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted June 5, 2003 Share Posted June 5, 2003 Разгеле! Най после свърших! (опа!) Ревюто е готово, само дето нещо не мога да се log-на към форума. Казва ми че не ми е вярна паролата, а като се опитам да се ергистрирам и името И email-а ми вече са използвани. Като се опитам да си икам паролата ми дава: Failed sending email :: DEBUG MODE Line : 225 File : /mnt/host-users/sonic872/forums/includes/emailer.php Някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted June 5, 2003 Author Share Posted June 5, 2003 Така и не го оправих ще ти сменя паролата... коя е ще разбереш на ПМ-то на тоя форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted June 5, 2003 Share Posted June 5, 2003 К, мерси. До утре ще го кача, ако само схвана как се прикачват картинки. Нали нямаш нищо против да ги сложа на warez-а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted June 5, 2003 Author Share Posted June 5, 2003 Се тая после ша гоп едитнем ако тряа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Така, току що форума на daXzone ми каза нещо интересно: Само Модератори могат да пускат теми в този форум. За това ще се забавя малко с ревюто, освен ако не искаш да ти го пратя ти да го качиш? Аз всякак съм съгласен. Картинките са тука в Pics, тъй че и така става. Както кажеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted June 7, 2003 Author Share Posted June 7, 2003 Незнам трябва да го видя... сигурно някой пак е барал настройките ... Качи ртф ли док иликото е там и аз ще го сложа с твоя юсер освен ако не си си сменил паролата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Ето ти линк към DOC-а. Смених паролата, ето ти новата (personal message). Качи го ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted June 7, 2003 Author Share Posted June 7, 2003 Оправих правата... и всеки може вече сокойно да си поства... И съм лепил ревюто само че без картинки... ако искаш може да сложиш картинки местиш курсора на текста и щтракаш горе на бутончето IMG ще те пита за URL на снимката... пишеш адресчето и щтракаш IMG*... или просто пишеш [IMG=http://adres4e.na/kartinkata/1.jpg] BTW: вече си модератор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Мерси. Ще ползвак картинки от warez-a за сега. Ако кажеш къде мога да сложа 4 малки картинки някъде на сайта, че да могат всички да ги виждат, добре, ако не, поне и така става. Ей сега се заемам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.