jozo Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Mi az sam malko obarkan ko da kaja!!Pove4to momi4eta s koito hodq iskarvam samo 1 2 meseca i posle kasame!!E tva ako se broi za seriozna vrazka zna4i pak imam gadje!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 imam...3 godini se myknem veche i mai pochva da nablijava momenta kogato ili trqbva da se ojenim, ili da se razdelim. kofti trypka e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 а ам .. и аз трябва да се присъединя към самотниците ,но и аз засега не изгарям от голямо желание да имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 И аз нямам то работата е мноо объркана пък и повечето жени не знаят кво искат отгоре на тва ми е писнало от техните номера все на тяхната НЕМА да става я !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 imam...3 godini se myknem veche i mai pochva da nablijava momenta kogato ili trqbva da se ojenim, ili da se razdelim. kofti trypka e. <{POST_SNAPBACK}> Az malko poveche ot teb se "makna" i da ti kaja doide toia moment i poehme po patia na sgodenite Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 И аз за протокола - ДА. Като гледам резултатите от тиа 45 дето нямат почти всички се обаждат. От 31 които сме отговорили ДА само 5-6... Няма да направя извод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Хм..и аз да се обадя...Имам си човек,който наистина обичам,но за продължително време не мога да съм с него...В случая и няма какво да направя освен да му се радвам в моментите,когато е до мен,а през останалото време да съм с други хора,които ме разсейват... Значи в крайна сметка съм си сама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulder123 Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 И аз съм към free- хората. За сега така ми е по-добре. <{POST_SNAPBACK}> Ми кво да ви кажа хора просто не мога да осъзная кво иска определеното моми4е дето харесвам просто трябва да се даржи6 с моми4ето като богиня за да има6 :excl:6АНС баси аз не искам да бада поробван отсега Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 hmmmmz i az sum 4ovek sus mnogo razli4no vijdaniq za dumata gadje i takiwa ne6ta... tui 4e.. momi4e koet da obi4am i tq men da me obi4a nqmam[i izaob6to ima li takowa jivotno?!] гадже ще рече да "ходиш" с някой. да се целувате.. да излизате заедно.. ся разбрали? човека с вижданията. Да.Имам мъж до себе си,когото страшно много обичам и знам,че любовта ни е взаимна. тя на всички лъбовта е взаимна... до едно време. Mi az sam malko obarkan ko da kaja!!Pove4to momi4eta s koito hodq iskarvam samo 1 2 meseca i posle kasame!!E tva ako se broi za seriozna vrazka zna4i pak imam gadje!! никой не пита за сериозна връзка. 1-2 месеца... ти пак се задържаш повече от мен. Ми кво да ви кажа хора просто не мога да осъзная кво иска определеното моми4е дето харесвам просто трябва да се даржи6 с моми4ето като богиня за да има6 :excl:6АНС баси аз не искам да бада поробван отсега какво иска? защо трябва да получава това което иска? момичетата са тъпи.. по-привлекателно за тях е това което те искат, но не получават.. отколкото това което искат и получават. ако момичето не те харесва.. каквото и да правиш.. пак няма да дойде при теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 i'm free man <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 <{POST_SNAPBACK}> i az sam free 6tot do edna sedmica i gi razkarvam ne moga da tarpq Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Може би е добра идея да се добави опция "имам повече от едно гадже". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 PSYCHOSIS, арабин дърт . Абе в тоя форум само свободни хора ли има? Само така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Може би е добра идея да се добави опция "имам повече от едно гадже". <{POST_SNAPBACK}> Или "не, женен съм" Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Ама как я мразя тази дума "гадже", толкова гадно звучи, и някак си - преходно. Днес го имаш - утре го нямаш (това "гадже"). НЕ нямам си гадже. Имам до себе си мъж, човек и най-вече любим човек, когото много обичам (вярвам,че и той мен) от мнооооого дълго време и се надявам още (поне) два пъти по тоооооолкова да се обичаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Съгласен с три ръце. Гадже sux...думата де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Ама как я мразя тази дума "гадже", толкова гадно звучи, и някак си - преходно. Днес го имаш - утре го нямаш (това "гадже"). НЕ нямам си гадже. Имам до себе си мъж, човек и най-вече любим човек, когото много обичам (вярвам,че и той мен) от мнооооого дълго време и се надявам още (поне) два пъти по тоооооолкова да се обичаме. <{POST_SNAPBACK}> Ами нямам какво повече да допълня, освен че аз съм маймунчето отдясно Е, и двамата вече поеволюирахме и се поочовечихме П.П. Трябва да обсъдим аватара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Ми да имам.Ама не гадже,а жена. Жената,без която няма рай, Жената със голямо главно Ж, Жената,по-красива и от най.... Аре няма да продължа песничката,че е нецензурна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 И аз съм свободен, но работя по въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Съгласен с три ръце.Гадже sux...думата де... <{POST_SNAPBACK}> Не толкова sux колкоте е дума за деца в 4 клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Не толкова sux колкоте е дума за деца в 4 клас. <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно съгласна с всичко по-горе !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Не, нямам си "гадже", но не се чувствам свободна, а по-скоро окована от самота... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 И аз в момента нямам, като повечето от гласувалите... Но с таз разлика, че вече не се чувствам самотен! Мисля да си взема костенурка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 karam q na avantiuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.