Jump to content
BulForum.com

Neosat - нов оператор в България

Recommended Posts

Може би някой вече са разбрали, че стартира нов сателитен оператор който ще се конкурира с Bulsat.

В момента имат два месеца тестови период, без да се обвързваш по никакъв начин. Повече информация може да прочетете тук

Пействам тук мнението ми от един друг форум:

Преди малко ме прекараха и мен. Мойте две стинки vs ИПТВ от Кулбокс.

Плюсове:

1) Повечето HD канали
2) Евентуалната отказоустойчивоста на услугата, защото не е свързана с интернет.

Минуси (лично за мен):

1) Чинията която трябва да бъде монтирана все някъде
2) Приемника вече казаха за функцийте, но спрямо кулбокс е идея по-лагнат когато се сменят каналите

Лично аз не виждам разлика в HD каналите, като се вземе в предвид, че Neosat е към Panasonic плазмата, другият ТВ е бюджетен 4к Samsung
Момчетата бяха много пъргави и монтажа мина за 20тина минути. Чисто пожелателно, ако някой от фирмата чете форума - дайте им едни калцуни и маски. Прави добро вчепетление icon_wink.gif (мнение на база посещение от други техници)

В момента са активни всичките допълнителни пакети

П.С. Ако някой го интересува нещо конкретно (без какво има в приемника spiteful.gif ), нека пита. Хинт - 18 п*рно канала goX.gif

ZJ0PmTP.jpg

• 10 months later...

Само да ви питам имате ли проблеми с Балканика ХД на 12417Х много ми накъсва сменях ф-конектори , конветори сигнала на всички останали транспондери е

92 процента сила 100 качество , само на тоя пак е толкова ама много сече пискелизира,но не е от фконектори и от конветори ,антената ми е офсетна 1 метър център 1.9Е.

възможно ли е да е смущения от 5 Джито на мобилните оператори има 2 клетки срещу мен и зад мен.

преди имах подобен проблем с антена на 7Е като я преместих по далеко от видимоста с моб антена , каналите които изобщо сечеше сигнала и нямаше сигнал грейнаха и се гледат идеално ?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...