atanas88 Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Продавам - Вътрешна помпа за аквариум - Ресун (китайка) за 400 литра аквариум https://www.amazon.de/Resun-Innenfilter-SP-2500L/dp/B001L43QQY Вчера я купих , но нещо не можах да преценя, че е много силна за моя аквариум (60 литра) от насрания магазин ЗооМания не искаха да я заменят за по-малка. Взех я за 26 лева Продавам я за 15 кинта с 1 година гаранция (на 2 минути работа) Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 По закон имаш право да върнеш покупката, пусни жалба до КЗК Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Ако ще пуска жалба е до КЗП, нищо общо няма КЗК. И изцяо той си е виновен, че "леко" е объркал параметрите на помпата си над два пъти. И предвид, че вече е потапяна и пускана онези нямат почти никакъв шанс да я продадат пак, не и като нова. Не че е нещо кой знае какво като стойност и не е като да не са могли да му влезнат в положение, но като го знам тоя магазин изобщо не се учудвам, че не са го направили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atanas88 Posted December 18, 2020 Author Share Posted December 18, 2020 Здравейте, аз съм си виновен така е, но поне момчето от магазина след като му казах за какъв аквариум е (60 литра и гледам засега малки златни риби) да ми беше казал , че след като я сложа тая пущина, рибките ми ще се въртят като в бясна центрофуга стил филма "Интерстелар". Трябваше да ги видите горките, как ме гледаха отчаяно и безнадеждно въртящи се в безкраен кръг със скоростта на светлината като замукани от Черна дупка, крещящи - Уота Фааак Мееен Единственото, което разопаковах беше едно найлоново пликче с аксесоари. Малко си оспамих обявата Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
atanas88 Posted December 19, 2020 Author Share Posted December 19, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.