popodopolo Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Продавам домашни колони SoundWave DP 220 CE. 4-лентови озвучителни тела, в добър външен вид. Свирят добре. Забележка - високочестотните говорителчета не функционират. Диаметъра им е приблизително 5 см. Цената им в това състояние е 90 лева. За връзка ЛС или О89О231ОО7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mobi Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Малка забележка. Броят на говорителите не означава, че колоните са 4-лентови. Истински 4-лентови, с 4-лентов филтър рядко се срещат , а цената е солена.Тези са 3-лентови с двоен бас. А като се има в предвид, че високите не работят, значи са 2-лентови Link to comment Share on other sites More sharing options...
popodopolo Posted October 26, 2020 Author Share Posted October 26, 2020 Не позна..... Това, че мислиш големите драйвери за баси - не са баси. Долния свири към среди, басово звучене е само от горния. Солена ти се струвала цената. Интересно ми е каква цена е нормална за тези колони според теб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mobi Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Недей скача така. Не съм казал, че твоята цена е солена. Казах, че истинските 4-лентови колони с 4-лентови филтри са скъпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Изпрати една снимка на филтъра в тонколоната за да се види от кой ред е и каква е тя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
popodopolo Posted October 26, 2020 Author Share Posted October 26, 2020 1 hour ago, geronimo said: .. снимка на филтъра в тонколоната... Не са отваряни колоните. Няма как да ги отворя, защото утре някой ще ми каже: "Ама те са отваряни, кой знае какво е правено по тях". 1 hour ago, Mobi said: Недей скача така. Не съм казал, че твоята цена е солена. Казах, че истинските 4-лентови колони с 4-лентови филтри са скъпи. Съжалявам, не е скачане, обясних как свирят двата голвми драйвъра. А за цената - помислих, че са визирани колоните, които продавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.