Ghetto_Freak Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Здравейте, От скоро имам проблем с принтера. При принтиране, винаги втория лист засяда по средата на принтера. Издава скърцащ звук при взимане на листовете и забива на 1 и 1/2 принтирани листове. Не знам какво да направя. Моля за съдействие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Да не са ти много дебели листите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 21 hours ago, Ghetto_Freak said: Здравейте, От скоро имам проблем с принтера. При принтиране, винаги втория лист засяда по средата на принтера. Издава скърцащ звук при взимане на листовете и забива на 1 и 1/2 принтирани листове. Не знам какво да направя. Моля за съдействие. Носиш го в сервиз, ревизират го и си готов. Моят също правеше така и за 20лв. вече не прави така. А беше захвърлен в един шкаф от 2014г. Намерих го случайно преди няколко месеца, имаше абсолютно същия проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 2, 2020 Author Share Posted October 2, 2020 7 minutes ago, Lucky Luciano said: Носиш го в сервиз, ревизират го и си готов. Моят също правеше така и за 20лв. вече не прави така. А беше захвърлен в един шкаф от 2014г. Намерих го случайно преди няколко месеца, имаше абсолютно същия проблем. в кой сервиз го закарахте? До колкото разбирам, сте доволни от услугите им. Моля за препоръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 При съсед, който от години се занимава с принтери. Мога да дам координати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 2, 2020 Author Share Posted October 2, 2020 дайте координати и другата седмица ще видя как съм с времето да се свържа с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.